- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Yettel topik
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
válasz
teleahocipöm #999 üzenetére
Na akkor megnyugodhatsz, mert az utolsó frissítés ezen segített. Azt se felejtsd el a villogás oled jelenség és a P20 IPS......bér nekem sose tünt fel 3 hónap alatt....
-
teleahocipöm
senior tag
Megnézegettem még egy kicsit a p30/p30pro telefonokat az egyik mobil szolgáltatónál és ami feltűnt, hogy mind a kettőnek vibrált a kijelzője, mondjuk pont a lámpák fele fordítva tudtam csak megnézni őket másképp nem fértem hozzá, korábban még soha nem tűnt föl.
-
---Lasali---
Közösségépítő
Sziasztok!
Nektek nem csinál olyat a videó lejátszó, hogy egy ablak megjelenik, hogy betöltés? És semmit nem tölt be ugyan úgy fut a videó, csak éppen kitakarja az egészet az üzenet. Frissítettem is, nem lett jobb.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
sebestyen93 #989 üzenetére
Sima mód alatt az auto módot érted? Én annyit vettem észre, hogy néha a színzaj több a kelleténél, akkor ilyen lilás pöttyös a kép, de nem ennyire.
-
sebestyen93
tag
Esti módban nem csinálja ezt, ez a sima mód, csak ilyet lő kézből. Estin nincs ilyen baja, érdekes. Esti módban ilyen. Lehet az lesz, meglátom mennyire fog zavarni.
#979 Quqesz
Van tok, de leveszem mindig, ha fotózok. Lencse tiszta, le szoktam pucolni, fólia nincs rajta.
Egyébként ilyet lőttem vele manuális módban állványról, itt semmi nincs, szóval érdekes.
-
bokarcsi71
aktív tag
Mennyit bír az akkumulátor? Üvegfóliával működik az újjlenyomat olvasó?
-
xavix13
őstag
Most nézem amúgy a telefonon van egy gyárilag felrakott "üveg"? fólia?
-
válasz
teleahocipöm #983 üzenetére
Ez engem is érdekelne, anyámnak adtam az enyém, és elég hamar merül...
-
teleahocipöm
senior tag
Elnézést az off témáért! Van egy p9 lite (2016) mobilom és gondoltam a szüleimnek adom, viszont roppant gyorsan merül az aksija SIM nélkül is, egyik napról a másikra látványosan kimurdált. Szóval ki szeretném cserélni az aksit, megbízható helyről, jót szeretnék venni. Már 2600 Ft körül láttam, gyárinak tűnő felirattal, de csomagolás nélkül, így nem sok bizodalmam feléje. Szóval, ha valaki foglakozott már a témával, esetleg tud segíteni, hol lehet tutit venni, előre is megköszönném.
-
zolmesz
aktív tag
Sziasztok!
Feleségem telefonján (természetesen egy P30) a Messenger nem küldi ét rendesen a videókat, csak az látszik a címzettnél is, hogy 1 másodpercnyi ment át belőle. A telefon újraindítás után az első videóküldés még rendesen átmegy, aztán a következőből megint csak 1 mp-nyi megy át.
Volt már adatok törlése, uninstall, de utána is ugyanaz a helyzet.
Még csak nem is azt írja, hogy túl nagy a videó, és azért nem megy át, szóval elég érthetetlen a dolog.
Találkozott már valaki ilyen esettel? Esetleg tudja a megoldást a problémára?
Mivel mindenki más különböző telefonján megy a videó küldés, hátha telefon specifikus a hiba.
Köszi! -
Quqesz
nagyúr
Letesztelték a DC dimminget: [link]
-
legenda007
aktív tag
Sziasztok! Samsung Galaxy watch - l használja valaki a telot, érdekelne hogy megfelelően működike vele?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
sebestyen93 #972 üzenetére
Tok nincsen? Anélkül?
Nem maszatos a lencséd? (esetleg védő fólia rajta?) -
Pompi
nagyúr
válasz
sebestyen93 #977 üzenetére
Hát nálad pocsék, amúgy viszont nagyon jó képeket lő esti módban. Én futnék egy garancia kört a helyedben az biztos.
-
Pompi
nagyúr
válasz
sebestyen93 #972 üzenetére
Szerintem ennek nem kellene ilyennek lennie, nálam legalábbis nincs ilyen effekt esti képeknél (sem).
-
AtHoS
nagyúr
Nálam van pár APP ami szerintem nem indokoltan szerepel az indítási előzményekben.
Most ránézve 8 óra 33 perckor indultak:
Opera mini, BRouter, CitiMaps2Go, Locus Map, Maps.ME, Translator, MyBackup Proamiket biztosan nem indítottam, mivel ma eddig még csak telefonáltam a készülékkel. (ébresztés + naptárbejegyzés jelzésen kívül)
Más:
Mivel nincs értesítési LED a készüléken (biztos nem volt összeegyeztethető a dizájnnal), így a "szerencsétlen" AoD helyett kipróbáltam a LED Blinker Lite verzióját, működött, de tartalom helyett színes kört dobott csak a képernyőre + az idő-dátum párost, így benéztem az Android szoftveres topikba, ahol többször is ajánlották a Missed Notifications Reminder programot. Ez egyénileg választott hangjelzéssel képes emlékeztetni a beállított APP-ok elmulasztott értesítéseit.
Energiatakarékos módot bekapcsolva nem tudtam alvó módnál működésre bírni (miután a képernyő élesztésre került viszont rendben jelezett), miközben saját APP-ot használok ébresztéshez (Caynax - Alarm Clock Pro), ami nem problémázik energiatakarékos módban sem. Viszont normál módban kitűnően teszi a dolgát. Egyelőre maradok ennél a figyelmeztető/emlékeztető megoldásnál
-
szegto
senior tag
Üdv.
Firstphoneban vásárolt vki ilyen készüléket?
Ha igen, kijelző garancia érvényes ezekre a készülékekre is?
Ha jol tudom imei szám alapján tudja megmondani ezt a huawei ügyfélszolgálat...
Most ha jol láttam 12 honapot ad a huawei erre a szolgáltatásra, nagyon elgondolkoztam a vásárláson.
Köszi, üdv -
sebestyen93
tag
Üdv!
P30 tulaj lettem, minden szép és jó a telefonnal, nagyon király készülék. Ugye tudjuk, hogy ez olyan széria a nagy tesóval, hogy sötétben is lehet kézből viszonylag világos képet lőni. Annyi kérdésem lenne, hogy másnak is csinálja azt, hogy lövök a sötét szobában egy képet, ahol én alig látok, de a telefon lefotózom és tök világos lesz a szememhez képest, és a kép jobb alsó/középső részén tök vörös/ lilás a kép, de csak ott és csak ebben a sima fotós módban, esti módban már nem, meg pro módban sincs ilyen. Valaki találkozott ilyennel? Tudom, ne várjak csodát, tisztában vagyok vele, de ez mi?
-
MPite
tag
Megérkezett nekem is a .178 frissítés, és azóta borzasztóan lassan tölt. Kocsiban reggel kiírta, hogy quick charging majd belement 40 perc alatt 3 kemény százalék. Más nem tapasztalt ilyet?
-
teleahocipöm
senior tag
Én azért megszoktam tartani pár évig a telefont, ezért is rágódok sokat, melyik legyen, de bárhogy döntök valami hiányozni fog.
Hát a P30 egy idei modell, nyilván jobb mint a P20 csak ez 100eFt ennyiért elgondolkodtatóan olcsó, az előbbi meg 200eFt, de tud-e 2x annyit?! Rágódom a dolgon. -
AtHoS
nagyúr
Szoktatok ide benézni?
Akkumulátor -> Alkalmazásindítás -> jobb felül 3 pötty -> Indítási előzmények
Itt olyan alkalmazásokat látok a közelmúltban (pl. akár pár perce) elindulva amit biztosan nem indítottam és elvileg semmi sem indokolja, hogy indítva legyen, ráadásul kézire van állítva az alkalmazások indítás vezérlése, ahol az automatikus indítás szinte mindennél tiltva van, legfeljebb a másodlagos indítás és a háttérben futás van engedélyezve. Viszont olyan progit is látok az előzményekben felsorova, aminél "csak" a háttérben futás van engedélyezve, de a futó alkalmazások listában nincs ott, mivel nem volt elindítva.
-
Pompi
nagyúr
válasz
teleahocipöm #962 üzenetére
Nekem egy évig volt meg a P20, és a mai napig a párom használja. Formára, kézbe véve még mindig jobban tetszik, mint a P30, csak hát ez meg azért annyi mindenben jobb
-
válasz
teleahocipöm #962 üzenetére
P20at 6honapig hasznaltam. Az nalam rekord hosszusagu ido. Magyon meg voltam vele elegedve. Remek telefon! Jo kepeket lott videoban pedig 1080p,30fps alatt teljesen ok volt...
-
teleahocipöm
senior tag
Most látom, hogy a P20 már 100e Ft-ért elhozható
. Amikor átmentem az MM-be hogy megnézzem a új P30 párt, hát nem nagyon dobogtatták meg a szívem, de az S10 trió sem, ám a P20...., kezembe fogtam és éreztem -tudom hülyén hangzik- a hűha érzést, ez igen, ez kellene. Többször átmentem mobilnézőbe, lassan döntök, de a P20-at mindig megcsodálom ( a P20pro szintén nem jön be) és rögtön próbálom ki is verni a fejemből, hogy csak az idei modellek közül válasszak. Most így megint nehezedett a döntés, féláron a hűha érzés vagy egy idei csúcs
-
artid
aktív tag
válasz
edgelaszlo #952 üzenetére
Igen, ahogy @Dorcsika is írta, ez sajna az Android-os Viber baromsága. Ha megnyitod, lementi. Korábban nem így volt, most sajna ez van.
-
teleahocipöm
senior tag
Ahogy lenne alkalom, ha tudná a jelenlegi telcsim biztos használtam volna, de így előre nem tervezem. Ezért írtam, hogy sokan nem használják ezt a funkciót, ezért nem is prioritás a gyártóknál, sőt sokan nem is tudják, hogy van ilyen lehetőség. Most kíváncsiságból megnéztem pár Iphone 6s, 7, slo-mo vidót és volt nagyon jó, de volt rossz is. Jó lett volna, ha ennyi pénzért ezt is jobb minőségű, de igazából fényképet készítek sokat, pár videóval.
Hétfőn például őt pár perces videót csináltam, meg/össze kellene vágni, de linuxon nem nagyon van normális videó vágó, de ez más téma. -
Quqesz
nagyúr
válasz
teleahocipöm #957 üzenetére
Nekem elég, sőt még sok is, mert kb 4db ilyen videóm van március óta. S8+-al sem volt több. Ez ennyit tud. Ezért kérdeztem mennyit használnád....
-
Dorcsika
junior tag
válasz
edgelaszlo #952 üzenetére
Szerintem ez a viber hülyesége. Ha megnyitom a képet amit küldtek akkor lementi. Pedig be van állítva nekem is hogy ne mentse.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
teleahocipöm #951 üzenetére
960fps tényleg gyatra. De 1080fps jó.
Itt egy slow video fhd 120fps [link]
-
teleahocipöm
senior tag
Ahogy nézegettem S10e vs P30 összehasonlításokat nagyon egyforma mind a kettő, néha talán az utóbbi volt gyorsabb, tehát hw indok nem nagyon lehet a gagyi slo-mo videóra. Valahogy az Apple -n és talán Samsungon kívül egyik gyártó sem foglalkozott intenzíven a témával, már ha a végeredmény nézem.
-
fidjevo
csendes tag
Most néztem egy kis meta infót a lassított és a normál videónál, és az a gond, hogy a normál videónál 27-28ezer kbps a bitráta, a 120 fps-nél átlagban 34ezer, 240 fps-nél átlag 32ezer, a 960-nál viszont csak 4-5ezer ami nagyon kicsi. Ezen szoftveresen nem tudnak korrigálni utólag egy frissítéssel? Meg hát igen, az is nagyon rájátszik hogy csak 720p.
-
edgelaszlo
senior tag
...és még egy kis segítségkérés.
Azt hol tudom beállítani, hogy a Viber-en kapott médiatartalmakat ne töltse le automatikusan a telefonomra? a Viber beállításokban már beállítottam, de ezek ellenére ha rákattintok mondjuk egy fotóra amit Viber-en kapok, letölti automatikusan. (iPhone-on feldobta h le akarom e tölteni...)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Jóval olcsóbb, mint a csúcsmodell, de majdnem annyit tud. A legfrissebb trükkök nincsenek benne, de van olyan funkciója is, ami a drágább verzióból hiányzik.
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest