- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Oldman2 #6079 üzenetére
A kijelzőt először "aktiválni" kell. Vagy meg kell nyomni a bekapcsoló gombot vagy amit én jobban szeretek, hogy érintésre ébred a kijelző, felismer rögtön, majd felhúzás és ennyi, de ha csak üzenetekre akarsz válaszolni vagy az értesítéseket (és annak tartalmát) akarod megnézni akkor az utóbbi sem szükséges.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Oldman2 #6046 üzenetére
Ha az üzemideje megfelel akkor ráér bőven amíg a csúcsteljesítményt le tudja adni. Azt nem tudom hány százaléknál dobja fel, van itthon egy 7-esem ami 77%-os, de még az se jelzett.
Airpods-nál az kell mérlegelni, hogy a hagyományos kialakítást vagy az in air-t szereted e. Nekem egy idő után minden gumiharangos kényelmetlen és zavaró, míg a hagyományos kialakításút van hogy el is felejtem hogy bent van a fülemben.
Szerintem az egyik legjobb Apple cucc az airpods, nem cserélném le másra, mondjuk nem is nagyon van választék, mindenhol az in air a divat. -
tboldi
nagyúr
válasz
Oldman2 #6046 üzenetére
Mindenképp AirPods kell? A Lidl-ben tegnap óta van akcióban Skullcandy Dime egy 10-esért. Jó, nem tud annyit, mint az Apple fülese, de higiéniai okokból inkább vennék egy olcsó újat, mint egy használt bármilyet.
Én 2-t is vettem, hogy össze (vagy vissza?) tudjam cserélni a színeket, mert alapból a sárga tokban kék füles van, a kék tokban meg sárga füles.
A sárga amúgy anyumé lett.
[kép] -
Új hozzászólás Aktív témák
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 3
- Mindenki Z Fold7-et akar
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest