Hirdetés
- Honor Magic V2 - origami
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Így készül egy Earfun headset
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
-
Mobilarena
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz FrankMonzano #3790 üzenetére
Sziasztok! Én is szemezek i11-gyel és XS-sel. Érdeklődve kérdezem, hogy miért érdemes egy XS-t 11-re váltani?
-
senior tag
válasz 7Heads Drago #3831 üzenetére
Elvileg a PD szabvány 18W-nál 9V feszültséget használ, ott meg elég a 2A.
-
senior tag
Tegnap én is váltottam. 1.6-os droid óta nyomtam a másik oldalt, a legkülönbözőbb gyártók telefonjaival.
Első almás telefonom. Mondjuk kb. 1 éve használok egy 6. gen iPadet. Az sokat hozzátett a döntésemhez.
Egyedül az Időkép widgetek hiányoztak volna. Erre tegnap frissült az app és új widgeteket kapott.
Eddig barátok vagyunk. Hosszú távra tervezek vele, remélem kitart majd a barátság. -
senior tag
válasz tesz-vesz123 #4036 üzenetére
Költözz át a LastPassba. Minden platformon szépen működik. A Google jelszavakat egy exportálással ki lehet menteni és be lehet importálni a LastPassba.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz HoldfenyLuna #4072 üzenetére
Most váltottam droidról 11-re. Az SE topikban válaszoltam neked offban. Tökéletesen elégedett vagyok az üzemidővel navigáció közben is. Hogy 11 órát bírna-e azt nem tudom, de ha annyit navigálsz, akkor egy vezetéknélküli töltős tartó azért nem árt. iOttie termékek nekem bevált már droidnál is.
-
senior tag
Egyrészt nem állítottam, hogy az Apple koncepciója így tökéletes. Másrészt az 5W-os töltők gyártása 2020-ban mi, ha nem hulladéktermelés.
Igen, ez tényleg sok váltást jelent most a régieknek.
Viszont én például most váltottam iPhone-ra. Adott egy gyorstöltésre képes telefon, amihez kaptam egy 5W-os töltőt és egy gyorstöltésre alkalmatlan kábelt. Ráadásul iPadem már van egy ideje, amihez van 12W-os töltő és kábel. Mivel szeretném kihasználni a gyorstöltést, az adapter mellett vehettem még kábelt is, amiből egy jobbfajta nem annyira olcsó. Szóval igen, én örültem volna, ha inkább egy USB-C kábelt kapok. Úgyhogy kérlek tekintsd ezt egy személyes véleménynek, ahogy azt egy fórumon szokás. Elnézést, hogy azt írtam, hogy örüljön neki ahelyett, hogy én örültem volna neki. A racionális gondolkodás megtagadását pedig visszautasítom. Peace!
Egyébként nekem az egyik barátom nagy országúti kerékpár rajongó és ő tényleg vesz biciklit kerék nélkül, mert már van neki otthon jófajta. Mindenkinek mások a prioritások.
#4139xhege: Igen, az jó.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz 7Heads Drago #4160 üzenetére
Tiszta sor. El lehet lenni 5W töltővel is, én is leggyakrabban éjjel töltöm. Csak arra próbáltam célozni, hogy abból minek adnak még egyet. Köszi, de sajnos van egy tucat a fiókokban, és gyanítom, hogy ezzel nem vagyok egyedül.
A vezetéknélkülinél legalább kicsit lehetett örülni, hogy az is Qi, de aztán jött a Magsafe.... Igazi zöldek. -
senior tag
válasz tesz-vesz123 #4166 üzenetére
Ez valamelyik topikban volt belinkelve: [link]
-
senior tag
válasz tesz-vesz123 #4172 üzenetére
Nincs mit. Én is csak 10 napja vagyok ájfónos.
Egyébként eddig nekem sem hiányzik semmi a droidból, minden szuper. Az üzemidő nagyon pozitív csalódás eddig. Illetve meglepett, hogy simán le lehet törölni a legtöbb felesleges alkalmazást.
Ha már környezetvédelem. Remélem ez a telefon leszoktat egy időre a telefoncserélgetésről. -
senior tag
válasz st3v3np3t3r #4724 üzenetére
Hú de le lettem ugatva ezért az iPhone topikban egyszer.
Mert ott valakik kipróbálták, és néhány maszkos haverra nem oldott fel az ő maszkos Face ID-jük. Ez volt az acélos bizonyítékuk arra, hogy ez így ugyanolyan biztonságos.
Inkább elengedtem.
Nekem egyébként működött a maszkkal feloldás, de inkább újra rögzítettem simán. Tesztelgettem azért előtte. Konkrétan ha kitakartam az arcom egy A4-es lappal, csak a szememtől felfelé látszott, akkor is feloldott.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (222)
- iPhone 11 Pro / 64GB / Midnight Green / Gyári kártyafüggetlen (220)
- iPhone 12 mini / 128GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (219)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest