- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Netfone
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Mobil flották
- Magisk
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tityahome
aktív tag
válasz
AMD Power #8306 üzenetére
Nekem míg az volt addig azt hittem az milyen király telefon. Ettől jobb nem is kell...gondoltam. Aztán lett egy teljesen alap huawei telefonom mert hozzám vágták és csak pislogtam hogy mi a franc? Ez a kis alap telefon szinte haza vágja a márkás sony telefonomat!
Na ez után kezdtem el nézegetni hogy milyen huaweit vegyek ami nekem megfelel.
Szóval nem biztos hogy a sony felirat az mindig jót jelent de mindenki döntse el maga! -
-
Morzsibácsi
tag
válasz
AMD Power #8089 üzenetére
Megmondom őszintén,nem tudom. Nincs fb-m,nincs viberem,stb ( és mégis létezem )
Én az sms-ek,és a naptár emlékeztetők megtekintésére használom legtöbbet.De majd ha felteszed a telóra a hozzá való programot,ott a jobb oldalon,push üzenetek menüpont alatt millió dologból tudsz választani.
-
gianone
őstag
válasz
AMD Power #8045 üzenetére
A lengyeleknél, ahol hivatalos forrásból kijött a 2016 Q1 anno, kommentekben olvasható, hogy a P9 miatt lehet némi csúszás ehhez képest. Őszintén szólva továbbra is azt gondolom, hogy a Huaweien kívül senki nem tudja. Tavaly év végén ki mondta volna a bétateszt után, hogy P8-ra még mindig nem lesz. Persze ettől még reménykedem, de szerint kb. vagy igen, vagy nem.
-
-
zojjektum
őstag
válasz
AMD Power #7852 üzenetére
Én is szerettem, de számomra már annyi nyűgje van/volt, hogy nem tudtam elviselni. Ok, hogy kompromisszummal kell számolni a wp-vel kapcsolatban erről tudtam és el is viseltem volna, ha a rendszer pörögne, de nem pörög.
De most ez a lite ég és föld, ha rányomok valamire az működik és ez most számomra megfizethetetlen.
-
bubus66
nagyúr
válasz
AMD Power #7814 üzenetére
Én nem azt kérdeztem, hogy milyeneket tudsz letölteni az oldalamon van fent 6 Gb mennyiségben, hanem, hogy a saját témák között szerepel-e?
(#7815) csaba1203
Persze biztos frissül, (mondjuk én még nem találkoztam vele) amik meg letölthető témák vannak azokat mind letudod tölteni a telefonon keresztül max. meg vannak spékelve más témákkal is. Esetleg olyannal amihez te nem férsz hozzá stb de ezek mind gyári témák....
-
gianone
őstag
válasz
AMD Power #7794 üzenetére
Szerintem elég sokan, mert Telekom a telóhoz adja. Én ki sem bontottam, hanem elpasszoltam. Fehérben nagyon csajos. Annyira nem is tetszett, de nem vészes. Mázlista voltam, 15000-ben elment. Én nem adnék annyit érte, sőt. Mondjuk 10 alatt megkapod, annyiért órának is elmegy. Kérdés, mire kell.
-
adalbert1
veterán
válasz
AMD Power #7739 üzenetére
Tegnap még nyomkodtam 1-2 órát, és egyelőre én is ezen a véleményen vagyok.
- pont annyival nagyobb a kijelzője mint a G2 mininek amit váltott, hogy ezt szívesen van kedvem használni, azt pedig már a végén nagyon nem volt kedvem...
Akinek gyári Huawei tokja van (csak hátlap, nem flip), annak is könnyen elmozdul a jobb felső sarokban, ha itt fogja meg? Gondolom azért történik, mert itt van körülötte a legkevesebb keret, ami merevséget adna neki, de azért kíváncsi vagyok, hogy másnál is így van-e.
-
ANDROID???
addikt
válasz
AMD Power #7529 üzenetére
Végre!!! Egy ember aki a földön jár
Én is így látom, hogy a képek rendben vannak, de sötétben is rendben vannak, ha a vaku jókor villan, de ha kevés a fény állandó világításra kapcsolom és már jó is
Sajnos ma volt szerencsém hallani milyen ez a recsegés, ma valami gusztustalanul recsegett.
Root nélkül, ha törlöd a szolgáltatós progikat, akkor factory után ismét látni fogod azokat.
-
gianone
őstag
válasz
AMD Power #7522 üzenetére
Az előbb írtam le. Igen, böngészőn keresztül, és Fb Lite az értesítéseihez, mert Chrome-ből nem mindig jön meg. Ha nem akarsz értesítéseket, akkor az sem kell. De ez egy mini alkalmazás, és pl. szar netkapcsolatnál is jól jön. Arra lett fejlesztve, hogy a 3. világban is működjön, gyenge neten, béna telókon.
-
gianone
őstag
válasz
AMD Power #7501 üzenetére
Próbálok úgy válaszolni, hogy valahogy kapcsolódjon ehhez a telóhoz.
Nekem sztenderd alkalmazásom a VLC lejátszó, mert szépen viszi a feliratokat, és nagyon szeretem a fülhallgatós equalizerbeállításait. De mondjuk a teló gyári videolejátszója is viszi még a HEVC-eket is, amiket sok asztali sem.
A másik a Swiftkey billentyűzet, mert hordozhatom vele a gépelési előzményeimet, és így sokkal gyorsabb a szövegbevitel. De itt is a meglévő Swipe is remek. Szóval ízlés kérdése.
A harmadik a Facebook Lite, amit igazából az Fb-s értesítésekre használok, mert nem fogyaszt szinte semmit, és Chrome-ból lehet fb-zni, meg lehet spórolni a böhöm appot.
Az alapfunkciókra guglis appok megteszik. Speciális lehet a DIGI Online, Névnap, Runtastic Pro, Utorrent Pro stb, de ezek már olyan egyéni dolgok, amikre mindenkinek saját maga kell eldönteni, hogy van-e igénye.
Normál hétköznapi felhasználáshoz nem igazán kell telepítgetni semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okos Otthon / Smart Home
- Diablo IV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Whisky topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! HP ProBook 470 G5 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I Nvidia I W11 I Cam I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged