- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gianone
őstag
válasz
btcenter #10809 üzenetére
Nekem nincs egerem a telón.
Amúgy egy tappal sem tudok, legalább 3 kell. QuickShortcutMaker alkalmazással tudsz beállítási parancsikont kitenni kezdőlapra, ahol ezt tudod kapcsolni. Ez a leggyorsabb, amit én ismerek. Utána le is szedheted, az ikon marad, de hasznos. Én kitettem vagy ötöt vele.
-
bubus66
nagyúr
válasz
btcenter #2877 üzenetére
Nem de nem is fogom a RU végűt kipróbálni de adott az alaklom, te is ki próbálhatod. Igaz már a letöltésnél tele szemeteli a gépet, kicsomagolásról meg nem is beszélek, este meg kilehet fog vagy 20 Kb/s sebességet...
egabi71
Tudod mi jutott eszembe? Ma mondták nem lehet, hogy USB csat hiba?
-
bubus66
nagyúr
válasz
btcenter #2596 üzenetére
A másik vendor mappából lévő update.app csinált FR-t? Dualossal semmit sem csinál a se a 046 se a 049-be lévő csak abban az esetben csinál valamit ha a telpítés után csinál egy automatikus factory resetet.
egabi71
De igen előfordulhat az övé dualos a tied singele sim-es. Sőt az is lehet, hogy neked működik ha én feltenném nekem meg nem működne..
-
bubus66
nagyúr
válasz
btcenter #2031 üzenetére
Itt nem arról van SZó hanem akkor nem LEHET ZÁRT BL-re a ROOT. Ez volt a kérdésem mert oda tettél egy linket meg oda írtad, hogy műkődik, azt én meg tudom nézni (meg még itt egy kettő user) de van aki szeretné megcsinálni, és nekiáll mondjuk zárt BL és csókolom lesz...
A Másik a BL nyitáshoz nem kell videó mert én jó párszor posztoltam a e-mail kérést.
videó alapján lehet unlock kódot generálni a huawei weboldalán. nekem nem sikerült de kérésre küldtek egyett
Tehát Az iTT lévő Root Csak nyitott bootloaderrel működik.....
-
net91
senior tag
válasz
btcenter #1596 üzenetére
Köszönöm a programot.
A telefonkönyvben lévő vezetéknév-keresztnév felcserélődést azonban nem tudtam megoldani.
Azonban, ha belemegyek a névjegy szerkesztés menüben, ott helyesen szerepel.
Más telefonnál állítólag van olyan beállítási lehetőség, hogy családnév szerinti rendezés, de itt a P8 Lite-nál nem találok.
Tipp? -
bubus66
nagyúr
válasz
btcenter #1502 üzenetére
Csak akkor egyszer ment azóta csak a fastbootos megoldás.
(#1501) Portász
Neked a szolgáltató a nem fogja aktívá tenni a második SIM-et
(#1505) kort01
Igen csak attól az meg jó pénzért fogja függetleníteni, ha előfizetéses akkor csak a hűség ídő lejaratokor fogja függetleniteni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Gitáros topic
- Viccrovat
- Macska topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest