- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Yettel topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diabo6
senior tag
válasz
ANDROID??? #484 üzenetére
Nem az én kérdésem volt, én csak válaszoltam
De az lesz a legegyszerűbb. Inkább, mint az üzletben. Elég furcsán néznének ha beállít az ügyfél olyan kérdéssel, hogy mi lesz ha nem fizeti a számlát -
Diabo6
senior tag
válasz
ANDROID??? #482 üzenetére
Lopott készülékeket tiltanak is, de jelen esetben nem lopás, hanem "csak" nem fizetett számla lenne a probléma.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
ANDROID??? #453 üzenetére
Mikor valakinek pl mentőt hívsz - mert odaírtam hogy szükség esetén - nem hiszem hogy azon röhögne! De egy vezeték nélküli headsettel meg teljeskörűen használható telefonnak is. Dávid Hasselhoff az órájával kommunikált...
-
Dynuchu
csendes tag
válasz
ANDROID??? #449 üzenetére
Köszönöm szépen a (gyors) választ
Akkor lehet ő lesz az új eszköz!
Már csak azon gondolkozom, hogy kell-e bele az LTE, ha csak olvasni akarok, vagy elég egy WIFI only verzió. Szerintetek érdemes inkább előrelátóan az LTE verziót venni?
-
vegyszer
addikt
válasz
ANDROID??? #406 üzenetére
Azért az iPad 1 pl gond nélkül vette a cserét menet közben. És sosem volt gond se vele, se a SIM kártyákkal
-
atosan
veterán
válasz
ANDROID??? #384 üzenetére
Remek, köszönöm
-
atosan
veterán
válasz
ANDROID??? #381 üzenetére
Szia,
Linkelnéd honnan rendelted és pontosan milyent? -
Lacopapi
addikt
válasz
ANDROID??? #360 üzenetére
Nem hinném,hogy normális,nálam teljesen homogén a felület.
-
randrew
csendes tag
válasz
ANDROID??? #358 üzenetére
Az általad megadott hiba nálam nem jelentkezik. Az egyetlen apró szépséghiba nálam: a kijelző alsó-oldalsó szélén hajszálnyival halványabb vékony sáv van. Ez viszont nem zavaró.
-
vegyszer
addikt
válasz
ANDROID??? #349 üzenetére
ZTE Blade esetén volt egy buditeszt gyanánt elhíresült teszt. Volt akinek cseréltek, volt akinek nem. De a rendeltetésszerű használatot nem befolyásolja a minimum fényerőn való fény szivárgás.
Hisz miért is lenne a megvilágítás teljesen homogén.
Nekem az 55"-os tv-m pl sokkal felhősebb, mint szeretném. A bolt, illetve márkaszervíz mégis azt mondja, hogy jó lesz nekem ez így... -
ghiottone
nagyúr
válasz
ANDROID??? #346 üzenetére
Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de lehet púposodik az aksi és az nyomja - nekem korábban egy chuwi tablettel volt ilyen gondom. - először az volt gyanús, hogy kevés az üzemidő, utána pedig a kijelzőn feltűnt egy sáv, ami a hátlap nyomására jobban szétterült. - Aksicsere lett belőle a hazai alcor szervizben.
szerk.: Igen, minél hamarabb jelezd.
-
ferke72
aktív tag
válasz
ANDROID??? #327 üzenetére
igen lehet nincs csak épp nem egy két hétre venném használni. szépek nagyon csak ez a politika..kevés ram és órajelben levették zenpadot. tény jobb lehet most mint egy fonepad, üzemidőben pedig ha egy harcos napot kibír már szuper lenne. ennyi, azért köszi az építő tanácsokat nektek
-
ferke72
aktív tag
válasz
ANDROID??? #315 üzenetére
mediapad 5e olcsóbb t235nél előbbi új origi.
-
Lacopapi
addikt
válasz
ANDROID??? #284 üzenetére
Én kerestem,de nem talátam - viszonylag kevés normális tok van a cuccra. Végül egy sima cippzárasnál maradtam
Gondolom érdemes kintről hozatni.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
ANDROID??? #272 üzenetére
október végétől - pont előtte vettem 2 nappal. 40-ért 8 colos új, lte tabletet? na mesélj....
-
JayZ
tag
válasz
ANDROID??? #269 üzenetére
Úgy tudom nyár óta megy ez az akció, de akkor még 20k helyett 40k-ért vesztegették. Jövőre ősz végén már szimatolni kell, köszi az infokat.
-
JayZ
tag
válasz
ANDROID??? #267 üzenetére
Valszeg nálam is arról van szó, hogy a friss 2 éves hűségidő elindult, de a készülékre nekem is várni kell jó sokat. 2-3 hetet várok ha nem jön, aztán zaklatom őket.
-
Lacopapi
addikt
válasz
ANDROID??? #257 üzenetére
Két héttel később tettem újra kísérletet lévén,hogy se emailt,sms-t semmit sem kaptam,nem is hívtak.Akkor le is mondtam a dologról,aztán (hála az égnek),meggondoltam magam. A régebbi rendelésem is megvolt még,de nem okozott gondot a rendszernek,hogy újra rendeljek. Új előfizetéssel,részletre,nulla kezdéssel - illetve váltottam be kapcsolat pontokat,így nulla lett csakugyan.
-
JayZ
tag
válasz
ANDROID??? #253 üzenetére
Kemény
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest