- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferke72
aktív tag
válasz
Lacopapi #330 üzenetére
mivel nem szándékozom elköteleződni tv fronton így marad a kéz alóli vétel.. harcos nap..ha szörfölés telefonálás van és esetleg megy a zene is..legutóbb egy kis kínai csoda elég satnya üzemidőt tolt a maga 2300mAh akkujával..nem voltam tőle elájulva gyakorlatilag 6 óra alatt épp hogy piszkálgatva 30%ra merült..
viszont érzelmi húrokon kívül tény hogy a funkcionalitás is fontos. asus most ontja a zenpadokat kifelé.
modellek között alig tudtam kiigazodni sőt..ahonnan rendeltem volna fogalmuk nem volt melyik dual sim-es..vicces volt, kis kutatás után egy román(!!!) lapon megtaláltam az infót magam..és a legelszomorítóbb egy hétvége és ugrott a kiszemelt példány ára 7e királyi forintot.. ahogy elnézem majd mindenhol ezt tették -
ferke72
aktív tag
válasz
ANDROID??? #327 üzenetére
igen lehet nincs csak épp nem egy két hétre venném használni. szépek nagyon csak ez a politika..kevés ram és órajelben levették zenpadot. tény jobb lehet most mint egy fonepad, üzemidőben pedig ha egy harcos napot kibír már szuper lenne. ennyi, azért köszi az építő tanácsokat nektek
-
ferke72
aktív tag
-
ferke72
aktív tag
válasz
ANDROID??? #315 üzenetére
mediapad 5e olcsóbb t235nél előbbi új origi.
-
ferke72
aktív tag
most estem gondolkodóba. elfogulatlanul..ez vagy t235 samsung?
-
ferke72
aktív tag
Sziasztok!
5.0 nem lassítja le? volt kezemben asus kb hasonló hardverrel az nyöszörgött alatta. ha kilőtte az ember összes fölös futó alkalmazást akkor jobb lett viszont akkor se az igazi sebesség. jah ez négy magos viszont ugyanúgy 1.2..
egy kínai csodán gondolkodom még. az 2.0Ghz és octa core..igaz csak 3G viszont nem röcöghet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Quadro FX 570 eladó
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest