- Android szakmai topik
- iOS alkalmazások
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MeGabee
senior tag
-
Narakh
senior tag
válasz Portász #1988 üzenetére
Nem ez az első alkalom, hogy harcosan - és egyébként indokolatlanul - véded a telefonod. Pártatlan észrevételt tettem, ráadásul nem is beszéltem lényeges hibáról (emlékeztetnélek: én is ezt a kütyüt veszem). Egyébként nem top, épp ellenkezőleg, alsóbb kategóriás készülékéhez hasonlítottam a panelt, így nem sok alja van az érvednek.
Nem kell egyből ölre menni, ha valaki negatívumot mer jelezni.
(#1985) MeGabee:
A szűk betekintési szög - az egészen extrém mértéket leszámítva - inkább csak esztétikai nüansz. Ahogy fentebb a kolléga is mondta, nem sűrűn nézegetjük a kijelzőt oldalról. Inkább arról van szó, hogy egy jobb szögekkel bíró panel a kettőt egymás mellé rakva vonzóbb a szemnek, mivel mindenhonnan élénkek és teltek a színek.[ Szerkesztve ]
"This was I, a sparrow. I did my best; farewell."
-
Vermilion69
aktív tag
válasz Portász #1779 üzenetére
Na, én pont ekkora kijelzőjű telefont szerettem volna.. Az ion 4,55 és jobb lett volna ha most olyanom lesz, amit kényelmesen tudok egy kézzel is használni, csak miért ilyen drága.. másfél éves modell és még mindig 100 e normális garanciával na meg oké, hogy csúcsmobil, de ki tudja még hány frissítést kap és a hardver meddig lesz jó, mert maga korában az ion is 140 ezres mobil volt, akkor legjobb hardverrel, aztán 3 év után tessék, lassú szegény, nem bírja az új szoftverek igényeit, főleg, hogy jelly bean van rajta.. ez is gyönyörű, hogy felsőkategóriás telefonra nem adtak frissítést, itt nagyon elásta magát nálam a sony.
A vízállóság nekem jó lenne, amikor a konyhában főzök és közben kihangosítón telefonálok szeretem összefröcskölni úgyhogy jobb lenne, de nem..Szifon 4s-t néztem még, szerintetek az megállja még a helyét 2-3 évig? Mert most jó az ára is, de én attól tartok, hogy nem fogja bírni a tempót.
-
BlackPlanet
csendes tag
válasz Portász #1654 üzenetére
Nem az Internet sebességre gondolok.
A telefon és a Wifi router közötti kapcsolódási sebesség érdekel.
Kettő telefont teszteltem kb. egy méterre voltak a telefonok a routertől. A Huawei P8 Lite max „csak” 72Mbps sebességgel kapcsolódik.
A „Vonalsebesség” mekkora nálatok? (függ a routertől és a távolságtól).[ Szerkesztve ]
-
feketepeti
aktív tag
válasz Portász #1637 üzenetére
Korrekt felhelyező készlet van hozzá, portalanító, törlő stb, első fóliám, de nem is látszik hogy rajta van. Itt a mobilarenan is tesztelték.
Másodjára lett jó, mert egy porszem alatta maradt. Meg ugye ez nem tud gyűrődni, púposodni stb, mint a vékonyabb, lágyabb fóliák, ebben van egy vékony üveg réteg.
A szoft verzió a B132-es, gyári független két kártyás. MM beszerzés
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz Portász #1619 üzenetére
009-en se volt jó?
(#1620) kort01
G620S azt nem is figyeltem, hogy annál is így működött. Így ha nem akar az ember kellemetlen meglepetéseket használja a Google billentyűzetet a balra dőlő ékezettel. Remélem nem csak ígéret volt a javítás.
(#1623) falcon-max
Én nem látom, hogy átvilágitan de sötétben is meg nézem majd.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
net91
senior tag
válasz Portász #1611 üzenetére
Biztos kényelmes, de én személyes adatokat, neveket, telefonszámokat nem adok ki a kezem közül.
Utolsó kérdés a címtárral kapcsolatban.
Nektek is INAKTÍV a Címtár/Menü/Beállítsokban a:-Megjelenítési beállítások,
-Lista rendezési elve, vezetéknév,
-Nevek megjelenítése, vezetéknév elöl menüpontok?
Köszönettel.Az élet egy rövid utazás, éld meg. Emlékeket gyűjts, ne anyagiakat.
-
Comecee
csendes tag
-
Narakh
senior tag
válasz Portász #1460 üzenetére
Jogos felvetés, bár én kizárólag zsebben hordom a telefont. Ott szemből épp eléggé véd a fólia.
Apropó, mostanában találkoztam csak szembe az úgynevezett üvegfóliákkal. Van ezeknek tényleges előnyük a mezei fóliákhoz képest, vagy csak fancy?
[ Szerkesztve ]
"This was I, a sparrow. I did my best; farewell."
-
bubus66
nagyúr
válasz Portász #1467 üzenetére
Ez pedig mikor az alapértelmezett tárhely a Belső sd ezért nem értem, hogy a TC hogy nem látja mind kettőt nem lehet beállítási gond? Igaz én nem játszok, mert már régen ki nőttem abból a korból a telepített játékok is mennek a szemétbe.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
válasz Portász #1466 üzenetére
Igen én soha nem használtam TC csak ESfile explorert. A Többit meg gépen keresztül meg csináltam mert van olyan. Nekem is régi az sd kártya Csak az nem mindegy hogy milyen az enyém 8 GB Class 10-es és kb ez a 6. telefon amibe használom, és semmi baja nincs.
Szerinted, hogyan látna a kártyára telepített játékot, ha a belső tárhely az lapértelmezett? Mert szerintem sehogy 100%-ban meg biztos, hogy nem telepíttet az SD-re mert az játék app-ja az a telafonon van, és vannak olyan fájlok amit szintén nem telepit az SD-re. Látod ez a gyári file kezelő és látja a külső SD-t is meg a Belső SD-t is.
A Gyári file kezelő is látja mind a kettőt akár melyik van meg adva alapértelmezettnek.
[ Szerkesztve ]
-
Portász
tag
válasz Portász #1466 üzenetére
végül is mind1
Az a lényeg hgy lehet telepíteni SD kártyára csak akkor annak kell kiválasztva lenni alapértelmezett tárhelynek,
de később is úgy kell mradni .
Nekem 100% ban oda települt a játék ,mentem egy karikát próbaképp aztán kiléptem.
Vissza kapcsoltam hogy mostmár a belső tárhely legyen az alapértelmezett és újra elinditottam a játékot.
Mindent le töltött ujra ,már nem is látta a játékot . / mondjuk érthető /
Vennem kell egy nagyobb sd kártyát aminek a sebbesége is gyors . -
bubus66
nagyúr
válasz Portász #1463 üzenetére
Érdekes nekem a SD kártya az alap értelmezett és látja a TC Nem ott kell állogatni hanem amit a 2. képen bejelöltem ha arra teszed akkor alapértelmezett SD kártya beállításnál is látja a TC
-
Narakh
senior tag
-
bubus66
nagyúr
válasz Portász #1450 üzenetére
Alkalmazást szerintem a Huawei meg a Lenovo meg talán a Nexus engedi A 4.0 felfelé már egyik sem telepít az SD- kártyára.
Az M4 Aqua-nak is VGA az előlapi kamarája mint az M2-é?
-
-
Portász
tag
válasz Portász #1446 üzenetére
huawei p8 lite telefonon elinditottam a Real Racing 3 ingyenes Játékot ,és vele párhuzamossan egy másik készüléken amibe egy 4 magos proci és 1 gb ram van .
Én a rajtrácson álltam amikor a másik telefon még a játékot sem töltötte be .
Grafikába is nagy külömbség volt a huawei p8 lite javára .
Ebben az árfekvésben semm ennél a piros szolgáltatónál sem másiknál nem láttam 8 magos procival és 2 gb rammal rendelkező készüléket .
Csak sony xperia m4 aqua ,ami ugye meg csak 8 gb belső tárhelyel rendelkezik amíből marad 1,5 ha minden befrissűált .Annak a készüléknek szebb a kijelzője ,de állítólag sok a meghíbásodás .
Nemtudom nagyon gondolkodtam rajta hogy az legyen ,de abban nem vagyok bíztos hogy csak sd-re lehet e telepíteni .Ha esetleg valaki tudná az megírhatná .
Mert szándékozom még egy telefont venni ajándékba a családba .
Valószinűleg az is huawei p8 lite lessz ,de ha azon megoldható a sd kártyára való játék telepítés akkor még nincs elvetve.Elöbb jöttem meg és ismét használtam navigácíót ,csak a kiváncsiség és a teszt miatt .
Méter pontos semmi gond nem volt .Vidéki használatot és tapasztalatot tudok írni. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest