- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ANDROID???
addikt
válasz
KamuMazsola #454 üzenetére
Ugyanezt mondjuk kb..
Nyugi már nem csak D. H., nézz csak körül az okosórák piacán.. -
ANDROID???
addikt
válasz
Elit3Zotya #445 üzenetére
Vidd be egy GSM-be, ha üvegfólia, akkor ott ki is cseréltetheted..
-
ANDROID???
addikt
válasz
wertigo1984 #431 üzenetére
Üdv.!
-
ANDROID???
addikt
válasz
KamuMazsola #409 üzenetére
-
ANDROID???
addikt
Szia!
Nem a legprofibb (azt majd ötször ennyiért várjunk), de egész jó ennyiért tökjó..
A befogatása rendben van elég stabilan be lehet vele fogatni. Még elosztót sajnos nem sikerült találnom, hogy ne kelljen kihúzni az aljzatból. -
ANDROID???
addikt
Már működik
-
ANDROID???
addikt
Megérkezett a tok. Fehér kívül, fekete belül. A tablet engedte kiválasztani szépen, hogy milyen billentyűzetet szeretnék használni (angol, magyar ...), sajnos az ékezetes betűket nem tudtam még elővarázsolni.
Valami ötlet volna esetleg? -
ANDROID???
addikt
válasz
Lacopapi #361 üzenetére
Csere lett, ezen nem látom azt a bevilágítást, sem pixelhibát.
(A csere, futár jön elviszi, bevizsgálja a TMX, és kb 30 napon belül vagy javítva vagy cserélve jön vissza futárral. Na a TMX alkotását hagyjuk, meg azt is, hogy ez mennyire csere 3 napon belül. A másik variáció, beülök a kocsiba és elviszem T-pontba ott megnézték és cserélték, mert ez lett..) -
ANDROID???
addikt
A bevilágítás (sárgás fehéres folt) a képernyőn bal felső sarkánál (kb 2*3cm területen) és a hangerő le gomb mellett látható, mindkét helyen, ha megnyomom a kijelzőt a folt jobban kiterjed ameddig el nem engedem.
Ez normális?Nem tudom eldönteni foglalkozzak-e ezzel a bevilágítással, vagy ezek ilyenek, de mellette a kijelző közepén fekete háttérnél kb 5mm-re egymástól fan két világos pixel, talán a képernyő aljánál is.
-
ANDROID???
addikt
Más valakinél??? (mert eddig nem sok válasz érkezett):
A ti példányotokon: a hangerő le gomb mellett a kijelzőn fehér (sárgás) folt (fekete képnél látszik csak), és ott megnyomáskor kicsit hullámosodó foltos fehéresedés, vagy egyéb más tünet??? -
ANDROID???
addikt
válasz
vegyszer #350 üzenetére
Ez nem csak minimális fényerőnél csinálja. Neked is ilyen, és mindenki másnak, vagy a nálam lévő példány hibás és hívjam őket a 3 napon belül, hogy ez cserés?Pont nem érdekel, hogy a szerviznek , vagy a kereskedőnek ez nem hiba, ha zavaró. Mi van ha két vagy hat hó múlva elcsesződik miatta a kijelző, viaskodjak majd a TMX -el, hogy ugyan csinálják már meg hátlap keret stb szétb@szás, vagy egyéb a szerviz előtt ott nem lévő újabb hiba termelése nélkül?
Sajnos volt már hozzájuk szerencsétlenségem. -
ANDROID???
addikt
Meg tudnátok nézni nekem, hogy a ti példányotokon van e a hangerő le gomb mellett fehér (sárgás) folt (pl: pixelteszt fekete képnél), és ha ott megnyomáskor van e foltosodás hullámosodás egyéb más tünet???
-
ANDROID???
addikt
Pixeltest-el rámentem, vannak olyan "szmötyik" ami elvileg nem pixel hiba, de nem vagyok benne teljesen biztos..
Viszont a fekete háttérnél a bal felső sarokban világosabb picit a kép, ami viszont rögtön a feketénél szemet szúrt, hogy a hangerő le-nél a kijelzőn sárgás fehéres folt van. Ha picit hátulról, vagy akár szemből megnyomom (nem ész nélkül természetesen) jobban kiterjed a világos rész ameddig nyomva tartom, valamint mint ha hullámozva arra az időre be is csíkozna. Nem volt még tabletem nem tudom mennyire normális ez.
Küldjem vissza 3 napon belül? -
ANDROID???
addikt
El sem hiszem, most ért ide a 12.17-i rendelés, a tablet itt melegszik az ágyon, mert nagyon át volt hűlve. 30 napon belül küldték... Kupon még sehol...
Nektek is csak egy T-s nejlon tasakba volt a doboz betéve? (bár mindegy a doboz sértetlen, a matricát (sima átlátszó) magam vágtam el..) A GLS futár nem adott semmilyen bizonylatot, csak gyorsan kinyomtattam a GLS oldaláról az átvétel stb időpontját, mert a szla és a garancia nem a mai dátumról szól, hanem 01.14-ről, ez csak a 2 év leteltekor lehet garanciánál érdekes... -
ANDROID???
addikt
A T-nél állítólag a mobil részre és a T-home részre külön készlet van. Ezt nem vonják össze, ez nekem teljesen logikátlan, hogy mi a b@szásért nem lehet ilyen esetekben kivenni azt a készletet, amikor a T-homos szerelő is mondta, hogy van az ő kirendeltségükben is bontatlan Tablet... "T", milyen nagyszerűek...
-
ANDROID???
addikt
Engem meg ma megint hívtak, hogy rendeltem egy ilyen tabletet.....
Kiderült, hogy a múltkori ügyfélszolgálattal történt beszélgetés alkalmával a "figyelni fogja a megrendelésemet" annyit jelentett, hogy rögzített egy telefonon történő megrendelést. Nem elég, hogy a tabletre várni kell, még a kupont is le akarta "csalni" úgy, hogy ő még a rendelés után jutalékot kap... -
ANDROID???
addikt
-
ANDROID???
addikt
Van rajta gyárilag fólia amivel legalább a köv. fólia beszerzéséig lehet használni?
-
ANDROID???
addikt
Közben ezt az infót kaptam: "jelenleg nincsen készleten, így rendelési sorrend van, az a megrendelés akár a jövő hét folyamán is megérkezhet, természetesen semmit nem mondanak biztosra. Mindenesetre, jövőre ha így rendelünk azt úgy november végén kell megrendelni, hogy biztosan odaérjen. Külön készlet van a mobil oldalra és külön készlet van az otthoni előfizetésekre.."
Mikortól indult ez az akció a Telekomnál?
Valószínű a tartozékkuponnal rendelni kívánt külső akku ára addigra fel fog menni a normál árra annak meg végképp örülni fogok.
Végül is semmi baj, a húsvéti nyuszi fogja hozni a karácsonyi ajándékot
-
ANDROID???
addikt
Az semmi, 17-én rendeltem a Telekomtól, nyoma nincs visszajelzésnek sem tabletnek.
Telefonon nyugtatgatnak, hogy jövő év eleje, tegnap meg, hogy mivel a készlet jelenleg nulla, így majd januárban várható valamikor a megérkezés, de 30 napon belül teljesítik a megrendelést.
Valamit elszúrtak... -
ANDROID???
addikt
Sziasztok!
Ez a tok jó hozzá, fog működni?
http://www.ebolt.hu/product555199_category23977-TRACER_tablet_tok_7_8_SmartFit_feher_fekete__micro_USB_billentyuzet.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Itt a Patriot legfürgébb konzumer SSD-je
- Magisk
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest