- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkonya
aktív tag
válasz
z00mhead #8447 üzenetére
Nálam 1, max 1,5 nap pedig átlag user vagyok. Nincs wifi, adat, bt, se semmi, csak ha használni akarom. Mondjuk az beszédes, hogy melóhelyen olyannyira nincs térerő, hogy volt mikor 2 órát írt hálózat keresésre, gondolom ez sem akkuidő javító tényező😃 Jahh hogy ezt fix 2g-re állítva tette😃😃 Kék t elmehet a sunyiba😃 Mellettem a kolléga a vodával meg esetenként vígan 4g-t használ.
-
Morzsibácsi
tag
válasz
z00mhead #8443 üzenetére
".......kulturált használattal simán megvan a kétnapos akksiidő, korábban ez nem volt elképzelhető...."
Első naptól folyamatosan bekapcsolt bluetooth-tal,wifi,mobilnet,gps időszakos használatával,játékkal,simán bírja a 2 napot,nagyon sokunknál.Szóval ez nem olyan elképzelhetetlen. Nekem ehhez sokkal többet kéne mutatnia,hogy meggyőzzön
-
alberttt
tag
válasz
z00mhead #6452 üzenetére
Azért nem villog, mert a romban nincs megoldva, hogy ha egy program értesítési led színét a telefon nem tudja megjeleníteni, akkor helyettesítse más színnel. A telefon nem tudja a lila ledet, ezért nem villog a viber értesítéseknél. Nem csak a vibernél gond ez, mert más programoknál sem működik, ha nem szereti a telefon a program által megadott értesítési led színét. Ez hiba, méghozzá a rom hibája! Tesztelők jelezhetik!
-
törölt tag
válasz
z00mhead #3503 üzenetére
Köszönöm-köszönöm, csak dolgozok, és kapkodva olvastam. Elnézést!
Valamint egy napja sincs még, hogy Huawei telefonom lettNagyon kezdő vagyok az ismertségében.
Egyébként Honor telefonoknál láttam, hogy van menü. Tehát nem az alap képernyőn van minden ikon.
Mivel a Honor a Huawei brand-je, itt is be lehet ezt állítani? -
Funthomi
aktív tag
válasz
z00mhead #1271 üzenetére
Egyébként a frissítések számozása miként alakul? Múlt héten vettem a telefont és a 046-tal kaptam meg, aztán értesített, h az új verzió, azaz a ....B132 elérhető. Egyáltalán a 052-est meg fogom kapni? Vagy ez az 132-es csak kis frissítés és az 052 egy nagyobb?
Legyetek szívesek okosítsatok kiKöszönöm!
-
bubus66
nagyúr
válasz
z00mhead #697 üzenetére
Nekem nem jelzett a telefon, hogy van frissítés a karakter kódolás meg van oldva. A kapott fél is meg te is látod az elküldött üzenetekbe az ékezeteket. Mert ha ez nincs megoldva akkor felesleges frissíteni, mivel nekem az akksi időm is 2,5-3 nap a 041-essel. A tied Dual SIM-es?
-
dropi
senior tag
válasz
z00mhead #557 üzenetére
Igen, kicsit nézegetve a képek részleteit, azért nem csinál hosszú záridős képet, mert hiába viszed fel 100-ig az isot, akkor is csak 1/13-dal csinál képet 2-es rekesszel. Elsuhanó villamost, belépő embert lehet vele tán csinálni, de csíkot az útra nem. Gondolom az 1/13-ad butítás eredménye.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged