- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
TurpiUrfi2
tag
Ja hát igen... venni én sem szeretnék már egy használtat sem ebből a sorozatból, de azt hittem talán egy olyan 10-esért cserélődik a kijelző és akkor egy évig még van egy takarékos kis megoldásom.... De megint az van mint sokszor a fogyasztói társadalomban, hogy nem éri meg anyagilag a csere... Persze lehetnék akár jó is a Földanyához , csere biztos kisebb ökológiai lábnyommal jár...
Redmi 7 , igen... szép és jó... tényleg mindenki dícséri ennyiért , de az a helyzet, hogy nekem ez már nem a kényelmes méret kategória. Már a P10 mérete és súlya is erősen határeset, nekem egy 5 -ös kijelzőjű telefon bőven megteszi. Médiát nem ezen fogyasztok, ha meg mégis meg kell valamit nézni, olvasni azt már meg lehet rajta kényelmesen. Már ez a méret is sokszor kényelmetlen, főleg nyáron mikor én sokat mozgok egy laza ruházatban, sportosabb cuccokban. Alapvetően pedig a kapcsolattartásért van nálam a telefon ...Arról nem is beszélve, hogy amikor leesik, szerintem az ilyen "deszkák" sokkal sokkal sérülékenyebbek, mint kompaktabb társaik...
Valami ajánlat egy max. P10 -es méretben?
-
TurpiUrfi2
tag
-
matex
aktív tag
Hogy miért csak így ajánlja fel, arra én is keresem a választ. A két frissítés között, azon kívül, hogy több adatot szedett le (pár száz mega helyett 2,62GB-ot), nem vettem észre különbséget. Nem volt lassabb a telepítés, és kevesebb helyem se lett, sőt.
Mediapad M5-ön jártam úgy, hogy nem talált frissítést, csak a háromgombos menü után a teljes csomagot, viszont utána ha rányomtam a frissítés keresésére, akkor feldobta a kisebbet is. Itt viszont ha rányomsz, akkor nem talál semmit, csak ha megint a teljeset keresed. A végeredmény ugyanaz, csak tovább tart a letöltés.
-
Tűz
csendes tag
Megcsináltam az FR-t, nem segített a problémán a hívószám kijelzés most is visszaáll alapra. Sőt mostanra az értesítések sem az igaziak. A Google naptár pl össze-vissza jelez, az egész napos események esetén. (ez lehet hogy a naptár alkalmazás hibája) de eddig az legalább ment. Az okosórára is kétszer küldi ki az értesítést amikor épp kiküldi.
-
-
toompa
őstag
Igen,közben én is utána néztem egy kicsit.
De azt írják hogy 4-5 nap mire visszakapod.
Persze,kényelmetlen annak aki nem tudja személyesen egy szervizben leadni.
De gondolom nem tudják megoldani. Ha eddig nem jött rá frissítés,akkor már nem is fog.
Marad a szerviz vagy a rom pakolgatás házilag.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest