- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Yettel topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ANDROID???
addikt
válasz
Lacopapi #361 üzenetére
Csere lett, ezen nem látom azt a bevilágítást, sem pixelhibát.
(A csere, futár jön elviszi, bevizsgálja a TMX, és kb 30 napon belül vagy javítva vagy cserélve jön vissza futárral. Na a TMX alkotását hagyjuk, meg azt is, hogy ez mennyire csere 3 napon belül. A másik variáció, beülök a kocsiba és elviszem T-pontba ott megnézték és cserélték, mert ez lett..) -
ferke72
aktív tag
válasz
Lacopapi #330 üzenetére
mivel nem szándékozom elköteleződni tv fronton így marad a kéz alóli vétel.. harcos nap..ha szörfölés telefonálás van és esetleg megy a zene is..legutóbb egy kis kínai csoda elég satnya üzemidőt tolt a maga 2300mAh akkujával..nem voltam tőle elájulva gyakorlatilag 6 óra alatt épp hogy piszkálgatva 30%ra merült..
viszont érzelmi húrokon kívül tény hogy a funkcionalitás is fontos. asus most ontja a zenpadokat kifelé.
modellek között alig tudtam kiigazodni sőt..ahonnan rendeltem volna fogalmuk nem volt melyik dual sim-es..vicces volt, kis kutatás után egy román(!!!) lapon megtaláltam az infót magam..és a legelszomorítóbb egy hétvége és ugrott a kiszemelt példány ára 7e királyi forintot.. ahogy elnézem majd mindenhol ezt tették -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest