Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Exian

addikt

válasz tom570 #9254 üzenetére

"Csókolomaszádat" ezért a hozzászólásért! :DDD

A hónapok óta halottnak itélt (szerviz által is!) P30-am a tipped alapján ÉLETRE KELT!!!

Már mindent próbáltam: járt tehát szervizben, rendeltem hozzá új akkut, semmivel sem sikerült bekapcsolni, semmi életjelet nem utatott. Próbáltam sokféle töltővel, kábellel.

Ám egyet nem, mégpedig PC-re dugva Hisuite-val.

Így most rögtön bekapcsolt, elindult a telefon.

Legalább egy mentést tudok talán csinálni, mert amúgy biztos, hogy van baja, nem tölti, meg nem működnek a gombok (hangerő fel-le és a power gombra sem reagál).

De elindult, ami már nagy szó!

Szerintem amúgy egész egyszerűen ez az akku, amit rendeltem, bár elvileg gyári új, de a címke szerint 2019-ben gyártották, szerintem kuka... 0%-ot mutat, nem tölti.

De legalább elindult, ami most nagyon meglepett!

Illetve, mivel ezer éves akku, lehet, hogy kell neki sok idő, mire életre kel és elkezdi talán majd tölteni. Most azt csinálja, hogy ha lehúzom a kábelt, akkor jelzi, hogy az akku nullán van, 30 másodperc és kikapcsol a telefon. Ha visszadugom, akkor egy pillanatra megjelenik a töltésjelző villámocska az akku ikonban, majd 1-2 másodperc és eltűnik és pirosan mutatja a 0%-ot. Viszont nem áll le a telefon, tehát valamiféle töltést csak felvesz. Lehet, hogy tényleg idő kell neki.

Csak azt nem tudom, hogy ha fel is sikerül töltenem, akkor hogyan fogom tudni kezelni (bekapcsolni), ha leáll és ha nem működik a power gomb. Most is arra kapcsolt be, hog rádugtam PC-re. Mondom, ez meglepett, mert simán töltőre dugva sosem csinált azóta ilyet.

Kösz a tippet! :R

Új hozzászólás Aktív témák