- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android szakmai topik
- iOS alkalmazások
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz choosen #1545 üzenetére
(#1545) choosen
De gond van akkor is ha akár egy kamerát is kihagy ,nekem jelezte az összeset, sőt még a 6-os fő úton a kártya olvasó kamerákat is, ugyan úgy lehet vele útvonalat tervezni.
Persze meg értem a gondodat de más is mondta, hogy nem jó az a program amit te használsz. A másik mert neked eddig egyedül ez a hibád azért nem kell szapulni a telefont, van rá megoldás elviszed szervízbe és megcsináljak, ilyen elő fordul.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
Portász
tag
Nemtudom hogy ti hogyan csináljátok ezt az utvonal rögzítést .
Ma direkt bekapcsoltam egy ismert 50 km-s szakaszon az IGO-t és méter pontos.
Minden tábla és kereszteződés tökéletes, Vidéki kisvárosi környezet .Nekem annyira tetszik a telefon ,hogy veszek még egyet a vodánál .
Mindennel megvagyok elégedve ,szerintem a szolgáltatóknál kapható készülékek közűl a legjobb.
Persze 100 000 Ft os határig néztem. Szinte mindegyik készüléknek találtam valami hátrányos hibát .
Amióta megvan nekem azóta csak pozitív tapasztalatom van .Persze mindenkinek mások az elvárásai .
Nekem elég ha egy napot kibír az aksi , játékokat simán gond nélkűl viszi .Kevés az a telefon van ebben az árfekvésben amibe van 2gb ram .Nyoc magos procival meg nincs is csak egy sony , de azt hagyuk inkább .
Wifi erős ,készülék hangereje is nagyon jó ,fényképező is szép képeket csinál .
Ősszeségében szerintem jó választás volt .[ Szerkesztve ]
-
kort01
aktív tag
Nekem ilyen lett a Google féle útvonalrögzítővel: [link]
Az export és import miatt az időpont mindenhol ugyanaz, valamint levágtam az elejét és a végét. A többi érintetlen. Két kereszteződésnél körívet rajzol az 55-ös úton, mert már ott is körforgalom van.
Nem a legpontosabb a rögzítés, de szerintem azért elég jól használható.Végig be volt kapcsolva a kijelző, itt leírtam a tapasztalataimat: [link]
Jelenleg B132-es rom van rajta és gyárilag független.
Véleményem szerint nem a hardverrel van a gond, hanem az EMUI-val.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- PlayStation 5
- Google Pixel topik
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Projektor topic
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Hardcore café
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest