- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nos akkor csatlakoztam hozzátok egy fekete iPhone 11 el. Már nálam is van
-
Hát... ha nagyon akarnék egyet holnapra vidéken, kocsiba ülnék...
Viszont szerintem nézz ki pár helyet és hívd fel őket, hogy ha megrendeled, akkor futárnak odaadják-e délután. Már csak azért is érdemes telefonálni, mert pl. sokszor jártam már úgy is, hogy az adott termék "raktáron" volt jelölve, aztán a nagy lósz*rt volt készleten.
-
natë
nagyúr
Tudtok olyan helyet, ahol mai rendeléssel, vidékre, holnapra biztosan kihozzák?
-
válasz
#91166208 #3841 üzenetére
Nagyon függ az akku állapottól, eleve az i11 jobban bírja, mint az XR és amúgy is mindkettő jól bírja. i12 meg kisebb akkuval és bár energiatakarékosabb procival, mégis jóval nagyobb kijelző felbontással rendelkezik, nem fogja jobban bírni, mint egy xr/i11. Persze, attól is függ, hogy youtube-al, böngészéssel, vagy épp játékkal meríted, hol jon ki a takarékosabb xhip,stb.
Volt olyan teszt, ahol valami 30%-nál volt az i12, mikor a 11 kikapcsolt, hangosan felröhögtem, hogy "persze". Én annyira nem hiszek ezekben a tesztekben, minden felhasználás más.
Mikor Note 10+-om volt, az jobban bírta, mint az i11, csak épp ott egyfolytában használták, nincs benne, hogy pl. 24 órára vetítve 20-25% az IDLE merülés, míg iOS-en kb. nulla és még sorolhatnám. Nálam meg közben az volt, hogy ugyanazzal a felhasználási körrel kétszer tovább bírja az i11, mint a Note 10+ bírta...A videónál az is érdekes, ha belegondol az ember, hogy a hírekben kb. 15%-al energia takarékosabb az új chip, aztán itt az jön ki, hogy az i12 a 11hez képest 10%-al kisebb akkuval, 25%-al jobban bírja. Aha, igen....
-
törölt tag
Ez mennyire valós a videó alapján? [link] elég nagy a különbség.
-
válasz
#91166208 #3838 üzenetére
A sima 11 kivételével nem lesz, ez így van. Most is fel-feltűnik 1-1 darab, de amúgy nem rendelhető folyamatosan.
Te tudod, hány évre akarsz telefont. 6 GB RAM mindenképp előny, de ha azt nézzük,hogy cask a legújabb széria, ott is a pro kapta még csak meg, és arányaiban túlnyomó többségben még 4 giga vagy kevesebb memóriájú iPhone-ok vannak forgalomban, mindenképp muszáj lesz úgy optimalizálni, hogy ne legyen használhatatlan az iOS ennyivel sem.Nem vagyok a helyedben, de ha lennék, vennék egy i11-et, majd ha lejár a hűségem arra, akkor megnézném az akkor iPhone kínálatot, ami ha 2 évet számolunk, akkor iPhone 13 lesz és épp kijön a 14, azokban mér nem lesz kérdés, hogy több RAM kerül, illetve azt választanám mindenképp, amiben már min. 6 van.
-
válasz
#91166208 #3835 üzenetére
i11 még jóideig remek telefon marad. 11-es széria minden tagjban 4 giga ram van, sőt a sima 12-esben és a 12 miniben is, csak a 12 pro-kban van 6.
A kijelző remek, igaz,hogy LCD, de a legjobbak közül. Ha bátja a szemed a PWM, akkor külön jó,hogy nem AMOLED. Bár megszokást igényel, ha előtte AMOLED-ről jöttél, Note 9 és 10+ után nekem is az volt. Az után egyszerűbben fakóbbnak tűnnek a színek egy ideig, dehát ez a természetesebb, nem az adott esetben túlszaturált másik panel.
Szóval szerintem teljesen rendben van és szép.
Akku pazar, fényképező is.
Gondolom, a nem a sima 12 lenne az előfizuddal 400k, mivel kártyásan is 350-be kerül
Ahhoz hozzá kell szokni, hogy néha újratölt 1-1 appot, ami akár lehet idegesítő is (pl. BKK app,vagy youtube), viszont ha sima i11-et nézzük a 12 pro árához, amiben már 6 giga van, akkor biztosan nem éri meg. 1-1 újratöltéstől eltekintve nagyobb baj nem hiszem hosz lesz hosszabb távon sem. -
törölt tag
Üdv mindenkinek. Egy kis segítséget szeretnék kérni. iPhone 12 fórumban már olvasgattam is és hozzá is szóltam. Galaxy A 71 ről érkeznek ismét IOS re. Hát az i12 olyan szinten drága , hogy az én elofizummal kb 400 ezer Ft lenne a telefon és az nekem sok. iPhone 7 volt nekem utoljára , de nagyon jó áron el tudtam adni és sajnos megváltam tőle. Kijelző és akku milyen az iOS 14 el mennyire bírja? 11 pro szerettem volna de a Telekom már kifutó termék sajnos. Kicsit várok hátha lehet kapni majd a prot. 4 GB memória ami benne van elég és később is elég lesz ?
Köszönöm a segítséget és a tanácsot ? -
válasz
7Heads Drago #3831 üzenetére
Elvileg a PD szabvány 18W-nál 9V feszültséget használ, ott meg elég a 2A.
-
válasz
7Heads Drago #3831 üzenetére
Sima i11-hez nem. Csak a pro-khoz adtak.
Szerk.: Hja,hogy a töltőhöz. Ahhoz adnak, megnéztem most a linket.
-
válasz
7Heads Drago #3829 üzenetére
Azt sz@r lenne bele erőltetni i11-em van
-
válasz
tesz-vesz123 #3821 üzenetére
reggel meg is rendeltem holnap hozzák -
válasz
esbii22 #3824 üzenetére
Nem, nyilván alap,hogy porszem ne kerüljön alá, és nagyon figyelni kell, hogy mm-re pontosan rakja fel az ember minden oldalról. Persze, fel lehet szedni, többször próbálkozni, nekem sem ment elsőre. A spigen UH nem nyomja fel, nekem is van egy itthon, épp most próbáltam rá. Ennek feltétele persze a jó felrakás,hogy sehol se lógjon ki az üveg.
-
válasz
tesz-vesz123 #3821 üzenetére
én a p20 pro-hoz rendelt tartalék supercharge töltővel töltöm az i11-et...2óra20-30p alatt feltölti
-
esbii22
őstag
válasz
7Heads Drago #3820 üzenetére
Aliexpressről jött úgy hogy a gari annyira nem izgat, meg ott a vezeték nélküli töltőm ha az bedöglene.
Bozso89: köszi ezt is elmentem és majd döntök, a hét vége felé megrendelem a tokot is és az üvegfóliát is
-
tesz-vesz123
senior tag
Most találtam!!!! Még egy darab 18W Baseus töltőfej (Type-C) + lightning kábel van itt készleten, 4490 forint!!!!!!
-
törölt tag
válasz
esbii22 #3811 üzenetére
Szia nekem ez van:
https://smartdiszkont.hu/wozinsky-pro-5d-kijelzovedo-uvegfolia-iphone-xr-fekete-kerettel-2961
tökéletes, az egész tapad, buborékmentes tok nélkül is szuper mintha nem lenne semmi rajta. Ez a spigen tok se nyomja fel.
https://www.speedshop.hu/mobiltelefon-tok/spigen-slim-armor-apple-iphone-11-gunmetal-tok-szurke-44269.html -
Rage47
veterán
válasz
tesz-vesz123 #3799 üzenetére
[link]
koltozes androidrol -
sirokipatrik
aktív tag
válasz
tesz-vesz123 #3797 üzenetére
Sok Huawei-es itt köt ki 😀 Egyébként a Chrome-ba mentett jelszavakat tudja használni az ios is ugyan úgy belépni appokba, mint droidon. Úgyhogy azzal sem kell szórakozni. Én játékok közül az Asphalt 9-el szívtam be, azt nem lehet áthozni sehogy sem. De a COD mobile, Real Racing 3, Minion Rush jól szinkronizált.
-
esbii22
őstag
válasz
tesz-vesz123 #3812 üzenetére
Természetesen üvegfóliára gondoltam, mybad
-
válasz
esbii22 #3811 üzenetére
Spigen teljes keretes üvegfólia nem rossz, van olyan is, amihez van keret, viszont a széle nem hajlik le eléggé, és "vág" kicsit, ez főleg alulról felfelé gesztusnál tud rosszul jönni,hogy beleakad az ujjad. Nem durva,csak zavaró. A Nillkin CP+ Max 3D olyan, ami le van kerekítve és még a széle is tompa, így nagyon jó, le is cseréltem azonnal a Spigen-t ahogy megjött: [link] (Nem az XD, hanem az kell, amit leírtam az előbb). Van Mo-on is pár helyen, csak lényegesen drágább, de ha gyorsan kell...
-
esbii22
őstag
Mivel hamarosan meglesz a telefon ezért szeretném beszerezni a tartozékokat. Töltő már megvan egy blitzwolfra esett a választás. Fóliával kapcsolatban lenne kérdésem hogy ki mit ajánl? Spigen tokot és fóliát néztem a telefonhoz. Ki milyet használ? Ami full fedi a kijelzőt vagy olyat amin a notch szabadon van? Melyek azok a gyártók amiknek a fóliáival nem nyúlok mellé? Jó lenne olyan amihez van felhelyező keret.
-
válasz
FrankMonzano #3790 üzenetére
Sziasztok! Én is szemezek i11-gyel és XS-sel. Érdeklődve kérdezem, hogy miért érdemes egy XS-t 11-re váltani?
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
7Heads Drago #3808 üzenetére
Egy telefon rendelésen csak nem tudnak elrontani semmit. Várok én, nyugisan, csak szabaduljak meg végre a Huaweitől és Androidtól!
-
7Heads Drago
veterán
válasz
tesz-vesz123 #3807 üzenetére
Ha olvasod a topikot volt akit szívatak addig egy mac-el. Valami egyszerű konfig volt.
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
7Heads Drago #3800 üzenetére
Remélem engem nem fognak megszivatni. Amikor kiválasztottam a telefont azt írta, hogy 3 napon belül szállítják. Most néztem, már nem elérhető. Csak nem kell várnom egy hónapot.
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #3801 üzenetére
Igazából csak a Hearthstone van fent ezen is, az pedig mobil-PC multiplatform, úgyhogy meglesz a mentésem a Blizzard szerverén!
natë:
-
esbii22
őstag
Ja és voltam MM-be itt Zalaegerszegen, egymás mellett volt kitéve a i11 és az i12. Valahogy nem volt meg az az érzés hogy na igen ez az mennyivel jobb ez a 12es széria. Kijelző közti különbség sem volt feltűnő.
-
esbii22
őstag
válasz
Óó hogy az a...
Múltkor még te mondtad h ne írjunk ilyeneket mert nem tudsz várni
hát most én írom ezt. Hamarosan én is kihozom az i11-et, jövő héten hétfőn ha minden jól megy ( bár a telenor játszik a számokkal, előbb csökkentették, most október közepén emelték az i11 árát, úgy hogy lehet megvárom a hónap közepét ha kijön a friss árlista.)
-
natë
nagyúr
válasz
tesz-vesz123 #3797 üzenetére
Kiváló döntés!
-
válasz
A Google fiók kétlépcsős értesítés is működik a Gmail appon keresztül. Nem kell sok mindent átmenteni, tudja kezelni a Google Drive-ot is ha fent van az app. Egyedül a játékmentések átvtele necces egy kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Bivalyerős lett, felkerült rá az ultraszéles kamera, olcsóbban indít, mint elődje és hoz pár új trükköt a szoftvere– Apple berkekben az Xr folyatása lehet az etalon, Android fronton azonban erős a konkurencia.
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen program, ami...?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest