-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azurooandrew
tag
válasz
Anonymus95 #25531 üzenetére
Köszönöm a tanácsokat Anonymus95
Illetve mindenkinek aki korábban rám írt a P9 wi-fi probléma kérdésben.
Az adhoc felmerült problémát egy mobiladat csomag duplázással rövid távon kezeltem júniusban (wi-fi kapcsolat azóta sincs), a Huawei ügyfélszolgálatán is azt mondták, hogy típus hiba a P9 esetében a wi-fi modul megibásodása, és ha már beadom, tekintettel a telefon korára, a még érvényes 3 éves VIP gold garanciára (ellenőriztem és a Hicare alkalmazásban jövőre is él a garancia rá), akku és jack csere is lesz rajta.
Azt tervezem, hogy még ezt megelőzően veszek egy P30-at, arra mindent átmásolok (a készüléken belül egy Huawei nano sd 128-as kártyára) a még nálam lévő P9-ről, illetve készítek egy teljes mentést ezen felül az asztali gép merevlemezre vagy egy külső meghajtóra. Ekkor minden korábbi P9 adat többszörösen le lesz mentve, tehát egy teljes törlést vagy reset-et kell majd csinálnom a P9-en, még mielőtt leadom a József körúti Ügyfélszolgálaton a garanciális javításokra.
Tudtok esetleg mondani olyan dedikált programot vagy applikációt/módszert mely a legjobb, leggördülékenyebb megoldás lehet a P30 és a P9 közötti adatok átmásolására (telefonszámok-névjegyek, képek)? Nagyon köszönöm ha valakinek van gyakorlata, tapasztalata az ügyben
-
Uher
aktív tag
válasz
Anonymus95 #25549 üzenetére
at lehet irni a viberben is a szamot, igy a regi beszelgetesek megmaradnak
-
jolti
senior tag
válasz
Anonymus95 #25547 üzenetére
Oksa.
Köszönöm szépen!
Azért gondoltam a resetet, hogy ne kavarja meg az appokat, hogy teljesen más lesz a telefonszámom, sőt más szolgáltatótól lesz.
Gondolom a vibernek, googlenak, meg az ilyeneknek nem fog tetszeni az új szám. -
Lackooo84
nagyúr
válasz
Anonymus95 #25527 üzenetére
Szervíz biztos nem, esetleg szerviz.
-
arion123hu
tag
válasz
Anonymus95 #25495 üzenetére
Szia,
Tegnap a lányom HONOR 8-as telefonját update-teltem 7.0-as Nugatról 8.0-as OREO-ra a HiSuits 5.0.2.300-as + PC-s FirmwareFinder alkalmazással, ahol Laptopomon át kellett írnom a DNS kiszolgálót
188.225.84.142 IP-re és be kellett regisztrálnom az Internet Címemet a FirmwareFinder szerverén
Hogyan tudom kikapcsolni, hogy ne is jelezze, nehogy asszony rányomjon az update-re
-
Cunaja
addikt
válasz
Anonymus95 #25436 üzenetére
Mitől féltél?
Minden kockázattal jár.
Ha követsz minden leírást, semmi gond nem lehet.
A gondolkodásra írok példát.
"Hát én úgy gondoltam, ha ezt felrakom, akkor jó lesz."
Nem kérdezi meg, csak cselekszik az illető.
Később jön a privát, "Cunaja nem indul a telefon, a boot befagyott. Tudnál segíteni?"
Magunktól ne csináljunk semmit.
Van itt a fórumon sok hozzáértő, akik tudnak segíteni, vagy itt vagyok én.
Egyszerűbb kérdezni, mint teljes napokat szenvedni.
Brutál jó telefon, csak türelem kell a mókolásához.
A Huawei már nem támogatja, ezért abból kell gazdálkodni ami van.
Megengedhetném magamnak, hogy lecseréljem, de nem teszem.
Nem játszom 3D játékokkal, amik eszik a ramot, CPU-t, GPU-t, így tökéletesen elég.
Az akku érezhetően gyengébb 2 és fél évesen, de az akku kicserélése sokat segít.
Fényképezője nem P30 pro, de azért még mindig felveszi a versenyt más telókkal, pláne tuningolt formában.
Röviden ennyi.
A biztonságról annyit, ha nem figyelsz, a legújabb biztonsági frissítésnél is eltudják lopni az adatokat, ha akarják.
Android 6.0 megjelenésével, te döntöd el a jogosultságokat.
Itt lehet gondolkodni.
Pl. egy számológép programnak, minek hozzáférés a telefon azonosítóhoz, miért akar sms-t küldeni, és mondjuk miért akar a tárhelyhez hozzáférni? Remélem érthető. -
Cunaja
addikt
válasz
Anonymus95 #25434 üzenetére
Simán nem lehet, nincs hivatalosan Oreo rom.
Csak a kínai modellekre jött ki.
A másik dolog, hogy a Bootloadert (BL) is , csak 2018-Június havi biztonsági frissítés előtti verziós rommal lehet nyitni.
Ez mind megtalálható a leírásban.
Egyszóval az Oreo menete neked.
1. Visszatérés 6-os Androidra,
2. BL kód lekérése a DC-Unlocker nevű progival.
3. Áttérés C432 régióra
4. Frissítés C432B504-re
5. Áttérés kínai AL10C00 modellre
6. Oreo rom felrakása.
Mind a hat folyamat, végérvényesen téglát csinálhat a telefonból!!!
Bármit csinálsz, csak is saját felelősségre!!!
Érdemes kérdezni, nem pedig magunktól gondolkodni és cselekedni. Ugyanis az esetek 98%-van téglát gyártunk a gondolkodással.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Mercedes topic
- Yettel topik
- Opel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- iPhone 13 Pro 256GB Dobozos 12 hónap Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest