Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xrvman
őstag
Sziasztok!
A telefon a mostani Play áruházbeli Google frissítése esetén az Optimalizáló kiírja, hogy vírusos. Ha letörlöm a Google frissítését a Play áruházból, akkor az Optimalizálót elindítva és átvizsgálva azt mondja hogy jó.
Tudtok erről valami, esetleg megoldást? -
válasz
Diamond500
üzenetére
10-es droid, emui12-vel (ver: 12.0.0.134)
Tapasztalat: régi, de jó. Használtam 11-et és használok 13-at. Hát nekem semmi nem hiányzik azokból. -
Diamond500
senior tag
Srácok, P30-ra mi az utolsó kiadott android verzió? Mik a tapasztalatok róla?
-
RoSSo3
senior tag
A régi akkumulátorban volt még szufla.
Az újról sajnos nem tudok nyilatkozni, dobozból vette elő a szerviz, úgy került beszerelésre. Nem hivatalos szerviz (Győrben történt a csere), de szakértők, régi működéssel.
Annyit tudok, hogy én Factory reset-et csináltam, hogy tiszta lappal kezdhesse meg "új életét" a telefon. -
RoSSo3
senior tag
Köszönöm!
Az akku gyártási idejét figyeltük a szervizben, a lehető legfrissebb volt (22 vége).
Az akkut nem cseréltem volna, ha nem muszáj - de már a telefon maga küldött hibaüzenetet, hogy forduljak szervizhez, mert gyengült a teljesítmény. Nem bírt ki fél napot sem már úgy, hogy a képernyő ki volt kapcsolva szinte végig. 4. évében van a telefon, megérett a cserére!
Most 1 napot bír ki, kb fél-1 éve kibírt 1,5-et, néha 2-t is. Wifi és Bluetooth (óra miatt) van folyamatosan bekapcsolva, GPS vagy NFC vagy mobiladat nem.
A használatnál azt látom, hogy:
Hardver 52%.Úgy számoltam, hogy 1,5 napig megleszek az új akksival, de inkább 1 lett az a 1,5 :/
-
Két eset lehetséges miért vagy elégedetlen az új akkuval
vagy már az új akku se valami jó, mert évekig állt egy raktárban, és most kell neki jópár töltés mire összeszedi magát (erre utal a túl gyors feltöltődés is)
Másik esetleges ok, hogy elhitetted magaddal, hogy a régi már szar, és csodát vártál. Én 4 évig használtam a telefont, a 3. és 4. évben nagyon ráfüggtem a telefonozásra (napi 5 óra sot minimum), tehát abban a két évben naponta töltöttem. Új korában tudott 7,5 óra sot-ot. Most 4 évesen 7 óra sot-ot tud. Ha nálam ennyit gyengült az akku, akkor másnál se lehetett sokkal rosszabb ennyi idő alatt. Egyébként kb másfél óra alatt töltődik fel az akku gyári töltővel. -
válasz
wallace
üzenetére
Korábban már írogattam róla, egy Motorola Edge 40-et vettem. Kemény két hónapig volt meg. Soha életemben nem adtam el ilyen rövid idő alatt telefont. Az pár hét alatt produkált annyi hibát, amit a P30 4 év alatt egyszer se. Pedig a tesztje végén ott az ajánlott plecsni.... A P30 még ma is annyira jó cucc, hogy a középkategóriában csalódni fogsz, bármit választasz.
Utána vettem egy S23-at. Ez maradni fog, de.... van egy DE. Bár a két telefon között van 4 év, ezáltal 4 év hardverfejlődése benne van az S23-ban, összességében nem dobtam tőle hátast. Egyetlen dologban tudott lenyűgözni, az üzemidő. A P30 6-7 óra SOT-ot tud az én felhasználásommal (alapvetően böngészés, youtube, viber (video chat is), telefonálás, fotózás, +1 okosóra). A legkisebb S23 verzió erre még rá tudott dobni egy nagy lapáttal, amit nem gondoltam volna (5G, 1 sim, 120 Hz,auto fényerő) [kép]
Tehát üzemidőben brutális. Nem melegszik. Teszi a dolgát hibamentesen, bár az ujjlenyomat olvasója nem olyan jó mint a P30-é. Nem játszom, nem facsézom, nem messengerezem.
De ezen a szuper üzemidőn kívül semmi extra. A kamera picit jobb viszont nincs szupermakró. Ami papíron előnye a P30-al szemben, azért a napi használatben nem adnék pénzt. A sebességelőnyét érezni, hogy gyorsabb, de itt nem az van, mint 10 évvel ezelőtt, hogy a tárcsázó 5 mp helyett 1 mp alatt nyílik meg. Akkor látványos volt a gyorsulás. Itt 0,15 mp helyett 0,1 mp. Érzed, de ez miatt cserélni?
Az 5G semmi érezhető pluszt nem ad, a 120 Hz-es kijelzőn látom, hogy folyamatosabb, de most éppen ki van kapcsolva, és nem érzem hiányát (más már meg akar halni ha visszalép 60 Hz-re... nem vagyunk egyformák). A plusz 2 giga ram mintha ott se lenne. A kijelző fényesebb napsütésben, de a P30- at is láttam rendesen. Szóval én azt érzem, hogy ezek miatt kár százezreket kiadni. Mert ami a P30-nál jobb, azt csak többszázerrel többért tudod megvenni. Megéri? Nekem nem érte meg, pedig szemérmetlenül olcsón vettem az S23-at. -
RoSSo3
senior tag
Sziasztok!
Nálam megtörtént az akkumulátor-csere. Kérdeznélek ezzel kapcsolatban Benneteket - milyen eredményt kellene tapasztalnom friss akksival, mi lehet a reális elvárás? Legfeljebb 1,5 napot bír ki, akksicsere előtt ez 1 volt.
Most is azt észlelem, hogy mintha túl gyorsan töltene, max 1 óra alatt feltölt 100-ra.
Gyári akkumulátort kapott, azzal remélem nem lehet gond. Mégsem vagyok maradéktalanul elégedett.
Ti mit tapasztaltatok? -
Franky74
aktív tag
válasz
wallace
üzenetére
Szia!
Lassan én is cserén gondokozom. A 2020 tavaszán vásárolt P30-m az utóbbi pár hónapban, kezdett érezhetően lassulni, butulni. Az akksi még nagyon jó.
Amire cserélném(nem biztos, hogy jobb): Xiaomi 13, Asus Zenfone 9(?), Samsung S23 egyenlőre eddig jutottam.
Nekem a kis(ebb) méret az elsődleges. -
wallace
tag
Látom sokaknál aktív téma a csere, nálam is, de ezt a telefont nem könnyű lecserélni, eddig 2 telefonnal próbálkoztam, utódlani, de szerintem a második is kudarcba fog fulladni. Az első egy Xiaomi Mi 11 lite 5G NE volt, ott a telefon nagyon tetszett külsőre, a miui-val ellettem volna, de a hardver(Snapdragon 778G), nem volt igazán nagy előrelépés még, ellenben a kamera és az akku komoly visszalépés volt. Úgyhogy az a telefon, nagyon gyorsan továbbállt tőlem. Most egy sima S21 van 8/128-as, itt legalább az Exynos 2100 elég fürge, de a kamera az gyalázat, borzasztó lassú és akkor is szart csinál, főleg gyenge fénynél, a 4 éves P30 keresztbe lenyeli ezt a foskupacot és hát az akku sem fényes, de ez már beállítás kérdése, ezzel még ellenék, de a kamera megbocsáthatlan, főleg ennyi pénzért, egy 2 évvel későbbi csúcsmodelltől. Úgyhogy lehet, egyelőre marad a P30, max cserélek benne akkut, 85% körül jár, ami egyébként szintén világbajnok egy 4 éves mobiltól... Más mire jutott androidos fronton? Olyan mobil érdekelne ami, nem többszázezer, van dual sim verziója és legalább megközelíti a p30 fotós képességeit, illúzíóim már nincsenek... iphone másodtelefonnak van, azt kösz nem.
-
eastonhun2
csendes tag
Szuasztok
Van egy [link] ilyen tokom eladó ha valakit érdekel.Csak kibontva volt.
Üdv -
xrvman
őstag
válasz
Diamond500
üzenetére
Budapest, Árkádban, nyílt egy új mobilos gyorsszerviz, hátul, de nem középen vannak. Pénteken arra járok akkor megírom pontosan. Lehet hogy, az Eco Mobil.
-
emeritus
tag
-
xrvman
őstag
válasz
Diamond500
üzenetére
Gyárit nem, de egy nyomtatóval kivágott, pontosan illeszkedőt igen, most tetettük fel, teljesen korrekt. 5000 Ft volt feltevéssel együtt.
Már csak átlátszó sima tokra vadászunk, mert a régi beszürkült. Ha van TPU az jó lenne. tudtok ilyet valahol? -
Diamond500
senior tag
Sziasztok, gyári fóliát még tudok rá rakatni valahol?
-
Exian
addikt
Na ma már meg is jött a tok, szerencsém volt, valószínűleg utolsó darab lehetett. Ez lesz a harmadik, sajnos nem sokáig bírják (másfél év kb.), cserébe viszont a telefont kivéve a tokból olyan, mintha új lenne. Azt hiszem ezt a tokot még elhasználom, aztán utána már valószínűleg telefont is cserélni kell addigra. Ez meg jó lesz tartalék/másodlagos telefonnak, vagy valamelyik gyerekemnek (van 4 is, úgyhogy a telefon kérdés mindig amúgy is napirenden van valamelyiknél).
Egyébként az első tokot még 10500 Ft-ért vettem, aztán a mostanit bontatlanul, de magánszemélytől 2000 Ft-ért, ez a 7000 Ft-os ár pedig nem rossz, ez a tok mindig is drága volt boltban. Ja és ingyenes szállítás volt, úgyhogy olyan, mintha mondjuk 5500 Ft plusz szállítás lett volna.
-
Exian
addikt
Persze. Igazából több helyen is találtam, végül innen rendeltem meg. Hogy a valóságban is van e nekik, az persze majd kiderül... Épp ezért utánvéttel kértem, nem előre fizetve, hátha kiderül, hogy már rég nincs is raktáron nekik. Úgyhogy ha gondolod és nem sürgős, akkor várj kicsit, aztán megírom a tapasztalatomat pár napon belül.
Szerk.: most nézem, azt írja, hogy nincs készleten. Amikor rendeltem, akkor nem láttam ezt, lehet, hogy utolsó darab volt, vagy már akkor is ez volt írva, nemtudom. Mindenesetre kosárba be lehet rakni. Érdekes.
Szerk2.: na utolsó darab lehetett, mert most kosárba helyezés után már írja, hogy nem rendelhető. Hát akkor szerencsém volt. Nekem még engedte rendelni.
-
Exian
addikt
Pro van neki? Ha sima P30, akkor ez a konkrét link.
3 ezerrel olcsóbb, mint a Pro-hoz való akkucsere.
-
lorelei33
újonc
Sziasztok,
Megérett a P30 akksicserére, de a József körúti szervíz bezárt, a budaőrsi szervíz pedig messze van és nem is hallottam róla jókat. Tudnátok ajánlani helyet, ahol megcsinálják?
Köszi -
Exian
addikt
Tudja valaki, hogy honnan lehetne még a telóhoz gyári aktív flip tokot rendelni? Már a másodikat használom, de már ez is kezd leamortizálódni. Kellene egy új.
Tárgytalan, bocs, találtam, megrendeltem.
-
xrvman
őstag
Total Commander LAN pluginnal jó, az tudja az SMB3-at is, de azt az asszony nem nagyon tudja kezelni.
Viszont érdekes, nem tetszik nekem, hogy a Huawei féle App Galleryben a Total Commander verziószáma után egy d van, ez a Google Playban nincs. Tudtommal a Total Commander nem alkalmaz betüket a verziója követésére. -
Exian
addikt
Én ezt használom, igaz, sambára kevésbé, inkább FTP-re. Esetleg próbáld ki, hogy támogatja e a magasabb SMB verziót.
-
xrvman
őstag
Sziasztok!
Huawei saját fájlkezelőjében a Hálózati környezetnél hozzáadtam a NAS elérési útját és a felhasználót. NAS-ba belép, de utána bármelyik mappába is szeretnék belépni vele, a megengedett mappákba, de azt írja "Sikertelen művelet. Nincs elérési nincs jogosultsága a mappához."
Ugyanezzel az adatokkal egy másik, Samsung mobillal simán belép a megengedett mappákba.
Mindkettő Samba protokol v2-v3 alatt lépne be.
Mi lehet a gond?
Szerk: Megvan, SMB1 et tudja csak, valahogy fel lehet okosítani magasabb szintre? -
Sdi
addikt
válasz
Diamond500
üzenetére
Meló után még azt megpróbálom, hogy egy régebbi laptopra dugom rá, azzal mit csinál?
Azon egy korosabb win10 van. Nehogy a win11 USB driverek kavarjanak be -
Exian
addikt
Van a telefonomon egy hívásblokkóló alkalmazás, már fogalmam sincs róla, hogy gyári megoldás volt vagy utólag telepítettem, de egyszerűen most nem találom! Tudja valaki, hogy hol/hogyan tudnám elővarázsolni? A szám nélküli hívásokat beállítottam benne annak idején, hogy blokkolja, és az értesítő sávon szokta is jelezni, hogy volt X db blokkolt hívás. Aztán múltkor kikapcsoltam ezt a blokkolást, mert vártam hívást olyantól, aki technikai okok miatt csak rejtett számról tudott hívni. Ám most visszakapcsolnám a blokkolást a rejtett számokra, de egyszerűen SEHOL, sehogy sem tudom elővarázsolni ezt az alkalmazást

Tud valaki segíteni, hogy hogyan tudnám megnyitni?
Legutóbb is csak úgy nyitottam meg ezt az alkalmazást, hogy az értesítő sávon rányomtam, amikor jelezte, hogy volt blokkolt hívás.
-
Sdi
addikt
válasz
Diamond500
üzenetére
Igen. Volt már teljes hardveres reset is. Több napja bújom a netet, de még használható dologra nem találtam. Az utolsó frissítés óta ilyen, de csak most vettem észre. Most lett volna rá szükségem, de nem működik, tél felé még jó volt.
Nem egyedi, mert van egy másik p30-am is ugyan ezzel a frissítéssel és az sem jó.
Egyszerűen nem jön elő az USB választó rész, csak töltésre használható. -
válasz
Diamond500
üzenetére
passz, soha nem használom.
-
Sziasztok!
Szeretett P30-am hangszórója (nem a kihangosító) és a közelségi szenzor is megadta magát. Tudnátok ajánlani megbízható szervizt?Zárojelbe: Poco X5 Pro 5G lett most helyette, nagyon jó, de a Huawei faék egyszerű és szerethető menüje után a Xiaomi menü egy bánat-kupac
Asszonynak is sziámi van, azt is megértük, h Ő segített nekem a telefon beállításokban
-
Exian
addikt
Jah, köszi, hirtelen fellángolás volt, meg a lányom megint összetörte a telóját, gondoltam akkor ilyen formán itt a csere (megkapná a P30-at), de azt mondta el van a mostani telefonjával repedt üveggel is (működik teljesen jól, csak ugye repedt), úgyhogy nem erőltetem a dolgot. Jó még a P30, nagyon is. Igazából a nagyobb kijelző is zavarna, mert némelyik nadrágzsebembe már a P30 is nehézkesen fér bele...
-
adrig
csendes tag
Ha kicsit is érdekel és szoktál fotózni, ne nagyon gondolkozz a Honor 90-en.
Ezzel a kamera felhozatallal eléggé lemarad a P30-hoz képest:
200 MP, f/1.9, (wide), 1/1.4", 0.56µm, PDAF
12 MP, f/2.2, 112˚ (ultrawide), AF
2 MP, f/2.4, (depth)Én a mái napig nem találtam megfelelő utódot, de mondjuk nem is ad rá okot, hogy keressek (ezek az árak mellett meg végképp)
-
Exian
addikt
Honor 90 5G-ről tud valaki valamit? Mennyire pálya P30 helyett/után? Most a Telekom jó ajánlatban adná nekem egy Honor tablettel együtt (tehát ajándék tablettel).
Érdemes a csere?
-
halalosiram
csendes tag
Köszi a válaszokat, Exian és lacccciiii.
-
Exian
addikt
válasz
halalosiram
üzenetére
Az enyém 3 éves múlt, teljesen jó, még az akkuja is. Karcmentes, újszerű állapotban van, ez annak köszönhető, hogy 0 km-es kora óta tokban használom. Mondanám, hogy vedd meg, mert ezzel tuti jól járnál, de annyira jó és tökéletesen elegendő mindenre (nekem) ez a készülék, hogy egyszerűen nem találtam értelmes alternatívát. Szóval a kérdésre a válasz, abszolút jó ez még most is, és el tudom képzelni, hogy még 2-3 év múlva is ugyanígy lesz. Szóval, ha találsz jó állapotút jó áron, akkor főleg másodlagos telefonnak több, mint elég. Még fő telefonnak is. Szerintem.
-
lacccciiii
csendes tag
Szia!
Ha ez segít valamit, nálunk egy több mint 5 éves P Smart működik szinte tökéletesen, egyedül telefonálasra nem használom sim nélkül. Az alkalmazásokra rendesen jön a frissítés. Van még egy P 30 is aktív - elsődleges telefonnak, majdnem két és fél éves. A feleségem imádja, még mindig gyors készülék, rengeteget használja munka és privát telefonnak. Tehát szívből ajánlom!
Talán a töltést érdemes megnézni, ne lötyögjön az aljzatban és nem mellesleg a miénk nagyon gyorsan tölt és sokáig tudja használni.Hirtelen ennyi jutott eszembe, remélem segítettem. Sok sikert a továbbiakban!
-
halalosiram
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék "második" telefonnak venni egy használt P30-at. Volt már ilyen mobilom kb. másfél évig, 2020-21-ben, akkor szerettem és nem is volt vele semmi gond. Felhasználásra semmi extra igényem nincs, fussanak rajta gond nélkül a megszokott appok (social, youtube, böngésző), lehessen vele telefonálni (látom több embernek volt mikrofon/hangszóró issue) és mondjuk ne merüljön le 2 óra screentime után. Két kérdés:
1. Szerintetek érdemes ebbe belevágnom? Kiszolgál ez a telefon a következő 2-3 évben egy ilyen "alacsony" felhasználási intenzitás mellett?
2. Mire figyeljek oda a vásárlásnál, mit teszteljek a telefonon? Az akkumulátor állapotát tudom valahogy tesztelni a helyszínen?Köszönöm a segítséget!
-
szellat
csendes tag
Sziasztok,
Lenne egy - valószínűleg szoftveres - probléma barátnőm telefonjával:
A Revolut alkalmazás kéri, hogy állítsunk be valamilyen zárképernyő feloldó módot a biztonság megőrzése érdekében, addig be sem enged az app. Rá is mentünk a Beállítások > Biometria és jelszó menüpontra, de hiába állítunk be PIN kódot, jelszót, vagy bármit, bekéri és elmenti az adatokat, le is tudjuk okézni a végén, de lezárt képernyőt történő feloldás után mégsem kéri egyik feloldási módot sem.
Próbáltuk a klasszikus telefon szoftverfrissítést, újraindítást, de nem aktiválódik ez a funkció.
Valakinek valamilyen ötlet?
Előre is köszi. -
AtHoS
nagyúr
-
Exian
addikt
-
Cranium
tag
Sziasztok olyan gondom volna, hogy a hangszoro meg van halva. Mar tobbszor volt olyan, hogy maximumra fel kellett vennem a hangot, hogy "elkapja" de most egyaltalan nem mukodik. Szoftveres lehet vagy gyari hiba? Ujrainditottam tobbszor, alkalmazasokat mindig bezartam. Bluetooth mukodik. Ne zavarj mod nincs bekapcsolva.
-
Nézegettem a Honor ajánlatait is, de nagyon nem értem őket. Az 50-70-90 gyakorlatilag ugyanaz a telefon kicsi változtatásokkal. Se erősebb nem lett, se gyorsabb. Nem igazán látom a fejlődést az 50-hez képest hardveresen, bezzeg árban volt néhány lépcsőfok felfelé. Biztos vagyok benne, hogy a 90-nek nem jobb a kamerája mint a P30 pronak, bár most nagyon tolják ezt a 90-est. Ha Honort választanék, ennyi pénzért inkább vennék egy használt Magic 4-et, annak remek a kamerája.
-
Elar
senior tag
Sziasztok
Még mindig bírja az elsők között megvett P30 Pro. 🙂
Az akku 45%-os.
Az elolapot majdnem tökéletesen megvedte a Media Marktos fólia. Hetente dobaltam a foldre(sima fekete muanyag tok) azt bírta, a kocsiajto racsapasat mar kevésbé 😂
A hátlap tort, a vakunal berepedt, az előlap is kezd repedezni, de nagyon jol tartja a folia.Gondolkoztam h helyrerakom a készüléket, de bizonytalan vagyok.
Elolapot semmiképpen nem vennék ennyi pénzért
Hatlap es uj akku meg kibirhato, de miert is ne cserélnék?Most a Honor 90-en gondolkodtam el, plane h most adnak mellé egy tabletet.
Szerintetek a Honor 90 re már érdemes valtani vagy még mindig várni a best buyt?
(a szempont igazabol h szép fényképeket készítsek vele)
-
RoSSo3
senior tag
Megjött a kábel, jónak tűnik! Nincs üzenet, hogy használjak eredeti kábelt és megy a szuper töltés is!
-
Franky74
aktív tag
Sziasztok!
Esetleg még tisztítsátok meg a telefon type C csatit is, belülről. Óvatosan fogpiszkálóval. Évek alatt simán telemegy zsebpiszokkal. -
RoSSo3
senior tag
Köszönöm szépen a gyors, segítőkész választ!

Szuper - megrendeltem én is. Bízom benne, hogy jó lesz, mert tényleg nagyon kiszámíthatatlan a mostani. Ha olyan kedve van, szupertölt, ha nem, akkor meg igen lassan.
Beszámolok majd mindneképp!
Exian - szívesen, örülök, ha tudtam én is segíteni!
-
Az a kábel amit linkeltél tuti, hogy jó, mert az 5 amperes. Ha belenagyítasz a képbe, a jobb oldali csatlakozó tövénél ott van az 5A jelzés
Amúgy ha ez a linkelt kábel tényleg 5 amperes (és nem csak véletlenül egy ilyen képet bökött oda a webáruházas) akkor ennyi pénzért ajándék. Én anno azért nem vettem 5A kábelt, mert valami 5-6 ezerért vesztegették.
A Huawei szuper töltése 9 volton történik. 5 Amperrel ez éppen kiadja a P30 pro 45 wattos gyorstöltését. Gondolom a sima P30 szoftverében nem vették figyelembe, hogy a P30 csak 22,5 wattal tölt, ezért oda bőven elég a 3 amperes kábel (9V x 3A=27 watt). Szóval a töltésellenörző szoftver "látja", hogy az én kábelem nem 5 amperes, ezért szól, hogy azt használjak. De a szuper töltés mégis elindul, mert a 3 amper elég a 22,5 watthoz. -
RoSSo3
senior tag
Szia! Éppen ebben a témában jöttem én is most a forumra, segítségért Hozzátok.
Eredeti töltő + eredeti kábel kombó kezd "töredezni", legalábbis erre tippelek. Újabban lutri, hogy mikor írja ki, hogy "Györstöltés". A kábelt lecseréltem egy ismerősöm noname 2A-s kábelére: jött az üzenet, hogy csak eredetivel fog menni a gyorstöltés.
Honnan és milyet érdemes beszerezni? Olvastam, hogy a 3A jó lehet, még az üzenet ellenére is?
Köszönöm!ui: esetleg ez? [link]
-
válasz
Energie X
üzenetére
A Huawei gyorstöltésével az a probléma, hogy a Huawei saját fejlesztése és nem igazán terjedt el. Tehát csak Huawei vagy Honor töltővel fog menni a szuper töltés legalább 5A-es kábellel. Nekem megy 3A-es kábellel is, de mielőtt beindul a szuper töltés kiírja, hogy használjak gyári kábelt. Sajnos az elterjedt QC3 töltővel nem tudja a max töltési sebességet, csak 18 wattot. A 22,5 watthoz képest az már nem is olyan nagy visszalépés.
-
Sziasztok!
Rég volt már, hogy P30-am volt, látom egyre többeteknek eljött az idő a váltásra. De most nem ezmiatt a telefon miatt vagyok itt. Az lenne a kérdésem hogy Huawei Nova 5T-hez (az a fórum halott) milyen töltő+kábel kombót ajánlotok? Egyre nehezebb beszerezni orgi töltőt + kábelt ...
Csak origi, vagy van valakinek tapasztalata a P30 és más márkájú töltőkkel? A szupergyors töltést szeretném tartani 
-
csab2
veterán
Sziasztok!
Az egyik barátomnak ilyen telefonja van, és van egy problémája.
Megjelent a kijelzőn egy kb. fél centis világos szürke pötty (telített kör) és nem tudja eltüntetni. Nem csinál semmit, csak ide-oda lehet huzigálni. A képernyő fotón nem látszik.
Hogyan lehet ezt eltüntetni, kikapcsolni? Egyáltalán mi ez? Nem jövünk rá. -
atike
nagyúr
Nagyon gáz amúgy és eddig nem is futottam bele sehol, hogy nem működik. Egyszerűen a Galaxy Wearable alkalmazás kiírja, hogy ezzel a telefonnal nem működik az óra és pont.
Ez azért is fájó, mert pld a Galaxy Watch Active 2-vel meg simán ment (csak az EKG és vérnyomásmérés nem). -
Exian
addikt
"a Watch 5 ugyanis nem működik a P30-al..."
Ez hasznos infó volt, köszi! Mert én is gondolkodom óra cserén, akkor két opciót látok, nem watch 5 lesz, hanem valamilyen Huawei óra, amit támogat a P30, vagy óra és telefon csere is lesz egyszerre, vagy főleg harmadik opcióként marad minden, ahogy van
mert igazából minden jó még nekem, a P30 is, meg a Watch Fit is... De bármikor lehet már bármi vele.
-
atike
nagyúr
Én is.
Hosszan agyaltam rajta, mi lenne jó.
Pixel 7 / S23-ra szűkült a kör, végül az S23 lett (256/8), tegnap kaptam meg.
Nagy kényszer amúgy nem volt a váltásra, még tette a dolgát a P30, de mivel kaptam egy Galaxy Watch 5-öt ajándékba így logikus volt, hogy S23 legyen a Watch 5 ugyanis nem működik a P30-al...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Ott volt nekem is (Android 12-n). Akkor hiába kerestem külön alkalmazásként...
Asszonynak is sziámi van, azt is megértük, h Ő segített nekem a telefon beállításokban