Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szemesi69

    addikt

    válasz xeo98 #13934 üzenetére

    B396

    <features module="[Újdonságok]"><feature>Új osztott képernyő funkció. Gyorsan feloszthatja a képernyőt a WhatsApp üzenetek ellenőrzéséhez az osztott képernyő gombbal videók nézése közben.
    Új Nemrég töröltek album a Galériában, ahol megmaradnak a törölt fotók és videók 30 napig. A véletlenül törölt fotók és videók így egyetlen érintéssel visszaállíthatók.
    Biztonsági eljárást vezet be, amely háromnaponta kéri a zárképernyő jelszavának megadását – így segít megjegyezni azt.</feature></features><features module="[Optimalizációk]"><feature>Optimalizált Kamera teljesítmény a gyorsabb fotózáshoz és gördülékenyebb általános élményhez.
    2018 márciusában kiadott Google biztonsági javítások integrálva a jobb rendszerbiztonsághoz.</feature></features><features module="Frissítési tudnivalók:" type="end"><feature>1. Ez a frissítés nem törli a személyes adatait, azonban javasoljuk, hogy készítsen mentést minden fontos adatról a frissítés előtt.
    2. Ha problémába ütközne a frissítés során, hívja a Huawei ügyfélszolgálatot, vagy keressen fel egy hivatalos szervizközpontot a segítségért.

    Az előzőek csak biztonsági frissítést tartalmaztak. Én B392-vel kezdtem, a többi már otán jött, B394 majd B396 ez van nálam jelenleg, van akinek már meg jött a B398 is. De ha nekiállsz előtte ellenőrizd le, hogy engedélyezett-e a te telefonodra. FF leírás tartalmazza, hogyan kell.

    Xiaomi redmi note 12 pro

Új hozzászólás Aktív témák