- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
wallace
tag
válasz
greenstone #6991 üzenetére
Mint láthatod egy plusz kis nyákon mind a 3 kártyahely -
han_lev
senior tag
válasz
greenstone #6977 üzenetére
Ha tényleg látta eleinte, most meg nem látja akármelyiket teszed bele: a leirásod alapján szerintem második kártyabehyelezésnél valami elmozdult a kártyafogaatan. Egy műszaki-valaki helyre tudja piszkálni.
Szerintem.
Ezért ne kül vissza semmiképpen sem kinába(még megállapítják, hogy userhiba)
Nem merem mondani, vagy csak halkan, hogy esetleg egy tűvel nem tudod helyérehajlítani....
Csak óvatosan, és nem vállalok a tanácsért garanciát... :\ -
wallace
tag
válasz
greenstone #6988 üzenetére
A SIM kártya slot-ok, egy plusz kis nyákon vannak, ami belecsatlakozik az alaplapba. Teljesen véletlenül ilyenem is van
és ki is tudom cserélni, ha nem mersz rá vállalkozni és budapesti vagy... Ha érdekel, a többit privibe.
-
szaszyka
senior tag
válasz
greenstone #6988 üzenetére
A sajátomat nem szedtem még szét, nem is akarom már, de talán Wallace fórumtárs tud benne segíteni. Ha jól emlékszem, ő sokszor szerelte a saját telefonját. ROM-ot mindenesetre addig ne cserélj, amíg azok a kicsi lábak nem állnak jól, szerintem.
-
szaszyka
senior tag
válasz
Szia. Nekem ilyen problémám volt asszony Lenovo S890-jével. Nekem úgy oldódott meg a gond, hogy alkoholba mártottam egy fültisztító pálcikát, azzal óvatosan megdörzsöltem az érintkezőket, és a memkarit a P780-omban formáztam meg. Nekem sem működött a kártya amíg a saját Lenovomban nem lett formázva, azóta sem tudom az okát. De működött utána, és nem volt vele gondom. ROM-csere előtt próbáld ki, hátha beválik ;-)
-
Blue Eagle
őstag
válasz
Próbáld meg PC-n ezzel formázni.
http://rufus.akeo.ie/?locale=hu_HUNem kell semmilyen romot újraflesselni most ez miatt.
Kedves Han-Lev!
Nem kell rootoltnak lennie egy rendszernek ahhoz, hogy az SP Flash Tool-val új romot vagy akár teljes firmware-t flesseljünk fel. -
han_lev
senior tag
válasz
Sajnálom.
Lehet egy flastoolszos romleshelés jót tenne neki. Már ha rootolt.Egyébként van más változat is a 4gb-s on kívül?
-
randras
veterán
válasz
Gépen is próbálhatnál egy FAT32-re formázást, hátha.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest