- LTE frekvenciák
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
---Lasali---
Közösségépítő
Sziasztok!
Talált már valaki az ebay en jó üvegfóliát a telefonra? Én rendeltem két félét, az egyik sokkal keskenyebb, annak az árát is vissza kértem, a másik az jobb, az fél mm híján teljesen fedi a kijelzőt, viszont a sarokban az rádiuszok nem a legjobbak.
Ez egyébként G7-046 glass-protector néven fut, filléres tétel volt. De jó lenne valami jobb. Azok nem tetszenek amelyiknek színes az oldala. -
---Lasali---
Közösségépítő
Sziasztok!
Nektek nem csinál olyat a videó lejátszó, hogy egy ablak megjelenik, hogy betöltés? És semmit nem tölt be ugyan úgy fut a videó, csak éppen kitakarja az egészet az üzenet. Frissítettem is, nem lett jobb.
-
---Lasali---
Közösségépítő
Sziasztok!
Ma vettem egy ilyen telefont, samsung s6 -om volt eddig.
Marhára hiányzik az értesítési led, meló közben elég volt néha rápillantani a telefonra, és láttam hogy villog-e rajta a zöld vagy kék led, tudtam hogy írtak messengeren, vagy volt egy nem fogadott hívásom amit nem hallottam.
Hogy a bánatba lehetne ezt helyettesíteni? Hiába kapcsolom be a zárolt képernyőn való értesítés megjelenítést, semmit nem csinál, plusz totálisan fölösleges mutatnia az időt, stb, aktívan tartani a kijelzőt. Úgy lenne értelme ha csak akkor mutatna valamit a kijelző, ha érkezett valami.
Próbáltam ezt az arcfelismeréses sztorit, hogy ott ki kell kapcsolni azt, hogy ha nem ismerte fel az arcom akkor rejtse el, de én nem használok semmilyen védelmet, se elhúzást, nyomom a feloldást és oldja fel azonnal. Rövid az élet.Van erre valami megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Projektor topic
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EAFC 25
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged