- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
Egyenlőre az probléma csak a 046-os ban működik ebben a hónapra ígérték a javítást. Ha androidos telefonod volt akkor a a régi telefon állíts be ahogy szeretnéd és ne a SIM-ről másold át hanem csinálj egy mentést a névjegyekről Majd a kapott vcf fájlt másold át erre a telefonodra és telepítsd fel akkor a sorrendbe lesz.
Névjegyek/Lista beállítás/Vezeték név vagy Keresztnév nekem inaktív
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
net91
senior tag
válasz btcenter #1596 üzenetére
Köszönöm a programot.
A telefonkönyvben lévő vezetéknév-keresztnév felcserélődést azonban nem tudtam megoldani.
Azonban, ha belemegyek a névjegy szerkesztés menüben, ott helyesen szerepel.
Más telefonnál állítólag van olyan beállítási lehetőség, hogy családnév szerinti rendezés, de itt a P8 Lite-nál nem találok.
Tipp?Az élet egy rövid utazás, éld meg. Emlékeket gyűjts, ne anyagiakat.
-
-
btcenter
csendes tag
Én mindig egybe írom a neveket, tehát vezetéknévnek írom a teljes nevet, így minden telefon jól jeleníti meg. HiSuite ezzel a névjegyeket is szerkesztheted. http://consumer.huawei.com/minisite/HiSuite_en/
[ Szerkesztve ]
-
net91
senior tag
A régi SIM kártyát áttéve a készülékbe telefonkönyvben a keresztnevek és vezetéknevek felcserélődtek.
Így a névkeresés funkció nem használható. Hogyan tudnám visszaalakítani?
A Huawei-nek van számítógépen kezelhető névjegyprogramja?Az élet egy rövid utazás, éld meg. Emlékeket gyűjts, ne anyagiakat.
-
bubus66
nagyúr
válasz choosen #1593 üzenetére
Miért milyen segítséget adtunk, leírták, hogy csinálj egy full wipet füled botját se mozdítottad rá, csak szidalmaztad. Annak meg abszolút semmi köze, GPS-hez hogy a BL nyitva van vagy zárva van. Te csak hajtogattad magadét. Én részemről befejeztem, meg szerintem más is nyugodtam szidhatod a telefont max át siklók felette..
Azt nem mondta senki sem, hogy dicsérni lehet, de te senki a leírás tanácsát nem fogadtad meg akkor old meg magad szerintem..
Sok sikert
(#1592) SP!T
Szerintem nyugodtan nyisd ki neki, meg kérted már a kódot?
Neked is ezt írta ki ami a képen van?
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
choosen
tag
válasz bubus66 #1576 üzenetére
Úgy látom Ti nem olvassátok amiket leírtunk, nem csak én. Neked külön leírtam többször is hogy próbáltam másik programokkal is, de Te csak azt hajtogatod hogy próbáljam másik programmal. És leírod hogy nyitott lockerrel neked tökéletesen működik. Az meg hogy Neked több telefon megfordult a kezed között,...... hát ne vegyél rá mérget. Az meg hogy full wipe, nekem sem újdonság, a Z7 Minin rengeteg romot kipróbáltam, volt amikor az egészet gyalultam csak a recovery maradt. Nem tudtam hogy, ebben a fórumban csak dicsérni lehet ezt a telefont. Elnézést ezután csak dicsérni fogom. Olvass vissza milyen segítségeket adtatok Te pl csak azt hogy próbáljak másik programot.
Gyula
-
bubus66
nagyúr
A 049-re fel kell menni-e a 052-t tedd fel a fastboot módszerrel ás a 046-os step2 mappában lévő UPDATE.app-ot futtasd meg és utána már dualos lesz és menni fognak rá a rom-ok csinálj még egy fr és kész a 049-el vissza tudsz térni single simre
-
addikt
-
bubus66
nagyúr
Azt nem tudom, hogy nyitni kell de egy próbát megér (az enyém alapból nyitva volt de én kinyitottam volna mindenképpen Garancia: Nem kaptam rá egyértelmű választ. Van akinek azt írták nem. porterocka fórum társ infója alapján.
Címzett: mobile@huawei.com vagy erre mobile@mail01.huawei.com én a másodikra írtam
Tárgy: Unlock bootloader P8 LiteÜzenet:
Mobile Model: P7-L10
MEID / IMEI:*****************
S / N: *******************(mail címed írd le ide újra)
Thank You!
Adb
Bootloader nyitás kért kóddal:Ez természetesen csak akkor szükséges, ha zárt a bootloader.
1. Nyisd meg a számítógépen a Start menüt
2. Beírod: cmd
Ezután megjelenik egy újabb abblak, ebben dolgozz tovább.
3. cd c:/adb
4. adb devices
Kiírja az azonosítót: Pl. 1131221321312 device
5. adb reboot bootloader
Újraindul a telefon bootloader módban, egy fehér képernyő lesz, egy kis robottal, és némi szöveggel.
6. fastboot oem unlock **************** Ide írod a kapott.
7. fastboot reboot
A készülék normál módban indul újra.(#1585) csatakacsa
Nálam nem mert a kukába van, vagy is levan tiltva
[ Szerkesztve ]
-
csatakacsa
tag
Sziasztok !
Nálatok szokott a chrome teljesen belassulni ? Hiaba probalok akarmit csak az ujraindítás segít rajta, pl egy origo mobil valtozata 45 mp alatt tolt be, mig normal esetben max 7 mp. Nalatok nincs ilyen ? Nagyon zavaro hogy sima netezeshez ujra kell inditani a telot....
LG G2, egyenlőre =ugyanakkora részre; egyelőre = most még,
-
addikt
Telekomos mobilra szerettem volna felrakni az eddig leírtak alapján egy függetlent. Próbáltam már az összes verziót, de mindre hibát dob. Ha factory resetet csinálok a menüben, hibát dob azóta megint. Recovery-ből nem merek wipe-olni félek, hogy bootloopos lesz. Csak a fastboot megoldás maradt frissíteni? Ahhoz unlockolni kel a BL-t, ha jól olvastam. Vissza is lehet zárni utána, hogy a gari megmaradjon? Köszi! Valaki leírhatná hogyan kell a BL-es flashelést csinálni összeszedve, mert csak katyvaszokat találtam eddig.
[ Szerkesztve ]
There's a device that I've been using called a whoop.
-
MeGabee
senior tag
válasz e_r_i_c #1581 üzenetére
Hogy őszinte legyek, fogalmam sincs, de nem is izgulok rajta.Mályvacukor nélkül is van élet
Szerk.: Ma nekem is furcsa dolgokat produkált az E.mondo:
Lehet tényleg kilövi a GPS-t a háttérben, pedig védett volt az E.mondo.Keresem a megoldást....
[ Szerkesztve ]
"Ha az ember elegendő információ nélkül dolgoztatja az agyát, az éppolyan, mintha üresen pörgetné nagy fordulatszámmal a motort."
-
e_r_i_c
csendes tag
Szerintetek a Huawei erre a készülékre vajon kiadja az Android 6.0-át?
-
net91
senior tag
Akcióban 72.9999,- forintért lehet megvenni a készüléket az MM-ben.
Én most vásároltam egyet a Duna Plázában.[ Szerkesztve ]
Az élet egy rövid utazás, éld meg. Emlékeket gyűjts, ne anyagiakat.
-
-
bubus66
nagyúr
(#1575) kort01
Szia pont erre akartam volna kilyukadni szerintem meg ahogy elnézem nem is igényli a segítséget. Ezért is írtam azt, hogy legalább próbálja ki, és ne kritizálja.
-
kort01
aktív tag
válasz choosen #1573 üzenetére
Bocs, én csak segíteni szerettem volna. Ha nem igényled jelezd és nem irkálok feleslegesem.
Én nem azt mondtam, hogy ez a megoldás, de ezt már leírtam néhányszor. Én korábban már javasoltam mindenkinek, hogy próbáljuk feltárni a probléma forrását. Ezáltal könnyebb lehetne együtt élni a telefonnal, valamint nincs kizárva, hogy a későbbi frissítések helyre teszik.
Addig is ha találunk rá valamilyen átmeneti megoldást, nem csak saját magunknak, hanem sok embernek segíthetnénk.Amennyiben nem igényled a segítséget - bár többen próbáltak segíteni neked - akkor szerintem nincs értelme ennek a fajta párbeszédnek. Én nem védem ezt a telefont, nincs is miért, de szerintem felesleges így kommunikálni.
Én már nagyon sok telefont kipróbáltam, mindnek van/volt valami hibája. Egy tökéleteset sem találtam, pedig már hajlandó lettem volna még többet is fizetni érte...
-
bubus66
nagyúr
válasz choosen #1573 üzenetére
Akkor tedd vissza az eredeti ROM-ot és csá!! (ha kell segítek vissza tenni) ennyire egyszerű Vagy ugyan már vidd a szervizbe akkor. Különben érdekes, hogy semmilyen tanácsot nem fogadsz meg csak háborogsz mint a tenger ajánlatok (főleg frissítés után egy full wipet amit a két gombos módszerrel lehet megoldani). Ha akkor is csinálja (amit nem tartok valószínűnek) akkor valóban a telefon hibája. Legközelebb akkor 3 FT dzsunkát vegyél és ne 80000 Ft-os telefont. A másik legalább próbáld meg azt amit ajálanak vagy megpróbálnak segíteni, és nem mindjárt telefont szidjad, hol ott 99% hogy user hiba vagy egy fos lett a program frissítése. Az meg duma,hogy ezen a telefonon vagy azon működött ha itt nem működik akkor utána kell járni mi az oka. A Full wipe az oka.. Ennyire egyszerűűűűű..........................
Én is a Full wipet ajánlanám.. valószínű, hogy több telefon megfordult a kezeim között mint neked, de én minden egyes frissítés előtt vagy után csinálok egy full wipet (nem is szoktak kellemetlen meglepetések érni).
[ Szerkesztve ]
-
choosen
tag
Hogymi?, Nehogy már mókolni kelljen, egy új telefont, ami nem is olcsó. Már ez is durva hogy a lockert cserélni kell, nehogymár fel kelljen tenni még + programokat is hogy működjön a telefon normálisan. Ha 3 forintos dzsunka termék azt mondom belefér, na de 80k-ért. És ahogy kezd körvonalazódni, egy frissítés után, amit a cég adott ki, azóta problémás a teló. Tehát mégsem én vagyok a hülye.
Gyula
-
bubus66
nagyúr
A 3.0-ás is fel tudsz tenni a 3.1-hez az odalalmon találsz ,válogathatsz
[ Szerkesztve ]
-
kort01
aktív tag
válasz choosen #1569 üzenetére
Ezért javasoltam ezt a megoldást, hogy lássuk mivel is van a probléma
A levédhető alkalmazások között találtam az alábbiakat, nem tudom, hogy ezek bármilyen módon tudják-e befolyásolni a gps-t?
- huawei wear (csak a Huawei okosórákkal működne?)
- com.huawei.android.ntp (időszinkronizálás?)Esetleg még ki lehetne próbálni a GPS Status & Toolbox program feltelepítését. Ez régen úgy működött, hogy egyszeri elindítása után más gps használatot igénylő alkalmazás használata során ez is futott a háttérben. Érdemes ezt is a védett alkalmazások közé felvenni, hátha így megakadályozná a gps időnkénti "elalvását".
-
choosen
tag
válasz Comecee #1567 üzenetére
Na, újabb fejlemény, letiltottam a lockert, és most nem tévedett, nem mászkáltam ellipszissel sehová egy helyben álltam. Holnap elmegyek bringázni, kiváncsi vagyok ott jó lesz-e. Azért felraktam a CM lockert előbb azzal nézem meg, ha tényleg ez a baja akkor a huawey bekaphatja.
Gyula
-
MeGabee
senior tag
válasz Comecee #1567 üzenetére
Ha choosen kollégának is ugyanaz a verzió van fent ami neked,akkor lehet megvan a ludas.Nálam 049 single sime dolgozik.
Simán elképzelhető,hogy összeakadtak a dolgok.Lehet egy másik főverzióval megoldódik a probléma."Ha az ember elegendő információ nélkül dolgoztatja az agyát, az éppolyan, mintha üresen pörgetné nagy fordulatszámmal a motort."
-
Comecee
csendes tag
válasz MeGabee #1566 üzenetére
Nekem ugyanez a bajom. Ma próbáltam Runkeeper-rel és ugyanez a helyzet. Elveszti a jelez.
Nekem is tökéletesen navigál autóval, Én megyek.
És ez a probléma azóta van, mióta frissítést csináltam a gyári 046-ról, 132-re...Holnap teszek egy új probát az Endomondo-val, mert ma frissítettem.
[ Szerkesztve ]
Motor nélkül is lehet élni, csak nem érdemes... :-)
-
MeGabee
senior tag
válasz choosen #1565 üzenetére
Igen, viszont amit a szabadban mért,az tökéletes.(Ugye bent logikus,hogy nem láthatja mindig a műholdakat.) Holnap sétálok azért egy pár kilométert a kedvedért
Próbáltad már újratelepíteni az E.mondot?Wipe?Ha akkor se javul,akkor sajnos tényleg kifogtál egy hibásat."Ha az ember elegendő információ nélkül dolgoztatja az agyát, az éppolyan, mintha üresen pörgetné nagy fordulatszámmal a motort."
-
choosen
tag
válasz MeGabee #1561 üzenetére
Már egy párszor leírtam hogy próbáltam másik programmal is, és azzal sem volt jó. Ráadásúl Te egy olyan helyen próbáltad amit nem igazán tudsz ellenőrizni, hogy jó-e. Próbáld utcákon, ott látható ha téved. Ma voltunk arborétumban, elvileg jó is lehetne, de látni hogy elég sokszor elvesztette a jelet. És ahogy nézegetem a rögzített útvonaladat nem is mehettél úgy ahogy rögzítette, a polcok miatt.
[ Szerkesztve ]
Gyula
-
addikt
Sziasztok! Van valahol gyari lollipop theme a telohoz? Vagy ha gombokat tudnam lollipoppositani akkor felraknam a google launchert.
There's a device that I've been using called a whoop.
-
MeGabee
senior tag
válasz choosen #1556 üzenetére
Ma sikerült egy Auchan látogatást is rögzítenem az E.mondo-val.(Szerk.: ez lezárt képernyővel)
Azt hiszem elég pontosan rögzítette.Szerintem töröld le, csinálj egy wipe-ot, tedd újra, és ha akkor se javul meg, akkor tuti hibás a te vasad.
Én a Navigon-t Énmegyekre cserélve már nem tapasztaltam a gps jelvesztést, valószínüleg a szoftver lehetett hibás.[ Szerkesztve ]
"Ha az ember elegendő információ nélkül dolgoztatja az agyát, az éppolyan, mintha üresen pörgetné nagy fordulatszámmal a motort."
-
azka79
aktív tag
válasz choosen #1556 üzenetére
Szerintem is kifogtál egy hibás darabot, én az idei nyaralásomon a zsebembe, táskában használtam kikapcsolt képernyővel, folyamatosan rögzítette az útvonalat (Locus pro). Nem voltak pontatlan koordináták, autóban a waze-el használom napi szinten ott sincs gond., rögtön talál jelet. Az előző telefonom egy navon mizu 502 volt, na annak rossz a GPS vevője, ennek ég és föld. Nekem a GPS volt a legfontosabb a vásárlásnál és nem bántam meg. Javaslom próbáld ki a Locus Pro-t, ha azzal is rossz akkor szerviz.
-
bubus66
nagyúr
válasz HUNgaroczel #1557 üzenetére
Azt hogy nem Dual SIM-es annak semmi köze a ROOT-hoz. PL Kingo ROOT-tal is meglehet csinálni.
Azon a mexikó (spanyol) nyelvű oldalon van egy ilyen ROOT-P8-LITE nevű program ami egyklikkes ROOT.
HA meg egy kicsit vissza olvasol akkor még azt is meg találod, hogy ROOT nélkül, hogyan lehet dual SIM.es a telefonod.
Mondjuk adb driver esetleg HuaweuSuitet is fel kellene rakni stb
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz HUNgaroczel #1557 üzenetére
Mexikói nyelvű videót tuti nem találtál, mert spanyolul beszélnek.
-
HUNgaroczel
tag
Sziasztok, valaki tud segítséget nyújtani rootolás ügyben? Az mexikói(?) nyelvű videót megtaláltam már és megpróbáltam de nem ment (bootloader nyitva), arra gyanakszom mert az enyém nem dualsimes... Van valami egyéb lehetőség ?
-
törölt tag
Az elmúlt két napban 900km -ert mentem végig be volt kapcsolva a telefonon a google térkép...tökéletesen működött...egyszer sem dobott le. Hatvanban egy kicsit megtévedt az új forgalmi rend változások miatt de az ugye nem az ő hibája...
-
Portász
tag
Neki inkább szebb készűlék kéne ,ezt mondjuk nem igazán értem
Én meg azt szeretném hogy egy jó telefonja legyen . Legfejebb majd becsomagolom egy 20 000 Ft bankjegybe az elég szép lessz remélem .
Veszek neki rá később valami szép bulkolatot / mármint ami neki szép/[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz choosen #1545 üzenetére
(#1545) choosen
De gond van akkor is ha akár egy kamerát is kihagy ,nekem jelezte az összeset, sőt még a 6-os fő úton a kártya olvasó kamerákat is, ugyan úgy lehet vele útvonalat tervezni.
Persze meg értem a gondodat de más is mondta, hogy nem jó az a program amit te használsz. A másik mert neked eddig egyedül ez a hibád azért nem kell szapulni a telefont, van rá megoldás elviszed szervízbe és megcsináljak, ilyen elő fordul.
[ Szerkesztve ]
-
Portász
tag
Nemtudom hogy ti hogyan csináljátok ezt az utvonal rögzítést .
Ma direkt bekapcsoltam egy ismert 50 km-s szakaszon az IGO-t és méter pontos.
Minden tábla és kereszteződés tökéletes, Vidéki kisvárosi környezet .Nekem annyira tetszik a telefon ,hogy veszek még egyet a vodánál .
Mindennel megvagyok elégedve ,szerintem a szolgáltatóknál kapható készülékek közűl a legjobb.
Persze 100 000 Ft os határig néztem. Szinte mindegyik készüléknek találtam valami hátrányos hibát .
Amióta megvan nekem azóta csak pozitív tapasztalatom van .Persze mindenkinek mások az elvárásai .
Nekem elég ha egy napot kibír az aksi , játékokat simán gond nélkűl viszi .Kevés az a telefon van ebben az árfekvésben amibe van 2gb ram .Nyoc magos procival meg nincs is csak egy sony , de azt hagyuk inkább .
Wifi erős ,készülék hangereje is nagyon jó ,fényképező is szép képeket csinál .
Ősszeségében szerintem jó választás volt .[ Szerkesztve ]
-
kort01
aktív tag
válasz choosen #1532 üzenetére
Na csak kifutottam a szerkesztésből...
Ezt a hozzászólást csak most próbáltam értelmezni. Az írtad, hogy leraktad az asztalra. Szobában próbáltad vagy kint a szabadban? A pozíciót előtte határozta meg a készülék? Mert ezekben az esetekben még elfogadható a pontatlanság. Kint a szabadban már nem szabadna ilyet csinálnia stabil gps kapcsolattal.
-
kort01
aktív tag
Nekem ilyen lett a Google féle útvonalrögzítővel: [link]
Az export és import miatt az időpont mindenhol ugyanaz, valamint levágtam az elejét és a végét. A többi érintetlen. Két kereszteződésnél körívet rajzol az 55-ös úton, mert már ott is körforgalom van.
Nem a legpontosabb a rögzítés, de szerintem azért elég jól használható.Végig be volt kapcsolva a kijelző, itt leírtam a tapasztalataimat: [link]
Jelenleg B132-es rom van rajta és gyárilag független.
Véleményem szerint nem a hardverrel van a gond, hanem az EMUI-val.[ Szerkesztve ]
-
choosen
tag
válasz bubus66 #1543 üzenetére
Ja csak ha az elveszti a holdakat semmi gond, max kimarad egy kamera, viszont az útvonal rövzítőknél már elég problémás, teljesen más sebesség, cal, km és még sorolhatnám. Lehet mondani hogy nem muszály ilyet használni, de hangsúlyozom nekem ezek az Garai k fontosak, és egy 80 k-s telefonon működjön már. Már kb. 150000-szer megbántam ezt a vételt, régen volt ilyen rtelefonom amiben nyyire rosz a gps. Ha az g is jelet akkor is pontatla 18 yardot ír pontosságra, hát az minden cwak k m pontosság. Azt mondom, ez csak az én véleményem, de aki sportolásra ill. Aannak rögzítésére venné, inkább vegyen mást. Ha tudnám simán vissza vásárolnám a Z7 minimet.
Gyula
-
psxpal83
csendes tag
Bátor voltam.. 133-as romra frissítettem ota-n a minap. T-mobilos a kicsike.Lett olvashatóság növelése opcióm,képeket ugyan úgy lövi és nem nagyon akadozik,elötte igen.
-
bubus66
nagyúr
válasz psxpal83 #1539 üzenetére
Na ez az még egyet találtam a HA ennyi összegért, ilyen esetben 1 Ft szoktam írni és megérdeklőm az árat ha meg felel meg egyezünk ha nem akkor megyek tovább.
(#1540) pleti
Nekem is az van fent hamarosan jön a frissítés akkor majd azt teszem csak fel.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz bubus66 #1537 üzenetére
Na most nem azért de érdemes elolvasni a hirdetés szövegét Szerintem kicsit kevés lenne
-
bubus66
nagyúr
Nem kell ROOT-olni sem ont tegnap volt egy leírás, hogy hogyan lehet meg csinálni.
Ha meg vissza szeretnéd rakni akkor az oldalon meg találod a ezet a Huawei P8 Lite Single SIM ALE-L21 Firmware(V100R001C432B049, Android 5.0, EMUI3.1, EU Globál verzió) ebben van egy vendor mappa azon belül lévő UPDATE.app-ot futtatod akkor single simes lesz
[ Szerkesztve ]
-
Laki
tag
Üdv a vodánál vettem ezt a telot,beleteszem a nanosimet de nem is látja,a menüben sincs a duálra utaló jel.rootolni sem tudom,valaki tud segiteni?
-
MeGabee
senior tag
Oké, ezek szerint mégse értettél meg
Két színben létezik a P8 lite, fekete és white/luxury gold.Ennél csak az oldalai arany színűek, az előlap és hátlap fehér.
Ha teljesen aranyszínűt néztél, akkor az a nagytesó lesz, a P8, mert olyan szín csak annál létezik.
Ergo várhatsz, de feleslegesen"Ha az ember elegendő információ nélkül dolgoztatja az agyát, az éppolyan, mintha üresen pörgetné nagy fordulatszámmal a motort."
-
net91
senior tag
válasz MeGabee #1530 üzenetére
Köszönöm a segítségedet.
Külföldről egyelőre nem akarok rendelni, várok egy kicsit hátha magyarországi boltok kínálatában is megjelenik előbb-utóbb.szerk: Nem, nem a white-ra gondoltam. A fehér kivitel nem tetszik.
[ Szerkesztve ]
Az élet egy rövid utazás, éld meg. Emlékeket gyűjts, ne anyagiakat.
-
MeGabee
senior tag
Itthon nem láttam sehol, de a németeknél árulja a MediaMarkt és a Saturn is.Tessék
Szerk.: már ha erre gondoltál, mert ami teljesen arany színű, az csak a P8-ból van tudomásom szerint.
Szerk2.: ezt viszont itthon is árulják "white" színként (kicsit szétcsúszott ez a komment, de a lényeg az, hogy ez kapható itthon is mindenfelé, egyéb meg nincs belőle)[ Szerkesztve ]
-
net91
senior tag
Tudtok olyan helyet, ahol Huawei P8 Lite gold-ot lehet vásárolni?
A magyar boltokban nem találtam, de az internet szerint gold színben is árusítják.Az élet egy rövid utazás, éld meg. Emlékeket gyűjts, ne anyagiakat.
-
bubus66
nagyúr
válasz btcenter #1527 üzenetére
Miért hol vetted vodánál? Hívd fel a 1270 és ott meg adják a beállításokat
Vagy talán itt is tudnak segíteni
Ezt a leszedett romok egyikével sem csinálja. Persze, hogy nem mert egyik sem Vodás
[ Szerkesztve ]
-
btcenter
csendes tag
válasz bubus66 #1526 üzenetére
Azt sajnos nem tudom, de amikor első bekapcsoláskor csatlakozott a hálózatra, feldobott egy ablakot amiben jelezte, hogy úgy tűnik vodafone hálózatot használok, le szeretném-e tölteni a hozzá tartozó internet, MMS beállításokat. Ezt a leszedett romok egyikével sem csinálja.
[ Szerkesztve ]
-
Comecee
csendes tag
-
-
Comecee
csendes tag
Ebay.
Rengeteg féle van. A transzparens tok szinte láthatatlan. Meghagyja a telefon szépségét (nekem fehér).
A fólia könnyen ráment. Adtak hozzá két törlő kendőt, egy nedves és egy szárazat. Törlés és ráhelyezés.
A tok kb 250 ft, az üvegfólia 500ft volt... ;-)Most nézek a gyerekek és az asszony telójára is üvegfóliát.
[ Szerkesztve ]
-
Comecee
csendes tag
Lehet hosszú akku időt elérni, ha nincs internet kapcsolat... ;-)
Tokkal kapcsolatban, én vékony szilikontokot vettem valamint selymes tapintású üvegfóliát.
Tetszetős és kényelmes.
Egyre jobban szeretem.
Viszont nekem is gond van az Endomondo-val. Mióta frissítettem a gyári 046-ról, azóta szakad meg a gps kapcsolat :-( . Viszont az Én megYek kivállóan navigál... :-)Az összefoglaló tényleg jó ötlet és hasznos.
[ Szerkesztve ]
-
kort01
aktív tag
Véleményem szerint csak érdemes lenne egy összefoglalót összehozni. Az ADAM1337 féle kezdeményezés nem jött össze? Nem volt rá igény?
Én most már mindig az összefoglalót szoktam legelőször elolvasni, hogy lássam a fórumozók véleményét az adott eszköz jó és rossz tulajdonságairól.
Szerintem ez a Topikgazda féle kinevezési módszer még nagyon gyerekcipőben jár, így elég nehézkes ösztönözni a fórumozókat.(#1507) bubus66
Bocs, én a Telekomosat írtam, a Vodás árat nem tudom.[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
válasz btcenter #1502 üzenetére
Csak akkor egyszer ment azóta csak a fastbootos megoldás.
(#1501) Portász
Neked a szolgáltató a nem fogja aktívá tenni a második SIM-et
(#1505) kort01
Igen csak attól az meg jó pénzért fogja függetleníteni, ha előfizetéses akkor csak a hűség ídő lejaratokor fogja függetleniteni
[ Szerkesztve ]
-
Portász
tag
válasz bubus66 #1498 üzenetére
Nekem sajnos zárva " NW_LOCKED "
Nincs egyenlőre igényem rá ,de hívatalossan akkor lehet fügetleníteni ha két eltérő sim-et akarnék használni.
Ha jól értem ,csak a második sim szolgáltatónál kell kérni ? Vagy attól a szolgáltatótól ahonnan van a telefon ?
Tegyük fel ha én vodás vagyok ,akkor bemegyek és közlöm velük ,hogy egy másik szolgáltató sim-t is szeretném használni ,akkor nekik ezt meg kell oldani ? Nem zavarnak el azzal hogy két vodás simet lehet és kész ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Torrent meghívó kunyeráló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox Series X|S
- Külpolitika
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bundle topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest