Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megkapja a fotós különkiadást a Nubia Z70S Ultra is
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Mi A2 Lite - annyira nem lite
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
XDA fórumon olvastam ezt a hírt. Nem igazán tudom értelmezni.
Remélem ránk nem vonatkozik, most cseréltettem aksit.
[Ezek a telefonok a következő évtől kezdve nem fognak működni a T-Mobile-on]
"A listán szereplő eszközök közül sok négyéves, a Huawei P9 2016-ban jelent meg. Bár lehetséges, hogy vannak T-Mobile ügyfelek, akik birtokolják ezeket az eszközöket, valószínű, hogy a nagy többség már áttért valami újabbra."
Itt van a teljes lista:
Samsung Galaxy Note 4 (AT&T modell)Samsung Galaxy Note 4 (Verizon modell)Samsung Galaxy Note EdgeHTC Desire 10 életmódHTC Desire 650Google Nexus 9Huawei Mate 8 Huawei P9 Mikrotikls SIA_R11e-LTE6Netgear Arlo biztonsági kamerarendszerOnePlus 1Quanta Dragon IR7Samsung Galaxy S5 DuosSony Xperia Z3 CompactSony Xperia Z3Sony Xperia Z3 OrionSony D6616 Xperia Z3 OrionSoyea M02ZTE ZMax -
-
válasz
MK VII #15252 üzenetére
Nem a hívásszűrésre gondoltam, de lehet, hogy P9 - nek így működik a dolog. Nejemet hívom az új P9 telóján, miközben ő mással telefonál, akkor a foglalt jelzésnek kellene lennie. Nekem eddig ez volt normális. Most egyszerűen olyan szignált hallok ilyen esetben, mint amikor nincs hálózatba a készülék. Annyit segítettél, hogy a leírtak alapján beállítottam a hívás várakozratást, most már kicseng, de nem foglalt jelzést ad.
-
Sziasztok! Hol találom azt a beállítási lehetőséget, hogyha telefonálok és rám csörögnek, akkor ne a hálózaton kívüli jelzést hallja a másik hívófél?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A színes és monokróm szenzorral is rögzítő, dupla Leica kamerás P9 a Huawei eddigi legjobbja, és a Kirin 955-ös SoC is hozza a csúcssebességet a mutatós készülékházban.
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i7-5GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest