- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rotor82
aktív tag
válasz
Rotor82 #20159 üzenetére
Nos, válasz hiányában megpróbáltam a 3 gombossal rárakni a telekomos romot, de 4-5% -nál errort kapok...
Akkor akármilyen single sim -es romot hogy tudnék rárakni a legegyszerűbben erre a c432b613 -ra?
Csak mert nem hagy nyugodni ez az "állapot" menüpont, ahol meg lehet többek között tekinteni az uptime -ot... -
egabi71
aktív tag
válasz
Rotor82 #7016 üzenetére
TUTORIAL] ROOT EMUI 4.0 Android 6.0 Beta(ALE-L21C432B524 : ALE-UL00B535)
Requirements
1. Firmware B524, B535(Android 6.0 Beta)
2. Unlocked Bootloader
Follow this guide for you own risk!
1. Download this archive ROOT 6.0 B524 and unrar
2. Connect your phone to PC(make sure USB Debugging is checked in developer options) run Install.bat file and follow the instructions. This will install TWRP Recovery for 6.0
3. Copy files zip 1 and zip 2 to internal memory or SD Card but remember the path
4. Reboot into TWRP(Turn OFF your phone. Now press and hold the following buttons for a few seconds, all at the same time: Power + Volume Up.) and install zip 1
5. Boot normal and open SuperSU(don't worry if popup message for binary file) Close SuperSU and uninstall!!(push supersu icon and move to recycle bin)
6. Boot again into TWRP and install zip 2. Reboot
7. Install es file explorer(google play) open and grant superuser rights. Now open /device/data/data(or app) and locate folder eu.chainfire.supersu-1 cut and paste in folder /device/system/app with following rights rwx r-x r-x
Reboot your phone and ENJOY full root access Ez alapján csináltad? Twrp 2.8.7.x P8lite kirin v2 -
bubus66
nagyúr
válasz
Rotor82 #7016 üzenetére
Van CWM igaz erre nincs de azt én még mindig stabilabbak tartottam, és sokkal jobb volt mint a TWRP
És már hogyne lehetne csak apk-t kell csinálni. Mindegy használd nyugodtam aztán meg látjuk, mit hoz ki a TWRP magából vagy egy könyv nehezéket vagy egy frissíttethetetlen telefont, vagy talán sikerül vissza tenni mindent.
Nekem az extra sz@rok nem érnek annyit, hogy egy TWRP feltegyek, és utána valószínű, hogy frissíteni se fogok tudni vagy rosszabb esetbe szerviz.
Az én ismeretségi körömből kb 7 ilyen telefon amiből 3 már a TWRP miatt járta meg a Szervizét. Egész jó arány..
Mondjuk én imádkoznák a helyeben telekomosra felett TWRP-nél vissza megy e a gyári recovery..
-
-
Upo
addikt
válasz
Rotor82 #5413 üzenetére
Attól függ kell vagy nem. Képeket, videókat indexeli, thumbnail-ezi, higy bekerüljenek a galériába. Illetve ugyanez a hangfájlokkal és a zene alkalmazással. Ha nem kell akkor tilthatod, file kezelőből is lehet pl. lejátszást indítani. Illetve ha kézzel indítod a galériát, zenét akkor is elkezdi, csak úgy ki kell várni amíg minden megjelenik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- OpenWRT topic
- Konteó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Medence topik
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Horgász topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged