- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mano42
aktív tag
A CEC a világ egyik legjobb tálmánya, dependenciát okoz, a múltkor megkérdezte egy ismerősöm, hogyan sikerült felhekkelni az xbmc-t a tévére, és nehezen hitte el, hogy külön cuccról fut az egész. Meglep, hogy a másfél éves samsung nem támogatja, mivel nekem az 5 éves belépő szintű panasonic plazmám símán vitte. Sokáig gondolkoztam valami smartkütyü altrnatívában a pi2 megjelenéséig, de mindegyikkel az volt a bajom, hogy ami cec-t tud az baromi drága volt a pi1-hez képest.
-
Dudee
senior tag
Miért kellene az analóg kimenetet használni?
HDMIn átmegy a hang. Ha a TV-n szeretnéd hallgatni, és nem AVR-en, akkor legyen beállítva 2 csatorna az audio settingsben (number of channels: 2), legyen kilapcsolva a 'pass through'-t (default azthiszem így van), és asszem' ennyi.
Ezután TVn kell szóljon.Én AVR-en hallgatom, de kipróbáltam a fenti módszer szerint, és működik.
-
A hangra az analóg kimenet nem jó megoldás, mivel az elismerten -- még mindig -- csapnivaló.
Az alaplapra csatlakoztatott hangkártyákkal az a bajom, hogy nem passzolnak bele a dobozba, az USB-sekkel és HDMI-splitterekkel meg az, hogy egylőre nem találtam olyat, aminek elismerten jó lenne a minősége.
Nálunk végül megoldotta magát a probléma a Jézuska közreműködésével egy AV-erősítő képében, ami az ára miatt viszont a probléma másik irányú megközelítése.MaCS
-
Dudee
senior tag
Nekem is be van az pöttyintve, de ettől még nem jelenik meg a Library-ban az, amit nem ismert fel.
Azt a fordítást meg nem is értem, félrevezető és pontatlan."A filmcímnek megfelelő találatok külön mappákban találhatóak"
Ez eredetiben:
"Movies are in separate folders that match the movie title"Ez csak arra jó, hogy itt adod meg, hogy a filmjeid ömlesztve vannak egy könyvtárban, vagy mindegyiknek saját, rendesen elnevezett mappája van.
-
yossarian14
tag
De bizony, a Magyar népmeséket is megtalálná, ha a sorozatok közé rakod
-
Dudee
senior tag
Ahhoz, hogy a Library-ban látszódjon a film, ahhoz fel kell ismernie a listázónak. Ez nálam a TMB. De ahhoz, hogy ez felismerje, a film vagy könyvtár nevének felismerhetőnek kell lennie.
És még ezután is ott van, hogy ha nincs benne az adatbázisba, akkor annyi.
Hiába van nekem a filmek között a Magyar népmesék, az bizony nem fog látszani.Ezt egyébként furcsállom is. Mármint ilyenkor megtehetné azt, hogy simán beteszi a library-be filenévvel, metaadatok nélkül.
Vagy ez valahol beállítható lenne? -
mano42
aktív tag
Amikor kiválasztod a megosztásra szánt mappát amiben a filmek vannak, ott állítsd be a tartalomnál (könyvtár tartalma), hogy ott filmek vagy sorozatok találhatók. Alapból az angol sraperrel fog szkennelni, de letöltheted a port.hu kiegészítőt is, és azt állítod be alapértelmezettnek.
-
PandaMonium
őstag
Tekintve, hogy be- és kikapcsoló gomb sincs a Pi-n így értelmetlen feature volna a wake-on-LAN is bele. Ha be van dugva a kábel már indul is a Pi és a fogyasztását tekintve (2W körül) mehet nyugodtan éjjel-nappal, nem fog érződni a villanyszámládon.
Szerk.: Most hol lehet legolcsóbban hozzájutni a Pi 2-höz? Az sem gond ha várnom kell rá pár napot vagy egy hetet, az ár volna a lényeg.
-
vzoltan
aktív tag
mar sokan leirtuk, folosleges kikapcsolni nem fogyaszt semmit
sdrol bootolsz usbrol futtatod a rendszert, es ekkor batran adhatod neki az aramot tv usb porjarol, igy csak akkor lesz aram alatt amikor a tv is.
de komolyan folosleges ki be kapcsolgatni, (lehuzni aramrol, mert mashogyan nem lehet)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest