- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
lehella
senior tag
Ez alapján valahogy be lehet állítani, hogy a távirányítómon a hangerő fel-le gomb folyamatos nyomva tartásakor ne csak egy egységnyit változzon a hangerő? Vagy az is jó, ha 1 helyett nagyobb egységnyit ugrik, 5-10-et mondjuk.
MaCS_70: köszi a kutatást, no problem, külső irányítóval is elboldogulok
-
PandaMonium
őstag
Köszi, látom ők a Farnell itthoni viszonteladói.
Az ár jelentősen kevesebb így mint a többi boltban viszont arról sehol nem találtam infót, hogy várhatóan mikorra lesz nekik újra Pi 2 raktáron (ahogy írtam feljebb nem sürgős, 1 hetet tudok várni, de nem szeretnék 1-2 hónapot várni rá). -
mano42
aktív tag
És vajon alkalmas arra, hogy USB hdd-re torrentezzen és párhuzamosan kodival médialejátszóként használni?
Vajon a proci erő bírná, mert a nassemet eléggé megfogja a sok párhuzamos letöltés (8-10), és szerintem a pi-t is megfogná. Maradna erő a kodi futtatásásra is?
Az usb sávszélesség elég lenne párhuzamosan torrent írásra, film olvasásra? -
DarkByte
addikt
"Minden csomagunk 24 órás opcióval kerül feladásra, ami azt jelenti, hogy a munkanapokon 10:00-ig beérkezett rendelések a következő munkanapon kiszállításra kerülnek."
Mármint ha holnap 10-ig megrendelem, átutalódik az összeg akkor még pénteken megjön ha jól értem.
Egyébként azt jól látom hogy a MálnaPC-nél RPi2-höz kész kit még nincs? Én ha már rendelem szeretnék hozzá tápegységet, SD kártyát és házikót is. Van már hozzá való házuk egyáltalán? Melyik kompatibilis vele, a sima vagy a +-os házak?
-
OddMan
őstag
A raspi1-et én szerverként (24/7) használom. Pont most néztem, 152 napja nem volt újraindítva és szépen stabilan működik.
Nem szívesen vennék olyan terméket, ami megbízhatatlan.
Amúgy utána olvastam részletesebben ennek a hibának és több helyen is azt írják, hogy le kell ragasztani az U16-os chip-et, ami az usb táp környékén található. -
DigitXT
félisten
Jó videó!
(Rövid, és demonstratív, 2,5 percet nem szánok rá: Index cikk)
-
azbest
félisten
Gyártási gixer, undefilling shield-et kellett volna tenni az alkatrészhez. [link]
Azt nem tudom, hogy utólagos lefestés segíthet-e. Ha jól értem a nyák felüli oldalon beszűrődő fény okozza.
Ha jól értem, akkor a táp áramkörnél lévő egyik alkatrész ez, ami dokumentáltan érzékeny az infra fényre, a régieket nem érinti. A +-os változatokon nem tudom ilyen volt-e. -
fpeter84
senior tag
szerencsésebb az USB-s vinyó, a pendrive-félék nem igazán szeretik a sok apró írást amit a torrentkliensek csinálnak
a BPi-n egyébként teszteltem a SATA-t: különböző tesztprogikkal 70-75MB/sec körül írt olvasott egy 160-as mobilvinyóra (lehet lenne ez még több is SSD-vel), az openwrt alatt futó transsmission pedig kifektette a bő 30mbit-es kábelnetemet, 1 szállal 3.5-4MB/sec körül töltött. Ha esetleg valakinél akad Érd vagy Fehérvár környékén számottevően gyorsabb net, akkor 1x szívesen kipróbálnám hogy mire képes jópár torrenttel leterhelve...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest