- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sajnálom, ezek szerint tényleg nem megy. Ránéztem még pár samsungos adattáblára is, és valóban, azok sem szólnak Anynetről -- a nem samsungosok viszont, úgy látszik tévesen, igen.
Ez azért is furcsa nekem, mert a családban szétnézve még régebbi és alapszolgáltatású Samsung tévék is Anynetesek.MaCS
-
Rákerestem a neten, és az első találat a specifikációknál tartalmazta az Anynetet.
Ezzel mondjuk az is egybevág, hogy amikor jó három éve vettünk szintén 32-es, de jóval spártaibb Samsung tévét, az ügyfélszolgálat szerint az Anynet már minden aktívan forgalmazott tévéjükben benne volt.Nincs Anynet gomb a távirányítón?
MaCS
-
Pontosan ez a gondom, és a HIFIberry-re utalva írtam, hogy az a baj, hogy nem fér be a házba. Egyébként nem vészes az ára, 10-12e forintot nekem megérne a normális hang.
A HDMI és USB cuccokról sem véletlenül írtam, hogy az a gond, hogy nem találok róluk megbízható véleményt. Nem biztos, hogy köztes megoldás az, ha ugyan nem túl drágán, de az eredetinél nem jobb minőséget tudunk kihozni a készülékből -- márpedig eddig nem láttam értékelhető adatot arról, hogy ezek bármelyikének (kivéve mondjuk a tényleg drágább, tehát már nem köztes megoldásként kezelhető cuccokat) tényleg jobb lenne a DAC-ja, mint PI-nek.
MaCS
-
Nagyon köszönöm! Így tiszta a dolog -- meg logikus is, csak nekem a passthrough valahogy azt jelentette, hogy az jön ki az egyik lyukon, ami bemegy a másikon, lásd AVR-ek.
DAC-ügyben nagyon sokat kutattam, de a fenti eredményre jutottam: pedigrés megoldás az alaplapra csatlakoztatható kártya (lásd: Wolfson), a külső egységek hangminősége viszont megbízhatóság szempontjából a kutya vacsorájához hasonlítható.
Köszönettel: MaCS
-
Ez így mind szép és jó, csak az a kérdés marad, hogy hogyan oldható meg az, ha zenét akarok hallgatni, de nincs digitális bemenetű erősítőm -- azaz milyen jó ár-értékmutatójú DAC-megoldás van PI-re?
Egyébként a PI esetén mit jelent pontosan a HDMI passthrough? Az én elgondolásom szerint ahhoz két HDMI-lyuk kéne...
Köszönettel: MaCS
-
A hangra az analóg kimenet nem jó megoldás, mivel az elismerten -- még mindig -- csapnivaló.
Az alaplapra csatlakoztatott hangkártyákkal az a bajom, hogy nem passzolnak bele a dobozba, az USB-sekkel és HDMI-splitterekkel meg az, hogy egylőre nem találtam olyat, aminek elismerten jó lenne a minősége.
Nálunk végül megoldotta magát a probléma a Jézuska közreműködésével egy AV-erősítő képében, ami az ára miatt viszont a probléma másik irányú megközelítése.MaCS
-
válasz
KillahHornet #352 üzenetére
Más periféria nem megy róla?
Erős a gynúm, hogy nincs ott meg az a 2 A.
Ilyenkor jön jól egy USB-s ampermérő -- nálam már nélkülözhetetlen darab.
MaCS
-
válasz
cellpeti #343 üzenetére
Excel - ha nem pont a MS Office-ra, hanem más, Raspbian alatt futó táblázatkezelőre gondolsz, akkor igen, de kilométeres táblázatokra mindenféle kiegészítőkkel azért ne gondolj,
Netezés - igen, szintén kompromisszumokkal
HD-filmek - igen, amint azt már kismilliószor megírták, ez már a sima RPI-nek sem okozott gondot, bár a vélemények főleg az XBMC-s vonalról jönnek. Általános oprendszeres felhasználással kapcsolatban megéri tájékozódni.MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest