- Apple Watch
- iPhone topik
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
ANDROID???
addikt
válasz
JimiArena
üzenetére
Szia!
A hozzáállásod mutatja, hogy ez a készülék nem a te típusod, de a P9 sem, és honor sem. A HTC -t véletlenül nem a TMX szervizeli, vagy legalább átfut rajta? Volt más márkájú telefonom, voltam a TMX ügyfélszolgálatán személyesen és mellettem egy cseppet sem elégedett HTC tulajdonos épp leadta a telefonját újra, mert volt vele elég problémája, így a HTC sem a jó márka? Ebből nem lehet kiindulni, vedd amelyik tetszik és azt ne amelyik nem tetszik, mert soha nem fogsz vele megbarátkozni és nem fog jólesni a használat.
Igen ennél a típusnál is bele lehet futni gyári hibás darabokba, de nyugodj meg minden márkánál fennáll ez mindenféle használati termékkel. Ennek is vannak előnytelen dolgai, de sok esetben USER ERROR adja a "hibát", az hogy valaki leejti a telefont a sarkára és a kijelző összetörik, hát előfordul ez van, ezért kell vigyázni rá, az is előfordul, hogy a viber vackait nem jelzi vissza, biztosan találtak rá megoldást a felhasználók, (speciel az a szutok engem nem érdekel).. Egyébként ennyi pénzért ez egy jó telefon és nem fogod tudni elmagyarázni, hogy a akár a HTC akár más márka jobb, azért annál a márkánál is vannak dolgok és van ára is elég erősen.
Miért nem maradsz a HTC-nél, ha bevált??

-
ORCA58
addikt
válasz
JimiArena
üzenetére
Az, hogy a szerviz rossz, nem a készüléket minősíti. Néhány hibás darab minden márkánál előfordul, na meg előfordul hogy valakinél leesik stb, . Itt szerintem kevesen panaszkodnak konkrét hibára. Az elégedett felhasználók zöme pedig nem írogat a fórumba, így ez alapján nem lehet általánosítani. A családban 5 különféle Huawei van, de egyik sem volt még rossz.
A legdrágább közülük éppen a P9 lite, nagyon elégedett vagyok vele. A használati szokásaimat figyelembe véve csak jókat mondhatok róla. (csak a virtuális gombokat nem tudom megszeretni) -
313313
addikt
válasz
JimiArena
üzenetére
Gyakorlatilag az összes márkát 2 cég szervizeli, mind a kettőről lehet hideget és meleget is olvasni.
A 3-3-3 Garancia csak a P9-re van, a Litéra nincs, arra 2 év van.
Egyik ismerősnek cserélték a P9-ét 3. hó lejárta előtt, főleg bemondott hibákra...
Környezetemben 4-5 P8 Lite van, nem nagyon panaszkodott még rá senki, szervizbe se jártak..
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest