- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bekékült a Pixel 10a
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
ANDROID???
addikt
válasz
JimiArena
üzenetére
Szia!
A hozzáállásod mutatja, hogy ez a készülék nem a te típusod, de a P9 sem, és honor sem. A HTC -t véletlenül nem a TMX szervizeli, vagy legalább átfut rajta? Volt más márkájú telefonom, voltam a TMX ügyfélszolgálatán személyesen és mellettem egy cseppet sem elégedett HTC tulajdonos épp leadta a telefonját újra, mert volt vele elég problémája, így a HTC sem a jó márka? Ebből nem lehet kiindulni, vedd amelyik tetszik és azt ne amelyik nem tetszik, mert soha nem fogsz vele megbarátkozni és nem fog jólesni a használat.
Igen ennél a típusnál is bele lehet futni gyári hibás darabokba, de nyugodj meg minden márkánál fennáll ez mindenféle használati termékkel. Ennek is vannak előnytelen dolgai, de sok esetben USER ERROR adja a "hibát", az hogy valaki leejti a telefont a sarkára és a kijelző összetörik, hát előfordul ez van, ezért kell vigyázni rá, az is előfordul, hogy a viber vackait nem jelzi vissza, biztosan találtak rá megoldást a felhasználók, (speciel az a szutok engem nem érdekel).. Egyébként ennyi pénzért ez egy jó telefon és nem fogod tudni elmagyarázni, hogy a akár a HTC akár más márka jobb, azért annál a márkánál is vannak dolgok és van ára is elég erősen.
Miért nem maradsz a HTC-nél, ha bevált??

-
ORCA58
addikt
válasz
JimiArena
üzenetére
Az, hogy a szerviz rossz, nem a készüléket minősíti. Néhány hibás darab minden márkánál előfordul, na meg előfordul hogy valakinél leesik stb, . Itt szerintem kevesen panaszkodnak konkrét hibára. Az elégedett felhasználók zöme pedig nem írogat a fórumba, így ez alapján nem lehet általánosítani. A családban 5 különféle Huawei van, de egyik sem volt még rossz.
A legdrágább közülük éppen a P9 lite, nagyon elégedett vagyok vele. A használati szokásaimat figyelembe véve csak jókat mondhatok róla. (csak a virtuális gombokat nem tudom megszeretni) -
313313
addikt
válasz
JimiArena
üzenetére
Gyakorlatilag az összes márkát 2 cég szervizeli, mind a kettőről lehet hideget és meleget is olvasni.
A 3-3-3 Garancia csak a P9-re van, a Litéra nincs, arra 2 év van.
Egyik ismerősnek cserélték a P9-ét 3. hó lejárta előtt, főleg bemondott hibákra...
Környezetemben 4-5 P8 Lite van, nem nagyon panaszkodott még rá senki, szervizbe se jártak..
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Battlefield 6
- Autós topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gitáros topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest