- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
Olvastam.. Te is megjárattad a telefonodat akkor párszor.. Az a gond, hogy én csak postázni tudom, mert Veszprémben nincs olyan hely ahol le lehet adni.. Sőt, ha jól tudom már csak postai úton lehet hozzájuk eljuttatni készüléket.
Nekem tuti nincs fólia belülről.. Nem láttam semmit.. A porszemek is tisztán láthatóak voltak..
Én egyébként arra gondolok, hogy mivel ugyan azt a fő panelt rakták vissza a készülékembe ami volt, hogy azon lehet egy hajszálrepedés.. Nekem az eséstől konkrétan meghajlott a készülék és gyanítom, hogy a panel is sérülhetett amit nem láttak.. És hardveresen nem vezérli rendesen a kamerát.. De ezt csak gondolom, hogy így lehet. -
balika333
tag
Szerintem ez egy nagyon rossz minőségű üvegfolia. 1. Tükröződik nagyon. 2. Olyan minőségbeli hibája van hogy bizonyos helyeken ha megnyomom - nekem ilyen volt a vissza gomb - lehet hallani nem fekszik fel rendesen és kattog. Továbbá nem tökéletes az érintés nagyon erősen kell nyomni. Én jeleztem az eladónak ezt aki küldött egy másikat és az is ugyanilyen volt csak máshol kattogott. Pedig mindkétszer normálisan került felrakásra. Én nem ajánlom senkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest