-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ernesst
aktív tag
válasz dokee78 #20499 üzenetére
Európai általános firmware (C432) tudomasom szerint csak debrandolás után fog felmenni rá. Utána viszont OTA-n is kapja a frissítéseket.
-
dokee78
félisten
Telenoros P8 Litera fel tudok tenni független 6.0-ásat dload mappából?
Ha igen kapok egy közvetlen linket?
OTA-n nem akar frissülni. -
Graphics
Jómunkásember
Rendelt valaki aliExpress-ről kijelzőt kompletten ehhez a telefonhoz?
Kérdés milyen a minősége, honnan érdemes rendelni?
-
SzeLa1
csendes tag
válasz ANDROID??? #20491 üzenetére
Igen, TMX csinálta, Kecskeméti hivatalos szervízpont, ők is szerelték helyben. Új IMEI, stb. Segítőkészek voltak. Mikor megcsinálták, rákérdeztem, azt mondták, hogy "a garancia utáni hónapokban ált. elfogadják, ha megint elromlik." De konkrétan nem mondták, hogy újraindul a garancia arra a darabra.
Most wipe cache nem segített, most lakom be a telefont, de szervíz lesz. Szeretem ezt a telot, jó lenne még használni. -
SzeLa1
csendes tag
válasz ANDROID??? #20488 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
Garancia vége előtt 2 hónappal emiatt cserélték az alaplapot, persze most már 1,5 hónappal a gari után vagyok. 3,5 hónapig volt jó.
Majd próbálok a szervízben szépen mosolyogni, bár fiú vagyok és a szervízes is fiú.[ Szerkesztve ]
-
SzeLa1
csendes tag
Sziasztok!
Wifi+BT baj van, két hónapja lejárt a gari. Hátha FR-vel meggyógyul. Factory reset után kell még a wipe cache, vagy azt nem kell megcsinálni? Próbáljam csak a wipe cache-t, hátha az is elég?
Köszönöm a választ!
-
Razzor two
tag
Sziasztok!
Elért engem is a wifi hiba! :-( A kérdésem, hogy ezt mennyiért javítják, megéri még javíttatni? Már eladásra szántam, de a fr után nem volt hajlandó a wifit bekapcsolni, így ugye nem lehet eladni sem sajnos ezt a kis karcmentes készüléket! :-( -
octopus75
tag
Arról van valakinek infója, hogy melyik a legstabilabb frimvare?
Nekem most a B635 van...
6-os droidra gondoltam...
Egyáltalán vissza tudok menni mondjuk gond nélkül a B 601-re?
Vagy éppen arra ami a legjobban sikerült?[ Szerkesztve ]
-
Cry0
őstag
sziasztok!
DS változathoz melyik rom való ? B635 vagy a B636?Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
David_DD
tag
Sziasztok, az utobbi idoben edesanyam p8lite-ja is elkezdett rebootolgatni (akar ha hozza se er, akar telefonalas alatt) latom masnak is elkezdett ilyeneket muvelni. Mivel en nem tudom tesztelgetni h mi lehet az oka, kerlek ha talaltok vmi megoldast osszatok itt meg!
-
426os
őstag
válasz ANDROID??? #20473 üzenetére
Ugy velem melegedessel fugg ossze a problema. Lehet akksi csere megoldana. Elso korben factory reset, illetve szetszedem, megprobalom ujrapasztazni, ha van ra lehetoseg. Ha nem akkor go to p9/p10
.
-
phoenix64
őstag
Sziasztok. Nem tudom él e még a topic, de azért megkérdem. Most használok ideiglenes telokent egy p8 liteot. Reg volt bekapcsolva, ugyh mikor toltore raktam folyamat bekapcsolt-ujraindult korbe korbe. Aztan bekapcsolva maradt, viszont egyaltalan nem jelezte h toltore van csatlakoztatva. Rajta hagytam ket orat aztan levettem és ujrainditottam. Szepen fel is volt toltve 90% ra. Viszont azota se erzekeli a toltot, es nem is jelzi h tolt. Viszont ha rajta hagyom és ujrainditom a vegen fel van toltve. Vki talalkozott mar ilyennel?
Köszi.
-
törölt tag
Sziasztok!
Az normális, hogy a keresősávon (EMUI 3.1 alatt) úgy lefagy a telefon, h újra kell indítani? Megjegyzem, ez nem egyszer esett már meg.[ Szerkesztve ]
-
426os
őstag
Sziasztok!
Találkoztatok már a következő hibajelenséggel?
A telefon bizonyos időközönként (5-20 perc, ahogy észrevettem) magától újraindul. Huawei logo, majd rövid boot, de nem kér se pint, se feloldó kódot. Nem vagyok benne biztos, hogy minden ilyen újraindulás előtt, de kaptam már rajta, hogy a kijelző egyszerűen nem reagált ilyen esetben. A gombokra csinálja, amit kell, de az érintőpanel nem működik. Egyszer ilyenkor a főképernyőn fel-le érzékelt, de jobra-balra húzást nem észlelte.
Mai nap folyamán olyan is történt, hogy eléggé elkezdett melegedni a zsebemben, ekkor kikapcsoltam, de eltartott egy jó 1,5 percig, mire sikerült (homokórázott csak a kikapcsolás felirattal).
Az egész tegnap este kezdődött egy spontán újraindulással. Asztalon pihent a telefon, mikor megláttam, hogy épp újra bootol, gondoltam, hogy úgyis rég volt már újraindítva, biztos ráfért már. Ezután semmi gond nem volt vele, délelőtt vettem észre, hogy néha újraindul.
Semmi előzménye nem volt a dolognak, nem frissült semmi, nem telepítettem, állítottam semmit mostanában. Úgy vettem észre, hogy töltés (pc-ről) közben nem indult újra, illetve ultra takarékos üzemmódban sem.
Az akksi 50% körül volt egész nap. Biztos nincs már ereje teljében, többnyire naponta töltöm, de nem vettem észre, hogy különösen csökkent volna a teljesítménye. 2 éves a telefon..
-
istyukiraly
csendes tag
Itt azt írják, hogy nem tudja egyszerre használni az összes magot [link]
A lényeg belőle:
A processzor gyorsaságát lényegében 5 tényező befolyásolja:Az órajel (GHz)
A magok száma (hányszor xy GHz)
A magok memóriája (32 vagy 64 bit)
A magok lapkavastagsága (nanométer (nm)), minél vékonyabb, annál fejlettebb
És az eltérő gyártási technológia miatt maga a processzor márkája is!Például egy 1.2 GHz Qualcomm sokkal gyorsabb, mint egy 1.5 GHz MediaTek, ha minden más azonos!
8 magos processzorok esetében pedig az is döntő, hogy a processzor valódi 8 magos (8 x xy GHz), vagy csak 4+4! Utóbbi esetében mind a 8 mag sose működik egyszerre, csak 4, vagyis 2 nagyobb és 2 kisebb órajelű, így ezek rendszerint lassabbak.
Márka szerint az 5 leggyorsabb processzor:1. Qualcomm (Snapdragon-széria)
2. Exynos (Samsung sajátja)
3. HiSilicon (Huawei sajátja)
4. Apple
5. Intel AtomEzt nem teljesen értem a P8 Lite nem valódi 8 magos? Mivel a 4+4-nél azt írja, hogy 2 nagyobb és 2 kisebb órajelű mag van, hát itt az összes mag egyforma 1,2-es, akkor most ez hogy van nem értem.
Nos akkor ezek szerint esélytelen, hogy az összes mag egyszerre dolgozzon? -
istyukiraly
csendes tag
A következő dolog amit szeretnék megcsinálni a P8 Lite-omon, hogy mind a 8 magot használja, mert eddig szinte mindegyik androidos készüléken láttam, hogy nem használja az összes magot csak nem értem, hogy miért. Nos a Kernel toolkit-el sem tudtam szóra bírni pedig a Kernel Toolkit Unlocker is fent van azaz pro verzió. Nos valaki valami ötlet, hogy hogyan tudnám mind a 8 magot használni?
[ Szerkesztve ]
-
istyukiraly
csendes tag
válasz eron009 #20465 üzenetére
Igen eddig állandóan boot loop volt root után. A Kingo root ismét nem jött be, de épp most végeztem a root-olással és sikerült, VÉGRE. Ennek a videónak a segítségével [link] 6.0-ás droid alatt is működik tehát B602-es ROM van most nekem és gond nélkül felment és fut is.
-
eron009
tag
válasz istyukiraly #20464 üzenetére
EMUI-val én a Magisk-el tudtam rootolni, álltalában működik, de néha elakad bootolás során, ilyenkor twrp -> rom újratelepít ->TWRP ismét feltesz (mert emui telepítés eltávolítja a twrp-t) -> ismét root
Elég változó hogy épp működik-e, vagy "meghal" és lehet újratelepíteni, de nem sikerült rájönni hogy mitől függ -
istyukiraly
csendes tag
válasz Lackooo84 #20457 üzenetére
Már működik az OEM-et kellett feloldani. Am már csak az a gond, h nem tudok root-olni, (mint írtam régebben sem ment a ROOT) mert ha TWRP-ből fel flash-elem SD kariról a zip-ben lévő SuperUser-t akkor utána már nem bootol be az android rendszer. Szal most meg próbálom Kingo root-al, mert próbáltam már és nem volt jó bár akkor még az OEM nem volt nyitva, hátha most műkszik, egy próbát megér.
-
zoli62
addikt
Két és fél éves P8 Lite-ban cseréltettem akkumulátort.. Az újjal kétszer-háromszor kevesebb a készenléti idő ( (nagyon kicsi képernyőidővel) mint a régivel. Péntek estétől hétfő reggelig már kétszer volt töltve. El kell telni három teljes töltési-lemerülési ciklusnak, mire rendesen kalibrálódik, vagy rossz lehet az akkumulátor? Kinek mi a tapasztalata?
[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
válasz istyukiraly #20455 üzenetére
Amikor rádugod a pcre a bekapcsolt telefont a Hisuite (ugye feltelepítetted? OEM feloldás engedélyezve kell legyen) feldob egy ablakot, és a telefonon is, na azt le kell okézni, utána reboot bootloaderbe, és tudsz flashelni, anno én is ezzel szoptam órákat, mire rájöttem.
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
csacsi67
addikt
válasz istyukiraly #20455 üzenetére
Melyik twrp akarod rá rakni ?
-
istyukiraly
csendes tag
Hali!
Lenne egy kis problémám a HUAWEI P8 Lite-ommal, mégpedig, h nem tudom ráfleshelni az istennek sem a TWRP-t mindig FAILED (remote: Command not allowed)-et ír. Már próbáltam több flasher-t is driver frissítést de semmi, a BL nyitva van.
target reported max download size of 471859200 bytes
sending 'recovery' (27062 KB)...
OKAY [ 0.905s]
writing 'recovery'...
FAILED (remote: Command not allowed)
finished. total time: 0.909sPár adat a készülékről:
DC - Unlocker 2 Client 1.00.1299
Detecting phone :
selection :
manufacturer - Huawei phones
model - Auto detect (recommended)Found Phone : ALE-L21
Model : Huawei phone in fastboot mode
IMEI :
Serial NR. : W3D7N15B21026379
Firmware : ALE-L21C432B614FB LockState: LOCKED
USER LockState: LOCKED
unlocked
Battery state: 3842mvRégebben sikerült rá felrakni, de mivel root-olni akartam és elcseszte nekem a telót bootloop-ot csinált így leszedtem egy ROM-ot csak hogy az nem pont erre a típusra való volt (nem figyeltem a pontos típust) és nem működött rendesen, utána leszedtem a egy pont erre a típusra valót feltettem és azóta nem akar flash-elni, de miért ez a furcsa eddig jó volt most meg nem, Hard Reset után még nem próbáltam flash-elni, mert egyenlőre nem nagyon tervezem a hard resit, de nem tudom, h az segítene e. Am asszem tán B602-es volt legelőször rajta mikor még működött a flashelés, a mostani az ugyan frissebb nem tudom, hogy amiatt nem jó, valaki valami ötlet?
-
törölt tag
válasz gyulazsolti #20453 üzenetére
Értem, akkor magyarán sikerült megoldani.
Árához képest nagyon jó mobil, legalább is azt mondják róla.
-
gyulazsolti
senior tag
válasz #81733120 #20452 üzenetére
Nem voltak jók, de ha már elkeveredtem ide az áruházba megtaláltam ami a gyermekemén van.
Az teljesen jó itt is. Azt hittem az az Asus sajátja. File Manager
Most már az asszony is tudja használni.Legalább gyakorolok mire megjön az én androidos telefonom.
Sokat olvastam utána , és erre esett a választásom.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz gyulazsolti #20451 üzenetére
Solid Explorer File Manager
Total Commander - file manager
X-plore File ManagerEzeket a fájlkezelőket töltsd le, próbáld ki, hátha látja. Ezen kívül más ötletem nincs.
OFF, de amúgy a Xiaomik MIUI-ja hasonló a Huawei-s EMUI-hoz, és elvileg nagyon jó. Képekről látva mind a Xiaomi telók mind az UI-uk nem rossz.
-
törölt tag
válasz gyulazsolti #20449 üzenetére
Szerintem próbáld meg más fájlkezelővel, hátha azzal menni fog.
[ Szerkesztve ]
-
gyulazsolti
senior tag
Sziasztok!
Gyermekemnek ZenFone Go (ZB500KL) telefonja van. Ha rámegyek a fájlkezelőre akkor ott látom a hálózaton lévő NAS-t, a hálózati helyek között. [kép]
Ezen a telefonon Huawei P8 , ezt hogy tudnám elérni? A fájlkezelőben nem kínál ilyen lehetőséget.
-
timarcell
tag
Mitől lehet hogy wifi kapcsolat esetén a google alkalmazásokban (chrome, play) alacsony a letöltési sebesség (kb 300kb/s), viszont az ookla speedtest normál letöltési sebességet mutat (20-25Mb/s)?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz gyulazsolti #20445 üzenetére
Nincs mit.
Én ma próbáltam, tökéletes megoldás. -
Bazsa74
tag
Üdv.
Újabb segítséget kérnék. Az összefoglaló szerint szeretném nyitni a bootlodert, rootolni és valami romot tennék fel. De az unlock emailre semmi válasz nem jön 4 napja. Hol találok aktuális leírást? ALE-L21C432B634 van rajta. KöszönömOff
-
törölt tag
válasz gyulazsolti #20442 üzenetére
Megsúgom, van ennek egy gyorsabb módja is.
Beállítások >> Biztonság >> Hitelesítési adatok törlése
Ezek után már kikapcsolhatod a PIN-t.
-
gyulazsolti
senior tag
válasz gyulazsolti #20441 üzenetére
Megtaláltam másik topikban. [link]
-
Balerik
aktív tag
Sziasztok!
Bár nem teljesen ide tartozik talán, de szeretném megkérdezni, hogy van-e olyan app amivel a telefont hanggal lehet vezérelni? Felvenni a hívást és hívást kezdeményezni?Elmúlik.
-
frewwy
tag
válasz ANDROID??? #20429 üzenetére
Időközben sikeresen dualosítottam. Lenne még egy kérdésem, hátha valaki tudja rá a választ. Kifüggetlenítés után a második (osztrák) simről nem megy a mobiladat, csak a magyarról. Valakinek van rá javaslata, hogy ez miért van?
-
-
rmartin94
aktív tag
válasz Bazsa74 #20430 üzenetére
Szia!
Meg kell próbálni többféle C432B-s kezdetű verziót, azt hiszem a B360 az első 6.0, ami gond nélkül felmegy rá, vagy az 565, de nem biztos, hogy jó az emlékezetem.Mobiltelefonok szoftveres hibáinak elhárítása: http://hardverapro.hu/apro/mobilok_szoftveres_hibainak_szervizeleset_vallalom
-
Bazsa74
tag
Üdv!
Segítséget kérnék. Jelenleg ALE-L21C432B188 van a telefonon. Szeretném lefrissíteni 6.0-ra. Mate 9-em van nekem, azt simán firmware finderrel letudom. De ezt nem. 585 végüt próbáltam. 5%-nál errort ír. Sim lock Info -nál SIMLOCK_DEACTIVE szerepel.
Köszönöm a segítségeteket.Off
-
frewwy
tag
Sziasztok!
Single simes p8 litera ha rádobom a legújabb RR-t, akkor az automatikusan dualosítva lesz? -
greenie
csendes tag
Sziasztok
A segítségeteket szeretném kérni. A párom P8 lite-ja valószínű nedvességet kapott és beázhatott. Azóta a képernyő nem reagál érintésre. Így sajna menteni sem tudom az adatokat, mert pcre kötve csak töltést kezd, átállítani nem tudom. Sőt kikapcsolni sem engedi magát, vagyis még nem jöttem rá, hogy hogyan,mert bekapcs gombot hosszan nyomva csak újraindúl.
Tudtok abban segíteni, hogy hogyan tudnám csak gombok segítségével kikapcsolni? Vagy akár, hogy tudnám így menteni az adatokat?
Gondolom nincs sok esély, hogy idővel kiszárad és helyrejön... volt már ilyen tapasztalatotok?
Köszi előre is.
Zsolti -
octopus75
tag
http://www.stechguide.com/huawei-p8-lite-b635-b636-marshmallow-firmware/
-
arzén2
csendes tag
Üdv!
Az azonosítóm megvan,sim elérés továbbra sem.
Jelenleg ez a build V100R001C432B049 fut.
Mennyi az esélye hardver hibának? (soha nem ejtettem le,vigyáztam rá)
Segítséget előre is köszönök!üdv:ar
"ma van az a holnap,amitől olyan sokat vártunk tegnap" :D
-
rmartin94
aktív tag
válasz arzén2 #20420 üzenetére
Szia!
Nyiss bootloadert, és fastbootból utána fel tudsz rakni akármilyen rá való ROM-ot, xda-n találsz tutorialt. SIM elérés azért nincs jelenleg, mert nincs IMEI számod, mert közvetlen Android 6.0-ról 5.0-ra downgradeléssel elveszik, csak a Rollback-es downgrade-nél nem. Itt a tutorial: [link]Mobiltelefonok szoftveres hibáinak elhárítása: http://hardverapro.hu/apro/mobilok_szoftveres_hibainak_szervizeleset_vallalom
-
arzén2
csendes tag
Üdv!
P8 lite telefonom egy újraindulás után bootlopos lett.
b602 rom volt rajta hónapokon át gond nélkül használtam.
Eredetileg telenor függő, egy sim-es készülék.
Flasheléssel vissza raktam egy b171-et de sajnos azóta nincs sim elérés nincs gsm hálózat.
Valaki legyen szíves segítsen nekem!
Kösznöm előre is!"ma van az a holnap,amitől olyan sokat vártunk tegnap" :D
-
Puma K
nagyúr
válasz SimonJanos #20416 üzenetére
Okés, köszi sikerült megoldani a Huawei oldaláról letölthető fájlokkkal lent a "DOWNLOADS" résznél: [link]
Már csak egy másik UPC-s P8 Lite tulaj kéne nekem aki le tudná menteni az ő telefonján lévő Androidot vagy megosztani velem pontosan melyik verziójú Android van az ő telefonján.
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Lackooo84
nagyúr
Ha van egy single simes szolgáltatós készülék, csinálok belőle dual simest, akkor a 2. sim slot menni fog bármilyen szolgáltatós simmel, az nincs lezárva?
-
SimonJanos
aktív tag
válasz SimonJanos #20415 üzenetére
helyesen, így engedni:
http://gsm-firmware.com/index.php?a=browse&b=file-info&id=20318stuffZ - értékelések stb.: https://prohardver.hu/tag/simonjanos.html
-
SimonJanos
aktív tag
válasz Puma K #20414 üzenetére
A lényeg: küldj egy privátot és hátha meglelem a "régit"!
Azóta megtaláltam: egyszerűen Google... http://gsm-firmware.com/index.php?a=browse&b=file&id=20318
:
Én régebben pont 6.x-re vadásztam mert hogy "az jobb lesz az akksinak"...
Nem hivatalos kiadása volt az egyik hazai szolgáltatónak, nehéz volt beszerezni.
Egy idő után *** merült és lassú lett a készülék...
Most hogy újrahúztam, akksit cseréltem (!) megint OK, 5.0.1 fut rajta.
Engem zavar a sok ("régies") főleg Goggle ikon de pl. a parancsikonoknál nincsen az a teljesen értelmetlen korlátozás mint a 6.x verzióban.
Az is a tapasztalatom hogy nem érdemes SD-re mozgatni semmi applikációt, játékot.[ Szerkesztve ]
stuffZ - értékelések stb.: https://prohardver.hu/tag/simonjanos.html
-
Puma K
nagyúr
Helló!
Van egy ilyen UPC-től vett telefonom (ALE-21L) amit ma sikeresen -nem tudom milyen felindulásból- de lassan hogy 1 éve nálam van lefrissítettem az addig számomra tökéletesen megfelelő Android 5.0 EMUI 3.1-ről android 6.0 és emui ... most az ideg szétkefél, mert baromira nem tetszik amit látok és tapasztalok ennél az újabb OS-nél.
Szeretném visszaállítani a régi állapotot, ahogy kivettem a dobozából anno...
Az UCP-nél vettem a telefont mint írtam majdnem 1 éve. Van itt olyan aki a régi OS-t futtatja a telefonon és valamilyen módon meg tudnánk csinálni, hogy a régi rendszer köszönjön vissza nálam is...?
Sajnos a telefonok egy 10 éve hidegen hagynak így nem vagyok képben úgy igazán minden részletekbe belemenően a jelenlegi mobilok szoftveres visszaállítás-módosítás lehetőségeket illetően....
Azt láttam, hogy maga a Huawei adott ki korábban egy rollback-et amivel vissza lehetett állítani a telefont, de mostanra az nincs fent az oldalukon... esetleg ez valakinek meg van...? Milyen módon tudnám vissza állítani a telefonomat...?: Huawei_P8Lite_Rollbackpackage_ALE-L21_Android5.0_EMUI3.1_C900B500_Android6.0rollbacktoAndroid05.0Üdv
Puma[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Lackooo84
nagyúr
válasz ANDROID??? #20410 üzenetére
Pedig ismimén ALE-L21C128B130 van, és csak Huawei logó van.
-
Lackooo84
nagyúr
Ennél a készüléknél a szolgáltatónál vásároltakon külön szolgáltatós rom van (boot intro stb)?
-
Tomikaa.
tag
Üdv. Hamarosan veszünk egy Citroen Berlingo II-t az érintőképernyős gyári fejegységgel és mivel a navigáció nélkülivel rendeljük, telefonról tükrözni kéne rá a navit. MirrorLink-et és Apple CarPlayt támogat. Lehetséges lenne a P8 lite képét MirrorLink-el rátükrözni? Van valami MirrorShare, de nem tudom, hogy az megfelelő lenne-e.
-
tusik
tag
Üdv.
Tönkrement a telefon töltője, arra is vonatkozik a 2 év gari? -
törölt tag
válasz ANDROID??? #20404 üzenetére
Ez normális dolog, lehet belőle valami baja a telefonomnak?
-
törölt tag
válasz ANDROID??? #20402 üzenetére
Így néz ki.
A fotó minőségért elnézést, most a táblagépem volt kéznél csak és azzal kaptam le. -
törölt tag
Sziasztok! Az normális, ha a lenti SIM slotnál látszik a kijelző világítása?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest