- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy óra, két rendszer
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SonyNex7
senior tag
válasz
Richard #1840 üzenetére
Hagyjuk ezt az oppo témát...nem gondoltam hogy ennyit beszélünk majd róla ez egy P9 topic
amit írtam azt az ár,tudás,anyaghasználat miatt írtam de inkább a saját topicjában folytassuk.
Más,Üveg fólia téma:
Felvettem a kapcsolatot 4 eladóval Allien,akik teljes keretes üveget árulnak,köztük egy olyannal aki az egyik legjobb üveget árulta 6s-ra,szinte csak a home gomb mélységről lehetett megmondani hogy van rajta valami.A kérdésem az ultimateshield üveg után
a kapacitív pontokra "angel dot vagy capacitive points" vonatkozott.
....és igen minden üvegen rajta vannak....
Tehát az ultimateshield nem hazudott minden üveg ilyen mert ilyen a kijelző technológia.
Azt mondják nem zavaró,nekem volt, rohadtul zavart.
Ebből kiindulva mindenki döntse el hogy mit tesz rá,de én nem kockázatok többet,mar csak azért sem mert az ultimateshield fólia viszont hozza az elvárt szintet,kap majd még egy flipp vagy bőr tokot azt ennyi.
Nyilván a gagyi sima üvegekre ahol van 2-3mm hézag széleken azokra elvileg nem vonatkozik,de azok még okádékul néznek ki.
Aki lemaradt annak egy kép -
törölt tag
válasz
Richard #1829 üzenetére
Természetesen lehet, mert alapvetően a telefonra vonatkozik a garancia.
Ahogy pl. szolgáltatónál is bárki leadhatja a készüléket garanciális javításra, amennyiben nála van a jótállási jegy. A TMX -nál eleve jelezni fogja, hogy az IMEI számra él a garancia. Feltételezem az adott boltnál is, vagy a Huawei/TeleMax -szal kommunikálják le.
Illetve, ha valaki vásárlást követően él az elállás jogával, a kereskedő le tudja meccselni az elindított prémiuim garanciát.
-
daninet
veterán
válasz
Richard #1556 üzenetére
feltettem a emui nevű témát, visszarakja teljesen material támára a launchert, mert amugy ami témák a témázóban vannak az borzalom
a launchernek nincs baja, a ronda ikonoknak annál inkábbde ezért kár launchert cserélni...
most ilyen: [kép]
-
SonyNex7
senior tag
válasz
Richard #1456 üzenetére
Üdv a klubban!!!
Ezért lett volna az igazi csemege a p9 plus 3d touch kijelző,amoled panel,tanítható infra,nagyobb akku,részben kompenzálja a lenti hiányosságokat,csak sajnos túl nagy a felár.
Külsőre sokkal szebb mint a fugázott iphone.
Majd jövőre a p10 plusra rámegyek.porterocka: félreértettem akkor,köszi a megoldást hasznát veszem
Az én megoldásomnak meg majd mások.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hővezető paszták
- Milyen notebookot vegyek?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest