Hirdetés
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maltosa81
csendes tag
Sziasztok,
én is tagja lettem a klubnak. A teló eddig pazar. Szép és gyors. Viszont tudnátok abban segíteni, hogy hol lehet kikapcsolni azt az opciót, hogy a power gombbal a hívást megszakítja? Emlékeim szerint mintha én kapcsoltam volna be ezt, amikor a beállításokban nézelődtem, de most meg sehol sem találom. Köszi a segítséget.
-
maltosa81
csendes tag
Sziasztok,
régóta gondolkodom egy P8 vásárlásán. Az ok, ami miatt idáig vaciláltam, az az, hogy meg akartam várni amíg megjelenik a Honor 7 Magyarországon is, ami talán pár héten belül meg is történik. Tudom idehaza még nem sok tapasztalata lehet bárkinek, csak kíváncsi vagyok, hogy ti figyelemmel követtétek-e a H7-et. Szerintetek mennyire lesz jobb vagy rosszabb, mint a P8. Ha mégis a P8-at mondanátok, azt hol érdemes venni? Én vodás vagyok, és ahogy visszaolvastam valaki nem volt megelégedve egy vodás P8-cal. Érdemesebb kártyafüggetlenül venni, mondjuk Edigital-nál (ahol most 0% thm akció is van, ezért is sürgetem magam...), és a romot manuálisan frissitgetni? Amennyiben jól emlékszem, ha a vodás romot letúrom, az garancia vesztéssel jár, ugye? Nem vagyok egy nagy mester az ilyenekben, de ha jobban járok a kártyafüggetlennel, akkor lehet azt választanám. Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XPEnology
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Hobby rádiós topik
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- SkyShowtime
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest