Hirdetés
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Teljesen átvariálhatja szoftverei nevezéktanát az Apple
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
---Lasali---
Közösségépítő
Sziasztok!
Talált már valaki az ebay en jó üvegfóliát a telefonra? Én rendeltem két félét, az egyik sokkal keskenyebb, annak az árát is vissza kértem, a másik az jobb, az fél mm híján teljesen fedi a kijelzőt, viszont a sarokban az rádiuszok nem a legjobbak.
Ez egyébként G7-046 glass-protector néven fut, filléres tétel volt. De jó lenne valami jobb. Azok nem tetszenek amelyiknek színes az oldala. -
---Lasali---
Közösségépítő
Sziasztok!
Nektek nem csinál olyat a videó lejátszó, hogy egy ablak megjelenik, hogy betöltés? És semmit nem tölt be ugyan úgy fut a videó, csak éppen kitakarja az egészet az üzenet. Frissítettem is, nem lett jobb.
-
---Lasali---
Közösségépítő
Sziasztok!
Ma vettem egy ilyen telefont, samsung s6 -om volt eddig.
Marhára hiányzik az értesítési led, meló közben elég volt néha rápillantani a telefonra, és láttam hogy villog-e rajta a zöld vagy kék led, tudtam hogy írtak messengeren, vagy volt egy nem fogadott hívásom amit nem hallottam.
Hogy a bánatba lehetne ezt helyettesíteni? Hiába kapcsolom be a zárolt képernyőn való értesítés megjelenítést, semmit nem csinál, plusz totálisan fölösleges mutatnia az időt, stb, aktívan tartani a kijelzőt. Úgy lenne értelme ha csak akkor mutatna valamit a kijelző, ha érkezett valami.
Próbáltam ezt az arcfelismeréses sztorit, hogy ott ki kell kapcsolni azt, hogy ha nem ismerte fel az arcom akkor rejtse el, de én nem használok semmilyen védelmet, se elhúzást, nyomom a feloldást és oldja fel azonnal. Rövid az élet.Van erre valami megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 14 128GB FEKETE MAKULÁTLAN ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- SAMSUNG GALAXY S24 Plus 512GB/12GB Cobaltz Violet szinben, garanciával, üzletből
- Samsung S24 Ultra 5G 512G/12GB, Gyári Gari 2027. 06hóig, Üzletből
- iPhone 15 128GB gyári független megkímélt!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Iphone 15 Pro 128GB 12 Hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest