- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
David_DD
tag
válasz
#81733120 #20804 üzenetére
Hmmm lehetséges, bár ha jól emlékszem rögtön reklám fogad amikor megnyitom a youtube-ot (a keresősáv és az ajánlott videók közt egyből) majd megnézem legközelebb.
Más: az utóbbi időben rendszeresen elállítódik a háttér a default háttérre, erre: (nem lockscreenen, csak sima wallpaperként)
bármit beállítok kb naponta kétszer visszaállítja magát erre. Erre ötlet h mitől lehet? (Nova launcher van a telon, probáltam újratelepíteni, meg régebbi verziót visszarakni de nem segít)
-
Tomikaa.
tag
válasz
#81733120 #20655 üzenetére
Az alsó a microSIM, a felső a microSD vagy nanoSIM foglalat. De igazából ha nem használ SD kártyát, mindegy, mert mindkét foglalat tud 4G-t, csak nem egyszerre (Beállítások->Két kártya kezelése menüben állítható). Régen ki is próbáltam a 4G-t a nanoSIM foglalatban és működött.
-
Ernesst
aktív tag
válasz
#81733120 #20539 üzenetére
Szia! A rácsvonalak bekapcsolására gondolsz?
-
gyulazsolti
senior tag
válasz
#81733120 #20452 üzenetére
Nem voltak jók, de ha már elkeveredtem ide az áruházba megtaláltam ami a gyermekemén van.
Az teljesen jó itt is. Azt hittem az az Asus sajátja. File Manager
Most már az asszony is tudja használni.Legalább gyakorolok mire megjön az én androidos telefonom.
Sokat olvastam utána , és erre esett a választásom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest