- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
btcenter
csendes tag
Van arra lehetőség, hogy a kezdőképernyőt egyetlen kattintással váltsam normál, és egyszerű közt?
-
btcenter
csendes tag
Én ezt használom több mint három hónapja és tökéletes, nem válik el egyáltalán.
http://www.aliexpress.com/item/New-0-26mm-Full-Screen-Protection-Tempered-Glass-Film-For-Huawei-P8-P7-P6-Screen-Protector/32404280932.html -
btcenter
csendes tag
A 150-es romot próbálta már valaki? http://forum.xda-developers.com/p8lite/general/huawei-p8-p8-lite-stock-rom-firmware-t3176374
-
btcenter
csendes tag
válasz
feketepeti #2608 üzenetére
A gyári jó, az utólag vendor frissítés nélkül felrakott 132-es rom rossz.
-
btcenter
csendes tag
válasz
Zsocy155 #2067 üzenetére
Persze ez nem igaz. Ez alapján lehet perelni azt a céget, gyártót aki nem javítja a külföldön (unió területén) vásárolt terméket. http://europa.eu/youreurope/citizens/shopping/shopping-abroad/guarantees/index_hu.htm
-
btcenter
csendes tag
válasz
bubus66 #2033 üzenetére
Ha megnéznéd a videót látnád, hogy melyik telefont kell választani, hogy jó legyen (mert a p8 lite nincs a listában). A szoftver amit te írsz csak a teló id számát generálja, az unlock kódot igenis a huawei hivatalos weboldalán tudod generálni (ehhez kell az id szám). Mondom, hogy megcsináltam és működik!!! Az email -es kódkérésről csak annyit, én két hete kértem mindkét címről, a mai napig nem méltattak válaszra.
-
btcenter
csendes tag
-
btcenter
csendes tag
Én ezt rendeltem hozzá:
Most tettem rá, elképesztően illeszkedik, prémium kinézet, ajánlom mindenkinek.
-
btcenter
csendes tag
Én mindig egybe írom a neveket, tehát vezetéknévnek írom a teljes nevet, így minden telefon jól jeleníti meg. HiSuite ezzel a névjegyeket is szerkesztheted. http://consumer.huawei.com/minisite/HiSuite_en/
-
btcenter
csendes tag
válasz
bubus66 #1526 üzenetére
Azt sajnos nem tudom, de amikor első bekapcsoláskor csatlakozott a hálózatra, feldobott egy ablakot amiben jelezte, hogy úgy tűnik vodafone hálózatot használok, le szeretném-e tölteni a hozzá tartozó internet, MMS beállításokat. Ezt a leszedett romok egyikével sem csinálja.
-
btcenter
csendes tag
válasz
bubus66 #1407 üzenetére
Nem, eleve nyitott. Próbáltam a gyári adatok visszaálítást, az is hibaüzenettel 6%-nál leállt, a telefon ugyan működik, de egyes beállítások eltűntek. A mozgásvezérlés menüpont például teljesen üres. Most van egy hibás szoftverű telefonom amin nem tudok romot frissíteni.
-
btcenter
csendes tag
Nem tudok romot telepíteni, "Software install failed!" hibaüzenetet kapok. Több gyári rommal is próbáltam már. Ötlet, hogy mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Dell notebook topic
- Villanyszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged