- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
válasz
misi111 #1417 üzenetére
Na.. Ha mindig visszatérsz az iphone-hoz, akkor, ha ezt kipróbálod, már nem fogsz.
Nekem is volt iphone-om.. Szerettem, mert egyszerű volt. Viszont zárt.
Ez egyszerű is és még felhasználó barátabb is. Engem meggyőzött.. Egy másik iphone-os haver is már mondta, hogy amint tud venni másik készüléket, biztos, hogy elmegy almáéktól és huawei-re vált.Szerintem legegyszerűbb megrendelni közvetlen tőlük. Amiket írtam árat azt ők írták nekem emailban mikor rákérdeztem, hogy mennyibe kerül.
-
MK VII
veterán
válasz
misi111 #1415 üzenetére
Szia.
Te is S7-ről jössz át?Mintha abba a topikban olvastam volna a hozzászólásaidat. Vagy valamelyik kínai mobilos topikban? Ha nem akkor srry.
A wiwfixit engem is érdekel.. Egyenlőre még nem rendeltem meg, de hamarosan felkerül rá. Én is jókat hallottam róla. "A WOWFIXIT egy készülékes (3.999 Ft), két készülékes (6999 Ft), illetve négy készülékes (10.999 Ft) kiszerelésben érhető el"
Tényleg nem drága. Szerintem sem. -
törölt tag
válasz
misi111 #1027 üzenetére
Nem vettelek észre...
Ez jó kérdés, nem tudom ilyen esetben élnek -e a letiltással. A szerződött bankot kellene megkérdezni erről.
Általában kiadják megbízásba egy követeléskezelőnek a nem teljesítő ügyfeleket. Néhány kör után, a tartozást tetemes plusz költséggel felhamozva a behajtás felé igyekeznek terelni az ügyet.
-
SonyNex7
senior tag
Ne gondolkozz,azt cseréltem én is és nem hogy bánom hanem kimondottan elégedett vagyok.
Egyszerűen annyi finomság van benne hogy döbbenet.6s-hez képest lényegesen jobb a hálózat 1 hét tapasztalt után:
Wifi :sokkal jobb a hatótávja ,ott ahol eddig nem volt wifi most már van.
3. emelten lakom téglában középső lakásban lent a ház előtt eddig nem volt semmi most meg van wifi,
igaz hogy lassú de használható.(ac56u)
Wifi+ is jól teszi a dolgát szépen váltogat az két hálózatom,2,4 és 5ghz között.
Bluetooth:
2010-es ford focus gyári rendszerével össze van párosítva,és be van állítva az inteligesen feloldás és
hibátlanul működik napi 3-4 alkalommal
Ez az iphonen úgy működött hogy nekem kellett minden 2. alkalommal kézzel blutooth menüből összekapcsolni...A hétvégi meleget jól bírta végig a grill mellett, semmi gond nem volt,zsebből kivéve ugyanolyan jól használható.
Akku:normál használatban szerintem egy közepeset hoz de nem foglalkozom vele mert az hogy 4 vagy 5 órát bír tökmindegy,ha használod merül,kamera,játék,kijelző full fényerő leszívja villám gyorsan.
Addig amíg nem oldják meg azt hogy bárhogy használod 1 napot kibírjon addig
úgy lesz ahogy az iphonnál ,töltő a lakásban,munkahelyen,kocsiban és egy 10000mah powerbank(Anker) ha szabadban elszabadul a leica.Tudtok valami jó usb type-c töltőt?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Reklámblokkolók topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Háztartási gépek
- Hobby rádiós topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nintendo Switch 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest