- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
válasz
robi64 #10825 üzenetére
Nem az volta a baj, de rájöttem.
A probléma az volt, hogy eddig az android 6-on egy programot használtam a telefon lezárására (Lock Screen Widget). Rájöttem, hogy ha ezzel zárom le, utána nem elég az újjlenyomattal bekapcsolni, mert akkor kéri a kódot. Viszont most már van képernyőzár minialkalmazás, így azzal lezárva, elég csak az újjlenyomat, nem kér kódot.
Eddig jól működik a rendszer, nekem gyorsabb (nem, nem placebo).
Egyébként több memória marad mindig üresen (1GB felett). Eddig 800-900MB között volt.
-
Denee
csendes tag
válasz
robi64 #10398 üzenetére
Szuper, a bibi ott van, hogy nem jutok el a menüig mert kötelezően kéri a google fiók bejelentkezésemet! Addig meg nem fogok tudni telepíteni, míg nem vagyok bent az kezdőképernyőn
Gondolom magától nem fogja felrakni és érzékelni :S
De nagyon köszönöm a segítséged. Próbálkozom.
-
MR ME
aktív tag
válasz
robi64 #10040 üzenetére
alapból dual volt, nem cseréltem oem-et....
amikor proxyn kezdtem el végig a letöltést akkor a legkisebbre kattintva mindig feldobta h további frissítések elérhetőek, töltögettem is le szépen, aztán instabil hálózatot írt, ott mondjuk megáltam, de utána észrevettem másik csomagnál h folytatja egy idő után ha várok, akkor hagyjam h proxyn leszedje végig, töltögessem le mindig amikor rákérdez az újabb frissítésre és menni fog?
-
ORCA58
addikt
Ha erre gondoltál:
Az értesítéseknél nem lehet hátteret változtatni.
A többit.
Hosszan nyomsz a képernyőn, bal alul hátterek "gomb". A többi értelem szerű.Vagy témák, majd középen alul "Testreszabás". Jobboldalt fent Zárképernyő vagy Főképernyő háttere.
snakebait
Hosszan nyomod a képernyőt, majd jobb oldalt Beállítások. Azon belül Ikonszámláló. Ott kell lennie a tárcsázónak is -
snakebait
senior tag
-
bubus66
nagyúr
(#9507) robi64
Én is lementettem és nem telepíti..
Ugyan így mentettem le és nem települ egyszer sikerült azóta semmi.. Azért megpróbálom a tiedet is. Ha azzal se megy akkor megpróbálom a B131 vissza tenni és arra frissül-e majd.. Ha már ennyit fáradoztál akkor egy próbát megér. ha nem kell törölheted letöltöttem.. Köszönöm Szépen
(#9506) Roxbury
A Messneger meg a társa az FB is egy fos a 6.0-án is nálam az az első ami a kukába landol...
-
robi64
aktív tag
VNS-L21C432B371 SINGLE-SIM
---------------------------
update.zip
update_data_full_VNS-L01_hw_eu.zip -
ORCA58
addikt
"Sokba is kerülne, ha működne".
Elméletileg folyamatosan működtetné a kijelzőt, és ezzel a háttérvilágítást is. Így ha 6-7 óra a maximum kihozható képernyőidő, akkor ez idő alatt szépen le is merülne, akkor is, ha hozzá sem nyúlsz.
Ez az egyik hátránya az IPS panelnek, na meg hogy nincs 100%-os fekete, de ez nem annyira eget verő probléma. -
bubus66
nagyúr
Az oké de akkor itt miért nem jelenik meg a gyroscope
Más.
Néztek meg légyszíves, hogy Jó lesz-e így a Téma Összefoglaló vagy maradjon ami most van.
petya220
Légyszíves csináld majd meg amit beszéltünk köszönöm.
(#5390) HAGYMAFA
Nagyon mást nem tehettél fel mint B160 mart az a legfrissebb. Ha telepitetted, és csinálsz egy FR vagy egy gyári beállítások visszaállítását a build szám NEM FOG megváltozni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged