-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wep
tag
válasz
SonyNex7 #1926 üzenetére
Szia,
nekem egy hete van rajta, eddig bevált. Az anyagának kellemes tapintása van, szilárdan tartja a telefont.
Védelem: eddig egyszer esett benne a fon, a tok esés közben kinyílt, ez nem annyira tetszett. Tartósságáról még nyilván nem tudok nyilatkozni, de az előd Samsung S4, S5 flipes tokjai erősebbnek tűntek....
Ami hátrány számomra: az autós tartóba a flipet visszahajtva teszem bele a telefont, ilyenkor az ujjlenyomat olvasó nem használható. -
GSPLR
senior tag
válasz
SonyNex7 #1847 üzenetére
Hali, a Health app-ról tudnál nekem kicsit bővebben írni? Miket tud pontosan? Ez csak futásra és lépésszámlálásra,súly,magasság jó, vagy vannak egyéb önállóan beállítható opciók is (mint pl. almán ahol a menzesztől kezdve bármilyen adatot fel lehet vinni). Előre is köszönöm.
-
válasz
SonyNex7 #1832 üzenetére
Az addig ok, hogy 125-ért kapsz egy olyan telefont, de nekem volt már FHD-s amoled telefonom 5"-os méretben és a pixel elrendezés miatt sajnos közel sem olyan jó a képe mint egy IPS panelnek. Most itt nem a feketére és a színekre gondolok, hanem az élességre. 5,5"-on pedig még kisebb a PPI.
Én most cégesnek is P9-et választottam így a sajátom eladom, mert nem kell kettő. Választhattam volna mást is de én kitartok mellette
-
törölt tag
válasz
SonyNex7 #1832 üzenetére
O+ szerintem szuper telefonokat csinál a hibák ellenére is. Kétségtelenül zászlóshajó gyilkos.
Az sem mindegy, hogy 60-80 dollárért kiterjesztheted a garanciát, akár 2 évre is.
Viszont...szerintem egy normális branddel nehezen összehasonlítható egy kifejezetten SPV brand, ami egyértelműen azért lett életre keltve az OPPO részéről, hogy kivonják magukat a jogi felelősségek alól.
Egyébként bitang az O+3, én is szemezek vele.
-
pepetech
őstag
válasz
SonyNex7 #1832 üzenetére
Op3 körül is rengeteg s botrány például hiába van benne 6gb ram a rendszer nem használja. Állítólag valam 4 alkalmazást bír csak egyidejüleg futtatni. Nameg a kijelzője körül is vannak problémák. One plus nem rosszul csinálja a boltot de még gyerek cipőben járnak sajnos.
-
MK VII
veterán
válasz
SonyNex7 #1784 üzenetére
Most csináltam egy factory-t, de nehogy már egy 1 hetes készülék amiben 3GB ram van akadozzon és hetente lakjam be újra a telefont... Ráadásul nem is a memória telik meg, mert mindig van több mint 1GB szabadon.. Ez valami android fjúcsör lehet, hogy, ha használva van akkor így hálálja meg..
-
Newlachka
őstag
válasz
SonyNex7 #1771 üzenetére
tudom mi a megoldás.
kell egy T-s rom vagy át kell írni build.propban a rom verzióját.
Most olvasgatok utána ennek az nfc mobiltárcás dolognak, és azt írják,hogy a T-mobile a rom-ot ellenőrzi841 hsz.
Ergó akkor fogsz átmenni az ellenőrzésen ha tényleg így van, ha a rom verziót átírod kézzel. De ehhez meg root kell.
És a legfontosabb mobiltárca képes SIM -
törölt tag
-
MK VII
veterán
válasz
SonyNex7 #1717 üzenetére
Na jo... Az enyémmel van valami. A képernyőkép készítést azt tényleg el kell találni a nyomás erősségét és a ritmust. Akkor szépen csinálja.
Más.
Megjött a wowfixit.. Remélem valamire jó lesz, mert míg vártam addig lett egy hajszálkarc az előlapi kameránál.
De amugy rohadjanak meg. Múlt hét hétfőn rendeltem és csak pénteken írtak, hogy odaadták a futárnak.. Nem sietik el az egy hetes kiszállítással. -
monsu
újonc
válasz
SonyNex7 #1727 üzenetére
Ha gyenge lenne a jel én is megérteném, azonban gyakran akkor sem vált át, ha közvetlenül a wifi router melett ülök. Az egészben az a dühítő, amikor hazaesek, nekiállok netezni/ youtubeozni, és egy 10-15 perc múlva veszem csak észre, hogy megint nem váltott át wifire.
-
bollizolee
tag
válasz
SonyNex7 #1726 üzenetére
Nem tudom miért de most működik feloldott képernyőnél. De miért nem jó lezárt képernyőnél.
Ha már fel van oldva a kijelző nem mindegy hogy mit nyomunk miért kopogasam a kijelzőt e betűt rajzolva ,ha sokkal gyorsabban megnyomom a chrome ikont.
Ez így teljesen felesleges dolog olyan mint a tükör alkalmazás. -
MK VII
veterán
válasz
SonyNex7 #1690 üzenetére
Kijelző pontossága kb egy 6 éves telefon szintjét sem éri el.. Annyi melléütésem van, hogy hihetetlen..
Nem fogom azt írni, hogy minden fasza, ha nem az...
A kameránál a vaku ikon pedig tényleg érzéketlen.. Nem mellébökök, hisz nem is lehet.. Olyan pici az ikon, hogy telibe nyomom az ujjammal. Ha mellé nyomnék azon meglepődnék. -
-
daninet
veterán
válasz
SonyNex7 #1609 üzenetére
nálam swiftkey hibátlan... nyilván gyűjtik az adatot de egy billentyűzettel sem tudok olyan gyorsan gépelni mint azzal.. angol nyilván egyszerűbb nyelv, de a magyarhoz képest elképesztően jósolja a szavakat angolul, leütsz egy betűt és berakod a szót, szinte nem kell hozzáérni...
-
moleculez
veterán
válasz
SonyNex7 #1574 üzenetére
A tartóssága az olyan, hogy a Lumia 930-rol leszedtem, odadobtam a fa ablak párkányra, és kb 8-9 hónap múlva ugyanúgy ottvolt, úgy kellett leszedni. Nekem került alá valahogy porszem, de azért már fel nem szedem. Amúgy a porszemcséket úgy lehet kikerülni ha enyhén párás fürdőszobában rakod fel.
-
moleculez
veterán
válasz
SonyNex7 #1559 üzenetére
Na szóval, szappanos-vizes fólia: Először is, nem minden fóliával működik, pontosabban én eddig egyet ismerek ami kifejezetten így működik, ez van a leírásban. Ultimate Shield -nek hívják, és az oldalukon van video a mutatványrol, jobban jársz azzal, mintha én magyarázom el. Nagyon jó, puha tapintású, nem gyűjti az ujjlenyomatot sem, nem hajlik fel. Igaz 8£\db.
-
pepetech
őstag
válasz
SonyNex7 #1536 üzenetére
Mint volt s7edge tulaj mondom hogy nem nagy vasziszdasz az amoled ott az uhd ami nagy vasziszdasz a fullhd-hoz képest. Sokal jobban szeretem az ips-t. Nekem a p9-en a flip tok van jol birja nem karcolódik viszont nincs mágnes de kevés olyan helyzet van hogy fejjel lefele kinyiljon
.
-
gti16v
őstag
válasz
SonyNex7 #1518 üzenetére
Köszi
(Átalakító...gondolom csak ebay még)( persze, hogy kell 8 darab legalább ahogy írtam minden szobába szeretem, ha van egy tőltő ,azonkívül a biciklis cuccom közt(sport tracker...néha igényli az akku bankot) és a gopro szetthez is kell ,az is kapcsolatban..a telóval..szintén áram zabáló...
Idáig is minden cuccomhoz be volt készítve mikro usb kábel...megszoktam... -
Thunder86
tag
válasz
SonyNex7 #1495 üzenetére
Ja hát olyan szineket találnak ki.. de minek..
Én csak a kábelt várom.. (ma rendeltem) remélem hamar megjön...
Spotify-nál én is láttam, hogy semmi albumborító... de gyanítom ezt hamarosan javítani fogják és valamilyen app bug egyenlőre...
Lassan minden megoldódik.. Már csak ez a fólia/üveg/lötty kérdés az amire pontot kell tenni...
A Zaggot megkérdeztem (Invisible-shield), hogy tervezik-e, hogy készítenek a P9-hez bármit is. De azt a választ kaptam, hogy a közeljövőben nincs benne a tervekbe....
-
törölt tag
válasz
SonyNex7 #1453 üzenetére
Átnevezed a hwt kiterjesztést zip -re és bele tudsz lépni. XML és képfájlokból áll a téma. Ki tudod szedni a záró- és a háttérképet is. Kivéve Magazine témánál, ott nem ilyen egyszerű a dolog.
Total/Windows Commander -t jól lehet erre használni. Gyorsan lehet másolgatni, bontogatni, betekinteni.
-
daninet
veterán
-
daninet
veterán
válasz
SonyNex7 #1353 üzenetére
ez OK, de nem ez a gond. Hanem az, hogy az en nevjegyzekemben a gmail miatt rengeteg ember van telefonszam nelkul, tobb mint 1000.
2010 ota hasznalok androidos telefonokat (azokat pedig tobb 100 fele rommal) es soha nem volt olyan, hogy hianyzik a szam nelkuli nevjegyek elrejtese. Most ugy nez ki valami 3rd party nevjegyzeket kell keresnem, mert a gyari ezt nem tudja -
Thunder86
tag
válasz
SonyNex7 #1310 üzenetére
Óóóó köszönöm, hogy végre valaki válaszolt
Hát konkrétan 2-3 óra múlva is ugyanaz volt a helyzet. Csináltam egy factory resetet... azóta rendesen működik a váltás.. Miértet ne kérdezd..
Sajnálattal olvastam, hogy ez a kijelzővédő is megbukott... Remélem idővel valaki kifejleszt egy méretbe rá megfelelő és minőségű fóliát/üveget...
-
MK VII
veterán
válasz
SonyNex7 #1312 üzenetére
Köszi..
Amúgy érdekes, hogy miért ennyire hangos.. Gyakorlatilag képtelenség szabályozni a hangerőt..Más.:
B0-ás órával kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Mennyire használható. Illetve mire használható?Mert nem találok egy nyamvadt tesztet sem róla. Ma tudok beszerezni egyet nagyon olcsón aztán, ha különösebben nem nagy durranás akkor eladom.
-
MK VII
veterán
válasz
SonyNex7 #1235 üzenetére
Majd jelezd mindenképp, hogy, hogy vált be és, ha megrendelted az egészre a fóliát, arról is számolj be..
Én tegnap gyorsan vettem rá egy szilikon tokot, hogy, ha asztalra teszem akkor ne karcolódjon, de jobb szeretném, ha semmi nem lenne rajta, max egy vékony fólia réteg. -
pepetech
őstag
válasz
SonyNex7 #1228 üzenetére
Eddig én is így voltam hogy üveg fólia illetve teljes tok. De mára úgy vagyok vele, hogy maxx üveg fólia lesz rajta. Tényleg elég gáz a lehendő tulajnak óvni. Amit tudtam megtettem havi 2900 ft a lopásra is kiterjedő bizzosítás. Használom és ha már ratyi állapotba kerül véletlenül el fog törni
.
-
Thunder86
tag
válasz
SonyNex7 #1173 üzenetére
Olvastam én annyi mindent a teló vásárlás előtt, hogy simán elkerülte a figyelmemet...
Tanulópénznek jó volt... Most küldöm vissza nekik és utalják vissza a pénzt...
Igen elég brutális de szerintem pont annyira, hogy még nem lesz tőle bumszli a telefon...
Nekem eddig az invisible shield-el voltak pozitív tapasztalatim de sajnos erre a modellre egyenlőre semmi.
Lehet én is beruházok egy ilyen tokra ha ez teljes fedést ad végre
Majd írd le a tapasztalataid kérlek.
Üdv
-
MK VII
veterán
válasz
SonyNex7 #1165 üzenetére
Félreértettél akkor...
Nem az a bajom, hogy álló telefonnal rosszabb lenne a képminőség, hanem egyszerűen engem rohadtul zavar, ha a képet utólag úgy nézem vissza gépen, hogy a képernyő 2/3-án semmi nincs csak a közepén egy függőleges csíkon egy apró kép amiből hiányzik a fél világ ami amúgy beleférne, ha nem függőlegesen van tartva a telefon.. Egy kép széltében legyen ne függőlegesen.. A monitor az asztalon sem függőlegesen áll. -
brainticket
aktív tag
válasz
SonyNex7 #1139 üzenetére
nem tudja a qualcomm quick charge töltést, hiszen nem is qualcomm chip van benne.
tele vagyok qc 2.0 töltőkkel, nem tölt vele gyorsabban, talán lassabban is mint a saját töltőjével, szóval lehet azért valami optimalizálás van a saját töltővel, de sokkal lassabb mint egy quickcharge töltés.
Asszem az elején meg is mértem, van ilyen usb detectorom ami mutatja hány volttal és amperrel tölt, nem tolja fel 9V-ra a töltőáramot mint a qc esetében, de megnézem majd megint ha eléggé lemerül a teló. -
SonyNex7
senior tag
-
misi111
tag
válasz
SonyNex7 #1002 üzenetére
Köszi a választ. Igazándibol az a bajom hogy mindig kiprobálom a legujabb telokat, utoljára samu s7 volt, de annyira megszoktam már x év után hogy mindig visszatérek rá. A samura is azt mondták hogy igy meg ugy nem merül, éjszaka akap 13%\ot merült a semmitől. Meg a nagyságokat nem tudom megszokni. Az iphone még az a határ ,amit egy kézzel tudok eldobás nélkül használni.év iphonet, igy mindig visszatér
-
Gzkss
csendes tag
válasz
SonyNex7 #1002 üzenetére
Szia!
Intelligens feloldás P9nél pontosan hogy néz ki?
HTC One A9-et cserélném le a P9-re. Rengeteget használom autóban a telefont. HTC-n elöl van az ujjlenyomat olvasó, ott nem trükközök ilyesmivel, de a P9 olvasójához nem férek hozzá ha a tartóban van.
Ilyenkor, ha lát megbízható BT eszközt, akkor nem kér ujjlenyomatot, vagy jelszót, csak feloldom húzással? -
MK VII
veterán
válasz
SonyNex7 #888 üzenetére
Jó ilyen véleményeket olvasni..
Örülök, hogy tettszik. Már nagyon várom én is, hogy mikor juthatok hozzá..
Platina hűségre veszem és kb 2 hét múlva jár le.Én is használtok/tam iphone-t és meg kell mondjam engem aggaszt az a zártsága.. Az agyamra ment, ha zenét akartam rárakni vagy akármit csinálni vele.
-
-
törölt tag
válasz
SonyNex7 #868 üzenetére
Itt aprón körülnézel van néhány megbízható SD kártyás eladó (jó áron). Én mindig itthon veszem, mert elég sokan kapnak kamu méretű kártyát. Persze a rendelgetős topikban körül lehet nézni, vannak pozitív tapasztalatok is.
Edzett üveg külföldről Nillkin, szerintem kiváló minőség. Itthon általában elég nagy hasznot tesznek rá. Itthon is szokott jó áron lenni, de ott még számolni kell a postaköltséggel is.
-
krbC
tag
válasz
SonyNex7 #796 üzenetére
Üveg fóliát nem tettem rá, de lehet kapni a t-mobile-ba(Alle) pl.
Átlátszó szilikon tokok viszont tettem, a Blahától vissza fele a Rákoczi fele van egy GSM bolt, ott vettem 3500 ért, egy normálisabb fajtát( nem sima szilikon, hanem a keményebb(?) fajta. Azt mondták lesz sima fólia is hamar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Commodore 64
- Milyen légkondit a lakásba?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest