Hirdetés
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Megtollasodik középkategória
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
choosen
tag
válasz
bubus66 #1576 üzenetére
Úgy látom Ti nem olvassátok amiket leírtunk, nem csak én. Neked külön leírtam többször is hogy próbáltam másik programokkal is, de Te csak azt hajtogatod hogy próbáljam másik programmal. És leírod hogy nyitott lockerrel neked tökéletesen működik. Az meg hogy Neked több telefon megfordult a kezed között,...... hát ne vegyél rá mérget. Az meg hogy full wipe, nekem sem újdonság, a Z7 Minin rengeteg romot kipróbáltam, volt amikor az egészet gyalultam csak a recovery maradt. Nem tudtam hogy, ebben a fórumban csak dicsérni lehet ezt a telefont. Elnézést ezután csak dicsérni fogom. Olvass vissza milyen segítségeket adtatok Te pl csak azt hogy próbáljak másik programot.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínai gyártó a csúcsmodellje mellé egy kicsit szerényebb tudású testvért is piacra dobott, ami nyolcmagos processzorral és HD kijelzővel rendelkezik.
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 11 128GB, Akku: 83%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest