- Telekom mobilszolgáltatások
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
pulguinha
aktív tag
válasz
#42308056 #166 üzenetére
Naná hogy kérdeztem, válasza: Nem tudja, de a kijelző fénye úgy vette észre erősebb lett.
Éjszakai képet pedig sajnos még nem csinált, de mondtam neki jó lenne, mert az is gyengus. Illetve kérdeztem a led ennyire gyenge vagy kalibracios hiba, és ha utóbbi javítható e, erre sem tudott biztos választ adniMondta, lehet hogy sofwaresen megoldható, de passz.
Direkt vakuval lőttem képet az üzletben es gyengének tűnt az ereje, ennek fényében pedig nem tudom ha kalibracion javítanak az mire lesz elég. -
pulguinha
aktív tag
válasz
#42308056 #158 üzenetére
WestEnd - MediaM.
Nagyon pofás. A vaku igen gyengének tűnik viszont. A jó hír: volt egy huawei polos srác, akitol lehetett kérdezni. Neki is p8 lite-ja van, volt rá egy frissites, es mutatta hogy az ő telefonján a 100%-os fényerő már erősebb mint a kiállitotton. Sajnos esti, vakus teszt képe nem volt a telefonjan. -
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
#42308056 #151 üzenetére
Bizonyára 3.1 alatt is megmaradt ez a funkció, szóval menni fog. 3.0 és 2.3 alatt is lehetett.
Illetve van egy nagyon jó program, amihez szintén nem kell ROOT, és saját fejlesztése a Huawei -nek. Úgy hívják, hogy PM Plus. Indítás- és hozzáférés korlátozható a programoknál. Kicsit még mélyebben.
Azt viszont nem tudom, hogy 3.1 -en menni fog -e, illetve belekerült -e. Utóbbi szerintem nem. A mi országunkból nem elérhető, de könnyen meg lehet ezt is oldani.
HA valaki ki akarja próbálni, akkor fel tudom tölteni. A gyári backup app -ból lehet feltenni. Azt viszont nem garantálom, hogy működni is fog. P7 -en készült a mentés, de ha nem működik, akkor nem ezért lesz, hanem a főverziós különbség miatt (szerintem).
-
thebeegee
tag
válasz
#42308056 #124 üzenetére
Hát igazából csak átszaladtam a teszteken, de vmi olyasmiket írtak, hogy a lollipop által hozott újítások nem elérhetőek benne (fogalmam sincs hogy ezek mik, most nem vagyok ezzel képben), és hogy az UI néha csinál érdekes dolgokat, amihez hozzátették, hogy ez lehet a megjelenés előtti szoftver miatt is, amit később még javíthatnak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest