- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacopapi
addikt
Egen....ha...de egy húszasért azt gondolom,ez is egy csoda
Viszont gondolt át az igényeidet,úgy dönts,ha van jobb,ami inkább tetszik,válaszd azt
Nem tudom,mi az a harcos nap,de nyugodtan számolhatsz 8 óra kijelzővel - ha az egy napra nem elég,akkor semmi.Nálam folyamatos 4G szinkron van és kényelmesen tud 2 napot,akkor is ,ha nagyon ráérek nyüstölni...éjszakára sincs kikapcsolva. -
gerii
addikt
Én semmit nem tudtam róla, ezért az MM-ben megtapogattam, és iszonyúan meglepődtem hogy összerakták. Második meglepi az üzemidő. Napi 2% merülés tétlenül és 6-10 mittudomén mennyi óra használati idő. Aztán ott van a rendszer ami elég kellemes, a kijelző is szép. 20k-ért ez ingyen van.
-
Lacopapi
addikt
Mi kapta meg? Ez biztosan nem,egyébként pedig a 64 bit kihasználása miatt lett volna jobb - de nekem így is bőven jó
Nem érezni a RAM hiányt,nem laggol,jól van optimalizálva. Nálam Nova launcher van ugyan,de jó darabig az EMUI-val használtam megelégedéssel. Mindennapi használatra remek a cucc.
-
-
Lacopapi
addikt
Mivel az 7" , nekem biztosan nem jó,különbség nem sok van amúgy,ismerve a TW-t hiába az 1,5Gb RAM ,ugyanannyi marad,mint ezen szerintem. Kijelző biztosan élesebb.Kamera nem jobb. Akku kisebb,aligha tud annyit,mint ez.
Szervizháttér jobb a Samunál. Ha teheted,próbáld ki mindkettőt,ebben mi nem dönthetünk.
Én meg vagyok elégedve a Huawei-el. -
Lacopapi
addikt
Sokmagos készülék is laggolhat (van rá példa bőven),ha rosszul rakták össze az UI-t,rosszul optimalizálták a rendszert.Számomra számít az akku,a RAM,a tárhely és nem baj,ha ismerem a launchert,illetve a gyártót...
A videoteljesítmény is fontos,hiszen lényegében azt látod,ezzel összefüggésben a kijelző.Ennél a készüléknél kompromisszumokat kötöttem,de abszolút nem bántam meg,nagyon megszerettem.
Kézben fogni...hát ez erősen relatív,tény,hogy nem egy apróság,viszont viszonylag szélesek a kávák,így nem lóg bele az ember ujja a kijelzőbe. Alapvetően inkább kétkezes használat a jellemző nálam,de olvasásnál sokszor csak egy kézben tartom. Nem egy pehelykönnyű készülék,viszont megvan a masszivitás érzete. Ha teheted,próbáld meg,anélkül nehéz dönteni. Nekem kellett a 8" a szemem miatt,ennek jó az olvashatósága,a kijelző minősége is megfelelő,talán a felbontás lehetne jobb,de nem vészes.
....a trobié jó vétel
-
Lacopapi
addikt
Ezt még nem tudhatjuk,mert nincs rá 5.0..... a legutóbbi a 4.4.4. Amúgy nem feltétlenül a magok száma a döntő,ez nagy tévedés, a RAM és az optimalizáció többet számít.Ebben az 1 Gb RAM nem túl sok - éppen elég,de nekem még nem volt gondom emiatt. Igaz,nem hardcore módon használom. Tudni kell a készülék határait. Azon belül remek cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest