Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tekergő82
tag
Sziasztok! Asszonyè lett a P9 èn váltottam egy Mate 9-re, a továbbiakban is nèha felnèzek, de már ritkábban.
[ Szerkesztve ]
-
Tekergő82
tag
Sziasztok!!! Az észrevette már valaki, hogy android 7 alatt, videónál mindig újra fókuszálgat a kamera. Android 6 alatt nem volt vele gond. Ötlet?
-
Tekergő82
tag
Akkor marad a 378 vagy 383, èn biztos nem vesződök vele.
-
Tekergő82
tag
Cunaja, sima B386-ra is fel lehet tenni? Nem kell root meg bootloader nyitás? Mert ha nem muszály nem vesződnèk vele, csak simán feltennèm.
[ Szerkesztve ]
-
Tekergő82
tag
Sziasztok! Tudna valaki nekem adni egy linket a Rollback-hoz és egy C432B182 is kellene. EVA-L09 a telóm. Előre is köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
Tekergő82
tag
Sziasztok!
Cunaja, ha már telepítettem az XDA-ra feltett B386-os romot(nekem felment elsőre), akkor arra is lehet a te általad átírt változtot felrakni, vagy régebbire kell visszamenni és úgy?[ Szerkesztve ]
-
Tekergő82
tag
De a Zip-et ki szoktam csomagolni és úgy szoktam beletenni a dload mappába
-
Tekergő82
tag
Most C432B378-on vagyok, nincs root, semmi, gyári minden. EVA L09 C432B378
-
Tekergő82
tag
Köszi. Szóval elöször beleteszem az Update app-t a dload mappába, telepítem, majd ha települt a dload mappából kitörlöm(ha benn van még) És utána oda teszem a update data full hw-t?
-
Tekergő82
tag
Sziasztok! Most töltöm a B383-as romot, az világos, hogy 3 gombos módszerrel kell feltenni, az is, hogy elöször az elsőt utána a második letöltést. De ha az elsőt felteszem, akkor utána kell valamit még törölni, vagy csak ugyanúgy belerakom a dload mappába a 2. letöltést?
[ Szerkesztve ]
-
Tekergő82
tag
Felraktam én is a C432B378-as romot, valamiért nekem úgy tűnik, hogy a videofelvételnél kicsit szaggatva vesz fel. Amikor lejátszom a telón akkor is eddig folyamatosabb volt, valaki ezzel kapcsolatos észrevétel?
[ Szerkesztve ]
-
Tekergő82
tag
Íme egy esti kép, ez is kézből készült.
[link] -
Tekergő82
tag
Sziasztok! Na emberek, nem akartam Bootloadert nyitni, a telefonom C900B121 volt. Feltettem a C432B136-os romot a 3 gombos módszerrel, és lám-lám C432B136 lett, sőt már fel is ajánlotta a B170-es OTA-t. :-)
-
Tekergő82
tag
Sziasztok! Egy olyan kèrdèsem lenne, hogy nektek is van olyan, hogy nèha hírtelen pirosas lesz a kijelző árnyalata. Van amikor kicsit van amikor jobban. Tudtok ebben segíteni nekem?
-
Tekergő82
tag
Azt hogyan tudom megnèzni, hogy zárt vagy nyitott-e a bootloader?
[ Szerkesztve ]
-
Tekergő82
tag
EVA-L09C900B121 Eddig is mindig C432-es romokat tettem fel a C900-ra ès működtek rendesen. Nem akarok vesződni a bootloder nyitással, így meg ugye nem jön semmi ota frissítès.
-
Tekergő82
tag
Cunaja, szerinted ha a telefonom C900B121, akkor arra mehet fel a C432B361? Megtaláltam a romot le is töltöttem, elötte is mentek a c432-es romok egèszen B182-ig a három gombos módszerrel. De most a C432B361-es romot raknám 3 gombossal a C900B121-re. Ja ès független a telefonom, a tárcsázóba beírt kod alapján sim lock deactive azt írja.
[ Szerkesztve ]
-
Tekergő82
tag
Szia! Az lenne a kérdésem, hogy ha 3 gombos módszerrel felteszem a Nougat C432B361-es romot az is problémás lehet-e? Most C900B121-es rom van fenn, mivel C900 nem jön rá semmi frissítés. Garanciális csere volt, úgy kaptam ezt a telefont, független és ezért kérdezem. Válaszodat előre is köszönöm!!!
-
Tekergő82
tag
Ha rádugom töltőre veszi a töltést, de mindig a huawei logot mutatja, 3 gombossal próbáltam, micro sd kártyára feltettem a romot a dload mappába.
-
Tekergő82
tag
Ha rádugom töltőre veszi a töltést, de mindig a huawei logot mutatja, 3 gombossal próbáltam, micro sd kártyára feltettem a romot a dload mappába.
-
Tekergő82
tag
Lemerült a telefon, de ha feldugom töltőre, akkor is utána bejön a Huawei logo, és folyamatosan világít. :-(
-
Tekergő82
tag
Sziasztok!!! SOS a segítségeteket kérném! Fel akartam tenni a 7.0 beta romot, de nem ment fel, utána rendben visszatöltötte a b182-es romot. De mivel vissza akartam tenni a b170-et, felraktam a roolback romot, ami végigment, de azóta tégla a telefon. Csak a huawei logo jön be, kikapcsolni sem tudom, micro sd-ről sem akarja frissíteni. Tudom az a 7-ről a 6-ra visszatérésre szolgál, de azt hittem régebbi romra is vissza lehet térni vele. Valaki tudna segíteni???
-
Tekergő82
tag
Sziasztok!!! Olyan problèmám lenne a huawei P9-es telefonnal, hogy ha hidegben fotózok, akkor egy idő után fótózás közben kiírja, hogy a telefon lemerül ès kikapcsol. Ha visszakapcsolom akkor mèg közel 30% van az akkuban. Ha nem fotózok akkor ezt nem produkálja.
-
Tekergő82
tag
[link] Ezen a videón látni, hogy kiér a széléig, persze a tartósság még nem biztos
-
Tekergő82
tag
Ma felhívtam őket, és garanciát vállalnak ha feljön, illetve biztosított a hölgy a telefonban, hogy kiér a széléig.(Persze csak az a full size változat)
-
Tekergő82
tag
A full size az elvileg kiér, oda van írva a többihez amelyik nem. A keret az tényleg árnyékol, nem is használom pedig nagyon jól néz ki benne a telefon :-(
[ Szerkesztve ]
-
Tekergő82
tag
-
Tekergő82
tag
Alumínium keret Huawei P9-hez :-)
[ Szerkesztve ]
-
Tekergő82
tag
Én ilyen [link]fóliát rendeltem, a full size elvileg kiér a széléig, majd ha megjön és felraktam beszámolok milyen.
[ Szerkesztve ]
-
Tekergő82
tag
Pepeptech!!! És amikor felment a rom, mert ezt én is végigzongoráztam, ott hogyan tudok a rendes recorvery menübe lépni? Válaszodat előre is köszönöm!!!
-
Tekergő82
tag
Pepetech ha majd tudsz olyan romot, az engem is érdekelne.
-
Tekergő82
tag
Sziasztok!!! Feltettem a beta Android 7-et, nem volt tökéletes így vissza akartam rakni a c432b166-ot. Rendben végigment az update, viszont utána download lastet version and recorvery ez jön be. :-( Lehet Reboot és Shutdownra menni még. Ötlet? Segíteni tudtok?
-
Tekergő82
tag
[link]
Innen lehet szemezgetni, remélem tudtam segíteni. -
Tekergő82
tag
Sziasztok! Èn frissítettem e telefonomat most Eva L09-c900b170 van fenn. A változásokról majd beszámolok, de xda-n csomó rom fenn van, sztem ott mindenki megtalálja amit szeretne. Amúgy az infó szerint június eleji a rom, szèp estèt nektek!!!
[ Szerkesztve ]
-
Tekergő82
tag
Sziasztok!!! Szeretném feltenni az OTG-s b166-os romot, de nekem is c900 b136 van fenn jelenleg. Tényleg csak bootloader nyitással lehet visszatérni c432-re? Valaki segíthetne, abban is, hogy a b166-os romban mik a javítások, érdemes-e feltenni? Válaszaitokat előre is köszönöm, szép napot!!!
[ Szerkesztve ]
-
Tekergő82
tag
Sziasztok!!! Szeretnék a c900b136-ról c432b136ra váltani. Segítségemre lenne ebben valaki?
-
Tekergő82
tag
Sziasztok! Támogatom èn is az összefoglalót, P8-nál is sokszor volt segítsègemre.
-
Tekergő82
tag
Sziasztok!!! T-mobilnál vettem a P9-et. Zavart a T-s boot animáció, ezért feltettem az itt a fórumban javasolt B136-os romot. Sikerült is, eltűnt az animáció, mondom hurrá, Problémám a következő EVA-C900B136 amit kiír a telefon, holott tudtommal EVA-C432B136-ot kellene kiírnia. Tudtok ebben segíteni, hogy mi lehetett a hiba, vagy probléma-e, hogy ezt írja ki? dload mappát másoltam a telóra, és 3 gombos módszerrel telepítettem. Nekem nem sikerült a tárcsázós verzióval feltenni. Előre is köszönöm a segítséget!
-
Tekergő82
tag
Amit linkeltetek, az nem a dualsim verzióhoz van? Enyém single sim-es, nem gond ha arra teszem fel?
-
Tekergő82
tag
Sziasztok! Pepetech honnan töltötted le a gyári huawei szoftvert, mert engem is érdekelne. Válaszodat előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Tekergő82
tag
Hauzer!!! Nekem a P9 egy 6 éves SonyEricsson MW600-as bluetooth headsettel simán működik, ahogy a P8 is működött vele.
[ Szerkesztve ]
-
Tekergő82
tag
Sziasztok!!! Tegnap csináltam egy éjszakai képet a telefonnal, íme:[link]
-
Tekergő82
tag
Sziasztok!!! A videót le kell ám tölteni, mert drive-on keresztül persze hogy xar. Úgy nekem is bűn ronda. Itt egy másik.
[link][ Szerkesztve ]
-
Tekergő82
tag
Sziasztok!!! Egy kis fotógyűjtemény, változó időjárási körülmények között.[link]
-
Tekergő82
tag
Sziasztok!!! P9 telefonom van, most már lassan 3 hete. Küldeném ezt a tesztet, P9 vs Mate 8, a video stabilizálással kapcsolatban. Mindenki áradozik, hogy így meg úgy az optikai képstabilizátor milyen jó. Ebben a videóban láthatjátok, hogy a P9 mennyivel stabilabb videót készít. Az optikai képstabilizátor maximum kevés fénynél vagy sötétben, kézből fotózva lehet segítségre. Videónál csak ront a dolgon. 7:40-től ajánlatos megtekinteni. [link]
[ Szerkesztve ]
-
Tekergő82
tag
Sziasztok!!! Már több mint 2 hete vagyok tulajdonosa egy ilyen telefonnak, van azonban 1 dolog ami zavar. Ha sokat fotózok, videózok melegebb tavaszi napokon, akkor egy idő után leveszi a fényerőt a telefon, ami engem zavar. Normál esetben ez nem áll fenn, de ha az automatikát kikapcsolom, akkor is leveszi. Remélem ezt javítják egy frissítéssel, vagy valakinek esetleg ötlet, hogy mi lehet a megoldás erre?
-
Tekergő82
tag
Egy kis esti szálloda[link]
-
Tekergő82
tag
-
Tekergő82
tag
P9 Csiga
[link] -
Tekergő82
tag
Itt pedig egy videó, vonatból.[link]
[ Szerkesztve ]
-
Tekergő82
tag
Sziasztok! Két makró képet hoztam nektek. [link]
[ Szerkesztve ]
-
Tekergő82
tag
Kedves tanzara! Nekem P8 volt(most asszonyé lett), de az optikai képstabilizáció videó alatt inkább hátrány volt. P9 agyonveri videóban, arról nem is beszélve, hogy a bitráta is nevetségesen alacsony volt P8-nál. V6-nál meg hiába növelték meg, úgy hullámzott a kép mint a "tenger". Nagyon szeretem a P8-at azért is nem adtam el, de videóban rettentő gyenge volt. P9-nél meg a szoftveres stabilizálást is ki szoktam kapcsolni videónál, sokkal jobb úgy. Fotóknál kevés fénynél volt valamennyi haszna, de szerintem ezek az Optikai képstabilizációk, nem sokat érnek telefonok esetében. Ja és mondom ezt úgy, hogy P9-et használok.
[ Szerkesztve ]
-
Tekergő82
tag
Kevés fénynél P9
https://drive.google.com/folderview?id=0B7pvFnli4XE7SHZtU05MLUNtaVE&usp=sharing -
Tekergő82
tag
https://drive.google.com/folderview?id=0B7pvFnli4XE7M2hBeXM2a1VOV2s&usp=sharing
Néhány ma készült fotó P9 -
Tekergő82
tag
Egy kis videó
https://drive.google.com/file/d/0B7pvFnli4XE7VnNIWVV6XzZSZ2s/view?usp=sharing -
Tekergő82
tag
https://drive.google.com/folderview?id=0B7pvFnli4XE7TFEyRjlTRkdPZzA&usp=sharing
Remélem ez jó.... -
Tekergő82
tag
2 kép P9
https://drive.google.com/open?id=0B7pvFnli4XE7TFEyRjlTRkdPZzA -
Tekergő82
tag
https://drive.google.com/open?id=0B7pvFnli4XE7N2lwRTQ0MzBTem8
Egy kis makró lámpafénynél.
-
Tekergő82
tag
Sziasztok! Itt vannak az ígért képek, eme link formájában.
https://drive.google.com/open?id=0B7pvFnli4XE7U294WGxKLXNRWFU -
Tekergő82
tag
Igen átméreteztem, mert csak 8 megapixelt enged feltenni. Éjszakai képeket majd szerintem csak holnap fogok csinálni, most töltőn van a kicsike. Majd lehet, hogy Drive-ra teszem fel őket.
[ Szerkesztve ]
-
Tekergő82
tag
Sziasztok! Mai napon én is P9 tulajdonos lettem, asszonyé lett a P8. Nappali képek szerintem jobbak a P8-nál. Több a részlet, éjszaka majd most fogom kipróbálni, addig is 2 nappali képet teszek fel nektek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest