Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• JimiArena

csendes újonc

Sziasztok!

Én épp most rakattam félre a MM-ban egy P9-est és a páromnak egy P9 Lite-ot. Felnéztem ide, hogy milyen tapasztalatok vannak nyár óta - akkor végig néztem minden létező tesztet, tapasztalatot -, erre most a P9 Lite fórumon, a Honor 8-as fórumon is nagyon sok panaszt olvasok a készülékre, illetve a szervizek munkájára, hozzáállására. A 3-3-3 garanciában például nem tudja mindenki érvényesíteni azt, hogy az első 3 hónapon belül cseréljék a készüléket, a tmx (vagy mi a hivatalos szerviz neve) meg mindent elkövet, hogy ne kelljen új készüléket adni... Milyen tapasztalatok vannak? Erősen elbizonytalanodtam, pláne, hogy nem egy olcsó készülékről van szó és korábban nekem hTc-m volt, azzal az ég világon semmi gondom nem volt! Most szeretnél váltani, mint ahogy azt fentebb írtam már egy P9 félre van téve a nevemre, de az egy tragédia, hogy ennyi rossz tapasztalat van a Huawei/Honor készülékekkel... Kérlek benneteket, hogy konstruktív véleményekkel segítsétek a döntésemet, hogy lépjek nyissak Huawei felé vagy keresgéljek... Samsung és Apple nem jöhet szóba! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák