Hirdetés
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Így készül egy Earfun headset
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv mindenkinek. Egy kis segítséget szeretnék kérni. iPhone 12 fórumban már olvasgattam is és hozzá is szóltam. Galaxy A 71 ről érkeznek ismét IOS re. Hát az i12 olyan szinten drága , hogy az én elofizummal kb 400 ezer Ft lenne a telefon és az nekem sok. iPhone 7 volt nekem utoljára , de nagyon jó áron el tudtam adni és sajnos megváltam tőle. Kijelző és akku milyen az iOS 14 el mennyire bírja? 11 pro szerettem volna de a Telekom már kifutó termék sajnos. Kicsit várok hátha lehet kapni majd a prot. 4 GB memória ami benne van elég és később is elég lesz ?
Köszönöm a segítséget és a tanácsot ? -
törölt tag
Ez mennyire valós a videó alapján? [link] elég nagy a különbség.
-
törölt tag
Nos akkor csatlakoztam hozzátok egy fekete iPhone 11 el. Már nálam is van
-
törölt tag
válasz st3v3np3t3r #3852 üzenetére
Délután átköltözök androidrol és neki állok tanulni és beállítani mindent. iPhone 7 volt utoljára a kezemben. Köszönöm a segítséget mindenkinek. Biztos lesz majd kérdésem de próbálom megoldani majd.
-
törölt tag
válasz borbas666 #3877 üzenetére
Nagyon köszi. Mondjuk iCloud tarhelyre elő fizettem a 200gb ra. De felnyomom Google fotókba mindent és akkor vissza állítom 50gb rá majd. Holnap a Widgetekkel fogok szórakozni. YouTube videókat mar nézegettem kicsit bonyolult. Pinterestrol szedem le a képeket. Nagyon jó az iPhone 11 . Nem bántam meg imádom a Telot. Köszi srácok mindenkinek.
-
törölt tag
válasz st3v3np3t3r #3881 üzenetére
Van de mar kész van minden. Fenn van a felhobe.
-
törölt tag
Ilyent használ valaki vagy üveg fóliát érdemes rakni? [link]
-
törölt tag
Üdv. Srácok nagyon durva a telefon. Az iPhone 7 nem szerettem de ezt imádom. Teljesen magamra tudom szabni a telefont hála IOS 14nek. Gyors fürge stabil a telo. Kinek hogy néz ki a képernyője ? Ja meg hogy koppintasra csinál képernyő képet nagyon durva. Lehet nektek ez mind természetes de nekem nagyon új . Face id iszonyat gyors még sötétbe is.
-
törölt tag
Fb mióta lehet külön bekapcsolni a sötét módot ? Andoridon tegnap előttig nem volt. Vagy csak nekem új?
-
törölt tag
válasz thedivision2 #3899 üzenetére
Nem rakok fóliát. nálam is most jelent meg a sötét mód , eddig nem volt.
-
törölt tag
Sziasztok. Elnézést hogy itt kérdezem meg csak ez a fórum itt pörög. Igaz e az Apple órára , hogy ha elesik a tulaja és nem tud felállni stb akkor küld egy SMS-t vagy jelzést egy másik telefonra vagy készülékre ? Esetleg indit e hívást a mentők fele ? Apósom szívbeteg és tegnap sajnos összeesett és szerencsénkre közelben voltunk és időben kapott szívmasszázst és hál istennek jól van lábadozik. Apple watch 6os szériát néztem neki. Köszönöm a segítséget
meg ugye az EKG miatt is nagyon jó lenne az óra ![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
üdv. Hol tudom kikapcsolni azt ha éjjel felébredek és megnézem hány óra van ahogy megemelem a telot automatikusan kapcsolódik a wi-fihez ? Keresem de nem találom.
-
törölt tag
válasz tesz-vesz123 #4161 üzenetére
Nem csak te vagy igy. 11es szeria nagyon jo dontes volt. Patika minden, meret, akku , kezelhetoseg. Soha tobbet Android, azzal sincs bajom de ios14 nagyon el lett talalva.
-
törölt tag
válasz tesz-vesz123 #4174 üzenetére
Igy van. Iszonyat gyors a telefon, alig kell neha varni a toltesre olykor semmit. Kepek gyonyoruek , nekem tobb nem kell. Gondolkoztam a 12es szerian de az dupla arba volt ez volt a jo dontes.
-
törölt tag
Sziasztok. Miert van az , hogy siri nem reagal semmire sem? Masnal is jelen van / volt ez a problema ?
-
törölt tag
Mobilfoxtol rendelt mar valaki tokot ? Tenyleg ennyire jo es megbizhato ? Koszi
-
törölt tag
Sziasztok. Valaki megvette mar Appstore bol az igo primo nextgen? 9990 ft ... kerdesem: van rajta kamionos program ? Koszi. Buek !
-
törölt tag
Sziasztok. Iphone elott volt egy p30 prom. Ott a huawei felhobe van egy fajl ami kellene nekem. Hogyan tudom letolteni iphone ra ? Koszonom
-
törölt tag
Sziasztok. Miert nem mukodik telefonalas kozben a mobil internet ? Eddig tokeletesen ment most meg nem. Otlet ? Koszonom
-
törölt tag
válasz st3v3np3t3r #4798 üzenetére
Telekom.
-
törölt tag
válasz GreenGoblin #4809 üzenetére
szia. Linket szabad kerni , hogy honnan rendelted ? Koszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (222)
- iPhone 11 Pro / 64GB / Midnight Green / Gyári kártyafüggetlen (220)
- iPhone 12 mini / 128GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (219)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest