- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonym1s
őstag
Kossz a valaszt!
Ez gyors volt
Keves volt a tap. Ma vettem egy sonyericsson toltot amire 1500mA van irva de ez meg 600-at sem tud, mert a 600mA-os gagyi toltovel nincs szivarvany kockam. Most csalodtam a sonyericssonbanLenne meg kerdesem.
A tv taviranyitojat hasznalom, es a jobb-bal nyilakkal 30 masodpercet ugrik a filmben. Nekem 10 masodperc kellene. Hol tudom ezt atirni 10 masodpercre?
Masik kerdes, hogy a kikapcsolas menuben nincs alvo uzemmod, es ez eleg baj, mert igy a rakapcsolt vincseszterek allandoan mennek, ha pedig kikapcsolom a pi2-t, akkor nem lehet visszakapcsolni, folyton ki kell huzni a konektorbol majd vissza hogy ujrainduljon. Hogyan tudom az alvo modot odarakni? Esetleg valami mas beallitas, hogy ha bekapcsolom a tv-t akkor a tv inditsa el a pi2-t hdmi cec-en?
-
Pontosan ez a gondom, és a HIFIberry-re utalva írtam, hogy az a baj, hogy nem fér be a házba. Egyébként nem vészes az ára, 10-12e forintot nekem megérne a normális hang.
A HDMI és USB cuccokról sem véletlenül írtam, hogy az a gond, hogy nem találok róluk megbízható véleményt. Nem biztos, hogy köztes megoldás az, ha ugyan nem túl drágán, de az eredetinél nem jobb minőséget tudunk kihozni a készülékből -- márpedig eddig nem láttam értékelhető adatot arról, hogy ezek bármelyikének (kivéve mondjuk a tényleg drágább, tehát már nem köztes megoldásként kezelhető cuccokat) tényleg jobb lenne a DAC-ja, mint PI-nek.
MaCS
-
ruan
tag
Marha jó lenne a CEC ha működne, alapból mennie kellene, legalább pár funkciónak?
Engedélyezve volt default-ból lehet a perifériáknál a CEC adapternél kell beállítani fizikai címet, vagy valami mást?Lehet HDMI kábel a ludas? Vagy a régi Samsung 32" SD tv nem támogatná?
#Dudee
Nekem most listáz minden filmet, miután a Tartalommegadásnál tettem egy pöttyöt a "A filmcímnek megfelelő találatok külön mappákban találhatóak" a Magyar népmeséket lehet így se listázná, de nekem így most már 100%-os a film listám -
pzstm
titán
TV-re kötve van, megnézem majd este.
Olyat gondoltam, hogy neten keresztül bárhonnan elérni. DynDNS segítségével, majd megnézem hogy oldható meg (tehát pzstm.dyndns.com mondjuk maga SSH elérése a pi-nek és 9091-es portja meg Transmissionnek. Vagy más torrent kliens ajánlást is elfogadok. Fekete csík jogos, mert mintha csak 1776-os felbontás lett volna settingsben 1920 helyett)
Az a wheezy frissítést merre is találom? mivel ad többet nekem?
-
Degeczi
nagyúr
Egyébként az imdb-s adatbegyűjtő plugint jobban szeretem, az sokkal nagyobb eséllyel találja meg a filmeket, mint a port.hu-s (nem a nagyobb adatbázis miatt, fönn vannak a keresett filmek a port.hu-n is, csak annak keresőjét megzavarja minden apróság a file nevében, míg az imdb-n gyakorlatilag csak akkor nincs találat, ha vmi hülye release-csapat a saját nevét tette előre, nem a film címét)
-
ruan
tag
Köszönöm a segítséget, igen Everybody-val osztottam meg, lehet a jelszó kérés volt még bepipálva, most már működik, nagyon gyorsan teszi a dolgát, itt-ott lassul csak be
Már csak reszelgetnem kell, pl.: a filmeknél hogy borítót mutasson, valami kiegészítő kell hozzá?
Google a barátom... -
vzoltan
aktív tag
en nem vagyok telhetetlen es max 2 torrentet toltottem rpin, es 30volt seedre rakva.
nason torrentezek most mar, es azon se engedek 3-5nel tobbet aktivan le. inkabb legyen stabil, egyszerre ugysem nezek 1 medianal tobbeta kerdesedre a valaszom pedig az hogy, ki kellkiserletezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest