- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sajnálom, ezek szerint tényleg nem megy. Ránéztem még pár samsungos adattáblára is, és valóban, azok sem szólnak Anynetről -- a nem samsungosok viszont, úgy látszik tévesen, igen.
Ez azért is furcsa nekem, mert a családban szétnézve még régebbi és alapszolgáltatású Samsung tévék is Anynetesek.MaCS
-
Rákerestem a neten, és az első találat a specifikációknál tartalmazta az Anynetet.
Ezzel mondjuk az is egybevág, hogy amikor jó három éve vettünk szintén 32-es, de jóval spártaibb Samsung tévét, az ügyfélszolgálat szerint az Anynet már minden aktívan forgalmazott tévéjükben benne volt.Nincs Anynet gomb a távirányítón?
MaCS
-
Dudee
senior tag
Nálam a router nem csinált semmit, csak a NASról tolta át a filmet.
De akkor ha jól sejtem elvileg nem kéne ilyen szaggatásokat csinálnia., azaz ez nem tipikus RPi 'feature'..Más:
A PI2-ben egy 900MHz-es A7-es van.
A config.txt-ben szerepel egy overclock beállítás, ami nyilván alapból off-on van, és azt írja 700Mhz.
Most akkor default 700on ketyeg 900 helyett?
Egy 'moderate' overclock vajon elmegy még hűtőborda nélkül?
Nem igen akarom túlhúzni, ha ha egy picit lehet rajta csavarni gond nélkül, akkor kipróbálnám. -
DarkByte
addikt
Webböngészésre szerintem harmatos, elnézve a neten lévő videókat hogy milyen sebességgel hoz be bármilyen oldalt. Másrészt a YouTube max. nem böngészőben hanem OpenELEC plugin-el van hardveresen gyorsítva. Böngészőben le merem fogadni hogy szaggat, főleg hogy YT most már VP9 kodeket erőltetné.
(Jövőhéten elvileg nekem is lesz. Farnel-nél kicsit sokkott kaptak mikor csütörtökön lerendeltünk kollégákkal 7 db kit-et, hogy most ezt honnan teremtik elő, de sikerült összekaparniuk.
)
-
dabadab
titán
"Most készülök microSD-t venni a Pi2-be, kérdésem hogy ha kijön a Win10, akkor mekkora tárhelyre lesz szüksége, lehet-e tudni?"
Nem valószínű, hogy különösebben túl sok hely kellene, mert az egy teljesen kiherélt W10 lesz, GUI-ja sem lesz - igazából nekem nem teljesen világos, hogy mi okból akarná bárki is ezt használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest