- iPhone topik
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
Az Alkalmazások menüpont alatt találtam ilyen automatikus mentést, de csak pár mAh fogyasztást ír rá.
Ma egy fokkal jobb volt a helyzet, de most is 34%-on van, reggel (hajnali 5-kor) kb. 90%-ról indulva. Össz-vissz neteztem ma egész nap 1-1,5 órát. Ez nem túl aktív használat, mi lenne, ha lenne egy kis fotózás, videó nézegetés, meg egy kis navigáció is. Nektek mennyit bír az aksi? Jöhet privátban is a válasz. Írta egy-két ember itt is, hogy minimális használattal, hétvégét is beleszámolva, akár 2-3 napot is kibír.
Csináljak egy gyári visszaállítást? bár, ha jól rémlik, már az elején is elég rendesen merült, legalábbis wifis netezéssel. Régebben ismerős Sony-ját nyomogattam, neteztem rajta vagy fél órát, és csak pár %-ot csökkent az aksija, ahhoz viszonyítok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Független Iphone 13 Pro 256GB 87% Akku Hibátlan Dobozosan
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged