Hirdetés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
greenie
csendes tag
Nekem is B170-em van, de még semmi hír az OTA frissítésről
-
greenie
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Nemrég frissítettem EMUI 4.0-ra, minden szupin működik. Amit nem találok, pedig az előző verzióban simán ment, az, hogy hol lehet kikapcsolni, hogy a telon némításra kerüljenek a rendszerüzenetek hangjai. Értem én itt pl azt, hogy ha rádugom töltésre, akkor ne csippanjon. Előre is köszönöm.
-
greenie
csendes tag
Sziaztok!
Egy kis segítséget szeretnék tőletek kérni. Amióta frissült a telefonom marschmallow-ra nemrég a már a B574-re, azóta a védett alkalmazások menü alatt a letíltott alkalmazásokat nem lövi ki, miután kikapcsol a képernyő. Az előző, 5-ös android alatt jól működött, azóta egyik 6-os verziónál sem. Valaki tapasztalt már hasonlót? Esetleg tudtok valami megoldást?
Köszi szépen. -
greenie
csendes tag
SZiasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Párommal mindkettőnknek P8Lite telefonunk van. Győr mellett NYúlon lakunk, és csütörtök óta tapasztaljuk az alábbi hibát.
Otthon mindkettönk telefonja le van téve az asztalra és random módon nem érhetőek el. Nem tudnak minket hívni. Pedig térerőt erősnek mutatja, Pár perccel később, telefont meg sem mozdítva már megint működik.
Mindkét telefon gyárilag független, egyiket több mint 1 éve, másikat kb év eleje óta használjuk. Eddig nem volt semmi hiba velük. Szolgáltatónk a Telenor.
Az egyik telefonon android 6-os van, másikon még az eredeti B174-es firmaware.
A hibát máshol nem tapasztaltuk, máshol tökéletesen működnek a telefonok. A Telenor javaslatára kipróbáltuk, hogy a mobil hálózatot visszaállítottuk 2G-re, akkor stabil minden, semmi hiba nem tapasztalható.
CSak így elég necces házon kívül netezni, mert akkor vissza kell állítani a hálózat sebességét, ha eljövünk otthonról
Tudtok valami javaslatot, hogy merre lépjünk tovább? Tapasztalt valaki hasonlót?
Köszi előre is. -
greenie
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. A családban van 2 db P8 Lite DS, gyári független. Eddig tökéletesen működtek, semmi panasz nem volt velük. Utóbbi időben mindkét készülék esetében tapasztaltunk egy olyan jelenséget, hogy amennyiben a bluetooth be van kapcsolva, akkor a wifi sebessége eléggé ingadozik, néha kihagy. Azonban, ha kikapcsoljuk a BT-t, akkor tökéletesen megy a wifi. Ez mindkét telefonon jelentkezett, már elmúltak 2 évesek. A páromén megoldható, hogy ne menjen a BT, mert ritkán használja az autóban, de én napi rendszerességgel használom autóban a kihangosítót, aminél nagyon macerás ki-be kapcsolni a BT-t minden egyes alkalommal.
Tapasztalt más is már hasonlót és esetleg tudtok rá valami megoldást?
Köszi előre is! -
greenie
csendes tag
Sziasztok
A segítségeteket szeretném kérni. A párom P8 lite-ja valószínű nedvességet kapott és beázhatott. Azóta a képernyő nem reagál érintésre. Így sajna menteni sem tudom az adatokat, mert pcre kötve csak töltést kezd, átállítani nem tudom. Sőt kikapcsolni sem engedi magát, vagyis még nem jöttem rá, hogy hogyan,mert bekapcs gombot hosszan nyomva csak újraindúl.
Tudtok abban segíteni, hogy hogyan tudnám csak gombok segítségével kikapcsolni? Vagy akár, hogy tudnám így menteni az adatokat?
Gondolom nincs sok esély, hogy idővel kiszárad és helyrejön... volt már ilyen tapasztalatotok?
Köszi előre is.
Zsolti -
greenie
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. A páromnak van egy P8Lite DS-e, ami a céloknak megfelelően teszi a dolgát. AZonban azt tapasztaltuk mostanában, hogy a kamerája a gyári alkalmazással sima szobai körülmények között nagyon lassan fókuszál, ami a kislányunk fotózása során elég kellemetlen.
Lenne esetleg ötletetek, hogy mivel lehetne valahogy gyorsítani ezen?
Az ötleteket előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Call of Duty: Black Ops 6
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest