- CES 2025: Műholdas nyakörv? Nem lesz olcsó
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- MIUI / HyperOS topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
XDA fórumon olvastam ezt a hírt. Nem igazán tudom értelmezni. Remélem ránk nem vonatkozik, most cseréltettem aksit.
[Ezek a telefonok a következő évtől kezdve nem fognak működni a T-Mobile-on]
"A listán szereplő eszközök közül sok négyéves, a Huawei P9 2016-ban jelent meg. Bár lehetséges, hogy vannak T-Mobile ügyfelek, akik birtokolják ezeket az eszközöket, valószínű, hogy a nagy többség már áttért valami újabbra."
Itt van a teljes lista:
Samsung Galaxy Note 4 (AT&T modell)Samsung Galaxy Note 4 (Verizon modell)Samsung Galaxy Note EdgeHTC Desire 10 életmódHTC Desire 650Google Nexus 9Huawei Mate 8 Huawei P9 Mikrotikls SIA_R11e-LTE6Netgear Arlo biztonsági kamerarendszerOnePlus 1Quanta Dragon IR7Samsung Galaxy S5 DuosSony Xperia Z3 CompactSony Xperia Z3Sony Xperia Z3 OrionSony D6616 Xperia Z3 OrionSoyea M02ZTE ZMax-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
Szerintem az Oreoban így tették szamár biztosra. Nem tudtam eddig én se ezt a biztonsági dolgot, leellenőriztem igaz Sony készüléken, valóban csak addig látni az elérhető listában még aktív a bluetooth menü, onnantól, hogy kiléptem, csak a párosított eszközök látják.
😉-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
válasz MK VII #15252 üzenetére
Nem a hívásszűrésre gondoltam, de lehet, hogy P9 - nek így működik a dolog. Nejemet hívom az új P9 telóján, miközben ő mással telefonál, akkor a foglalt jelzésnek kellene lennie. Nekem eddig ez volt normális. Most egyszerűen olyan szignált hallok ilyen esetben, mint amikor nincs hálózatba a készülék. Annyit segítettél, hogy a leírtak alapján beállítottam a hívás várakozratást, most már kicseng, de nem foglalt jelzést ad.
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
Sziasztok! Hol találom azt a beállítási lehetőséget, hogyha telefonálok és rám csörögnek, akkor ne a hálózaton kívüli jelzést hallja a másik hívófél?
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
Új hozzászólás Aktív témák
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Horgász topik
- GTA V
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: mini PC Snapdragon X Elite-tel
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen switch-et vegyek?
- CES 2025: Műholdas nyakörv? Nem lesz olcsó
- Apple notebookok
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- További aktív témák...
- iPhone 12 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3968
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB 12GB RAM Dual ÚJ, 2-ÉV GARANCIÁVAL, SZÁMLA + DOBOZ + TÖLTŐ SZETT!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 3 ( 2022 ) , Red Limited, 64Gb, független
- Samsug Galaxy Z Fold 3 - Phantom Silver 256gb