-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piro911
csendes tag
válasz
egabi71 #6560 üzenetére
Sziasztok srácok! Olvasgattam már a fórumot, de annyi telefon néztem már, hogy teljesen öszekeveredtem a fejemben az infók.
Tegnap vettem a páromnak egy vodás P8 liteot. B140 5.0.1. van rajta
Valahol azt olvastam hogy létezik hozzá már 5.1.1. B180 talán, ami kevésbé bugos, de se OTA-n, se Hisuite-n nem talál frissítést.
Valami újabbat rá lehetne tenni? -
bubus66
nagyúr
válasz
egabi71 #7393 üzenetére
egabi71
Pedig csak ezt kellet volna meg keresni
- 2 gombos módszer II.: hangerő gomb - (le) és a bekapcsoló gomb (power) egyszerre nyomva. Addig kell nyomni, amíg be nem tölt teljesen a telefon, főképernyő. Ebben az esetben a telefon Biztonsági üzemmódban indul el, ami olyan, mint Windows esetében a csökkentett üzemmód.
Vagy 10-15 másodpercig ilyen esetben mint az usernél történ a bekapcsoló gombot nyomva tartani, még a telefon ki nem kapcsol, utána újra belehet kapcsolni.
Ezt ki próbálom én is, ez nagyon tetszett.....
-
maaniac
aktív tag
válasz
egabi71 #6918 üzenetére
már hogyne lenne root...én rootoltam és linkeltem is az xda-s oldalt ami alapján csináltam...meg is van
6.0+TWRP+rootom vanbubus66 akkor elég csak az 5.0.1 rootját ráengedni és mehet fel a 170-es
,de biztos van biztonságosabb módszer is
-
bubus66
nagyúr
válasz
egabi71 #6823 üzenetére
Nekem még nem talán holnap!! Kösz
(#6825) Zsolty20
Kérdez meg az egabi71-et ma kipróbáltam a 171 való 6.0 és 90% megfeküdt a telefonom XDA (egabi71 megoszthatod amit írtam pü-ben) csak azért akart meg csinálni, hogy tesztelve legyen, és ki lehessen tenni a Téma Összefoglalóba. de a 6.0-ról nem találom vissza az 5.0.1-re. de ha besz@rtam volna akkor a telefonom szervizbe lenne de nincs ott és műkődik
-
Morzsibácsi
tag
válasz
egabi71 #6499 üzenetére
Azon már túl vagyok.Valamint azért is írtam,hogy a kártya mindenhol,minden formában működik,mert én személy szerint már ennyi küzdés után,kicsit kizártam,hogy a kártya okozná a hibát.De természetesen nem tudnám megmondani,hogy mi. A telefonban is tudok,mind a kártyáról másolni,illetve mind a kártyára másolni.
-
válasz
egabi71 #6256 üzenetére
Már ne haragudj meg de mi alapján veszed a bátorságot, hogy konkrétan azzal fenyegetőzől, hogy legközelebb törölve lesznek a hozzászólásaim?
Alapelvekbe ütköző tartalom nem szerepelt egyik hozzászólásomban sem, az meg legjobb tudomásom szerint továbbra is adott a PH!-n, hogy leírhassam a problémám, kérdésem, véleményem.
Szóval tisztelettel kérlek, hogy az önkéntes cenzori fenyegetőzést légy kedves mellőzni.
Amint bármi alapelvekbe ütköző szalad ki a klaviatúrámon, a moderátorok egyből helyre tesznek majd
(#6253) jegenye77
A gyárival ès Blackplayer-rel próbáltam, egyikkel sem volt rózsás a helyzet. A magas hangok nálam nagyon recsegnek.
-
bubus66
nagyúr
válasz
egabi71 #5689 üzenetére
Szia Én ezt meg még annyival szeretném kiegészíteni, hogy ha valaki segítséget kár privátba tőlem, akkor legyen szíves leírni, hogy a készülék DUAL vagy SINGLE SIM-es milyen ROM van rajta stb. Előbb tudok segíteni, nem kell a fent említett dolgokat megkérdezni.
Köszönöm.
(#5688) koxaman
Az oldalamon van fent. közel 6gb is pont tegnap töröltem le a gépemről de vissza letöltöm és szét fogom szedni
-
-
CocooN-z
őstag
válasz
egabi71 #4857 üzenetére
Értem, de pl játékok sem használják ki? Csak mert Intel-el monitoroztam és 0-0-0-0 voltak azok a magok HeartStone / Fallout alatt is..
Valamint erre a "Low Light Shooting" -ra hogyan lehet szert tenni? Vagy ez automatikus? Csak mert jelenleg kevés fény mellett elég...gyengusz képeket produkál sajna:
Üdv
Maty -
sonix
csendes tag
válasz
egabi71 #4606 üzenetére
ez teljesen jogos, reggel meg fogom próbálni visszacsukni, -- de azért ha a kinyitás ment, elég gyanús hogy a visszazárás is menni fog.
az hogy "a videón" úgy van, még nem jelenti, hogy ez nem működő megoldás, mert 1. a leírtak szerint nem működött, 2. így működött, 3. a termék modellt amit kiválaszt, semmivel nem támasztja alá, egyszerűen csak azt mondja hogy "válaszd ezt", míg az imeit/szériaszámot stb kiírja a készülék.
( a telefonból nem tudtam kinyerni sehogyan ezt a "HUAWEI Y300-0000" értéket -- ha valaki tudja mondani, hogy hogyan bizonyosodhatok meg arról, hogy ez a modell ami nálam van, az kérem írja le) -
MeGabee
senior tag
válasz
egabi71 #4606 üzenetére
Elvileg a hivatalos álláspont az volt legutóbb,hogy: ha nyitod a BL-t = bukod a garit.(Ezt ugye a HuaweiHU kommunikálta felém.)
Számomra is furcsa,hogy a videó alapján nem ment neki a nyitókód kérése,én eddig 3 telóra tudtam lekérni kódot (2 különböző accounttal természetesen,a 6 hónapos korlát él!!!)az Y300-000-t kiválasztva.Egyébként meg próbálja meg visszazárni vele,ha megy,akkor jó,ha nem akkor meg az ő gondja.
(#4607) Oldbiggy: A fekete készülékhez is fehér füles jár,mint ahogy a töltő és a kábel is az.
-
sonix
csendes tag
válasz
egabi71 #4604 üzenetére
ezzel tisztában vagyok, én is azzal kezdtem. megpróbáltam és hibaüzenet jött (invalid product id)
aztán megpróbáltam még 10x és nem volt jó.
aztán csináltam egy teljesen új fb accot, és másik böngészőben is megpróbáltam, és azzal sem volt jó.aztán megpróbáltam az 300C modellel, és azzal jó volt.
ennyi, ha másnak is ilyen problémája van, javaslom hogy próbálja ezzel a modellel. vagy ne -
bubus66
nagyúr
válasz
egabi71 #3988 üzenetére
Mindjárt felteszem OTA alapú HwOUC (belső tárhelyen létre kell hozni) ebből a mappából próbáld majd meg, pill felteszem De csak akkor ted fel ha vissza tudod tenni a 170-et a fastboot modszerrel
Ez megy csak ha esteleg vissza kellen tenned a 170 akkor nem tudod vissza tenni, mert nincs géped..
Annyit nem ér meg de lehet, hogy meg csinálom, ha lesz kedvem telepítgetni
-
bubus66
nagyúr
válasz
egabi71 #3775 üzenetére
egabi71 tudsz segiteni egy fórum Társnak a ROOT-ba?? Légyszíves mert elvagyok kapva rendessen.
Tisztelt FórumTársak! (Hangsúlyozom)
Legyetek szívesek türelemmel lenni, ha meglesz a B170&B171 ROM úgy is megosztom veletek..
Ha szolgáltatós telefonra valaki szeretné fel tenni akkor először a B133-at kell feletenni-e és utána OTA-n keresztül tud frissteni, a 133 fel rakásban tudok segíteni.
-
Secretive
aktív tag
válasz
egabi71 #3659 üzenetére
mi az hogy ennyi probléma?
1, egy darab jelentős problémám van! azt úgy hívják, hogy jogosultságkezelés, az már sok? a többi nem 'probléma', hanem a normálistól való eltérés,hibajelenség, ezeket szokták orvosolgatni az fw frissítésekkel.
de mintha nem csak én írtam volna ide "hibát".
megírtam egy szép és hosszú választ, de elszállt az egész hsz az elküldés során, nem kezdek bele újra, több telót használok,több célra, ezért több telónak kell kellően biztonságosnak és droidosnak is lennie, és azért nem veszek 'olyan' vagy más telót,mert ezt újonnan 10-ért szereztem,ennyit azért röhögve megér,ezt elismerem!és most épp nem szándékozom emellett kínából rendelni 40-50-xx-ért újabb telót (ami ennek a kritériumnak megfelel, de más paraméterében pl. a kamera részben meg sokkal gyengébb), sem pedig itthon keresni és megvenni egy még drágább alternatívát,ami azért még tetszik is. de ha valaki szerez nekem egy original fekete p6-ot kitkat-el és kártyafüggetlenben min. 1 év gyári garival,szívesen elcserélem vele ezt. persze nem ez a cél, a jó megoldás az lenne, ha a korábbi típusok jó tulajdonságai nem halnának ki vagy tűnnének el az újabb típusokban.
-
bubus66
nagyúr
válasz
egabi71 #3549 üzenetére
Eddig szerintem jó lett ez a frissítés, igaz az carater kódólás nem lett javítva..
#3553) e_r_i_c
Én majd akkor hiszem el, hogy lesz 5.1.1 ha már feltettem a telora..
Azt mindenki maga dönti el akar-e full wipet, én csináltam és kb 25-30 perc még vissza teszek mindent, meg kigyomlálom a belöle a sok szemetett.Én csináltam mind a kettő telfonnál, biztos ami biztos alapon.
-
bubus66
nagyúr
válasz
egabi71 #3521 üzenetére
Igen én is úgy vettem észre
A single a B171-es és a lányéról is ledaráltam tegnap a Telekomos szemetet és ugyan úgy meg kapta függő mint az enyém független igaz a 133-ra
(#3524) locaLpatrioT
Erről volt már szó nem is olyan régen egy kicsit olvass vissza felé.
(#3516) locaLpatrioT
Nálam a belakás kb 70 perc Rom telepítésel együtt és újra telepítek mindent, mivel én mindig csinálok full wipet
(#3523) z00mhead
Ez messze nem igaz mesz a balra dőlő ékezettel amit a goole billentyűzet tud a 7 bit pont arra van kitálva, hogy jobbra dőlöt is kórdába tarts nem a nem a 160 karakterről volt szó, az jó volt az ékezetről..
-
-
MeGabee
senior tag
válasz
egabi71 #3468 üzenetére
Szuper vagy,köszi a tippet
Nem kell hozzá a telón lennie a TC-nek,a gépről is látom már.
Viszont most nekem is van egy láma kérdésem,mit kell tegyek,hogy a belső tárhelyet is tudjam kezelni a gépről?Fájlok módban csak a külső SD-t látja,USB meghajtó módban meg látja a belsőt is,de a mappákat már nem.
És ugye nem emlékszem,hogy az elején látta-e,és én állítottam-e el,vagy mindig is ilyen volt. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hová lett 1000 mAh?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Gyúrósok ide!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 3 NAPIG AKCIÓ ! Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB újszerű, dobozában.
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged