Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Exian

addikt

válasz petyametyo #9259 üzenetére

Még mindig 100%-on áll az akku :DDD Végül nem hagytam éjjel töltőn, hanem nemsokkal azután, hogy írtam (20:30 után), lehúztam a töltőről és ment egész éjjel és még mindig 100%-ot mutat... érthetetlen. Igaz, nem használtam, de egy keveset azért nyomkodtam.

Énszerintem a töltésvezérlő elektronikájával vagy az akkuval lehet gond, emiatt nincs talán akku és töltés visszajelzés, viszont tölteni ezekszerint töltötte abban a pár órában, amíg töltőn volt, különben nem menne még mindig, úgy sem, hogy csak keveset nyomkodtam.

Gondolom az lesz, hogy egyszercsak se szó, se beszéd kikapcsol a telefon, mivel talán a szoftver/rendszer úgy érzékeli a visszajelzésből, hogy 100%-on áll, valójában meg lehet, hogy mindjárt lemerül fullra és egyszerűen ki fog kapcsolni majd szerintem. Szóval leginkább az lehet, hogy a töltöttség és töltés visszajelzés nem működik, de valójában működik az akku.

De majd meglátjuk :)

Lefuttattam a MyHuawei appban a hibakeresést, ott egyébként azt írta az akkura mellérakva egy felkiáltójelet, hogy cserélni kell. Szóval érzékeli, hogy valami nem okés.

Mindenesetre továbbra sem értem, hogy most mitől kelt életre, miközben hónapokig küzdöttem és próbálkoztam vele, meg szervizben is járt.

Új hozzászólás Aktív témák