- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacopapi
addikt
Tettem bele egy 16-os kártyát,áttehetők a programok - legalábbis jelentős részük,így elegendő,de nagy igényű játékokra nem ez való. Amúgy én meg vagyok elégedve vele,böngészni,olvasni,tévézni teljesen oké a dolog. Telefonálni is,csak hülyén néz ki egy kicsit...
Mondjuk 30 környékén - bár mostanában nem néztem -,talán van nagyobb tárhelyes is,vagy többmagos,stb....
-
Lacopapi
addikt
Nem tud több színt- illetve én nem találtam módot rá. 4.4.4. a legutolsó verzió és ez szó szerint értendő,nem tervezik (legalábbis eddig még nem), a Lollit.
Hogy hol lehet a nagyobb verziósat garival venni,azt sajnos nem tudom,nekem a sima 8-as van,de mivel bővíthető és a kártyára is telepíthető a dolgok nagy része,különösebben nem zavar. Húzós játékok amúgysem igazán élvezhetők rajta,másnak meg nem nagyon van tárhelyigénye.
Most nem nagyon használtam,csak bekapcsolva maradt,folyamatos 4G-n, 18 napnál járok és van még 25 %,ami elképesztő...bár mivel le volt téve,mindössze 4 óra kijelzővel,de akkor is -
Lacopapi
addikt
válasz
touchscreen #470 üzenetére
Úgy nézem a méreten kívül minden adat egyezik a mienkkel,tehát nem hinném,hogy nagyon döcögősek lennének a játékok - legalábbis a közepes minőségűek.
-
Lacopapi
addikt
Az LTE-s variáns jobb hardverrel van ellátva,ami azért böngészésnél is jelenthet valami előnyt,de a későbbiekben is számíthat...az árkülönbség pedig minimális. Nálam 4G-n sem fogyaszt olyan iszonyúan rosszul (viszonylag visszafogott használattal 4-6 nap körül,állandó netkapcsolattal és szinkronnal),úgyhogy ez sem lehet akadály. Mindenképpen az LTE-s verziót ajánlom,én nagyon meg vagyok vele elégedve.
-
Lacopapi
addikt
válasz
Elit3Zotya #445 üzenetére
Egy kicsit bizonytalan vagyok ezzel kapcsolatban,de nem tudok vasalt fóliáról...az sztem maga a védőüveg,ami ugye nem igazán leszedhető.
-
Lacopapi
addikt
válasz
ANDROID??? #360 üzenetére
Nem hinném,hogy normális,nálam teljesen homogén a felület.
-
Lacopapi
addikt
válasz
eenvagyok #338 üzenetére
Bizonyosan csak a tének van ilyen,de engem nem zavar különösebben,lényegében mindössze a doboza,no meg a háttértár mérete más,mint a valódi Pro-é.Az utóbbi kicsit kellemetlenebb,de SD-vel kezelhető a probléma.
4G szinkron bekapcsolva,letéve a készülék (semmi repülőmód),8 óra / 1 % a merülés....nincs gond
-
Lacopapi
addikt
Egen....ha...de egy húszasért azt gondolom,ez is egy csoda
Viszont gondolt át az igényeidet,úgy dönts,ha van jobb,ami inkább tetszik,válaszd azt
Nem tudom,mi az a harcos nap,de nyugodtan számolhatsz 8 óra kijelzővel - ha az egy napra nem elég,akkor semmi.Nálam folyamatos 4G szinkron van és kényelmesen tud 2 napot,akkor is ,ha nagyon ráérek nyüstölni...éjszakára sincs kikapcsolva. -
Lacopapi
addikt
Mi kapta meg? Ez biztosan nem,egyébként pedig a 64 bit kihasználása miatt lett volna jobb - de nekem így is bőven jó
Nem érezni a RAM hiányt,nem laggol,jól van optimalizálva. Nálam Nova launcher van ugyan,de jó darabig az EMUI-val használtam megelégedéssel. Mindennapi használatra remek a cucc.
-
-
Lacopapi
addikt
Mivel az 7" , nekem biztosan nem jó,különbség nem sok van amúgy,ismerve a TW-t hiába az 1,5Gb RAM ,ugyanannyi marad,mint ezen szerintem. Kijelző biztosan élesebb.Kamera nem jobb. Akku kisebb,aligha tud annyit,mint ez.
Szervizháttér jobb a Samunál. Ha teheted,próbáld ki mindkettőt,ebben mi nem dönthetünk.
Én meg vagyok elégedve a Huawei-el. -
Lacopapi
addikt
Én új előfizut is csináltam a géphez SIM kártya miatt (így egyszerűbb a net nálam),amikor rendeltem,akkor,ha jól emlékszem az volt a lényeg,hogy egy bizonyos összeg felett vásároljak...hogy ez meddig volt érvényes,azt nem tudom,éppenhogy megkaptam még a karácsonyi hajcihő előtt - kis rábeszélés után.
Mivel most van egy kis felfordulás a té háza táján,lehet,hogy késnek a kuponnal,fene tudja. Egyébként ha jól emlékszem,akkor február végéig lehetett felhasználni,szóval még beleférnél. -
Lacopapi
addikt
Használ valaki Nova-t a tableten? Az ikon csomagokat nem tudom letölteni -vajon miért? Bár telefonra van tervezve,de ha maga a launcher települt,akkor a pakkok miért nem?
-
Lacopapi
addikt
Sokmagos készülék is laggolhat (van rá példa bőven),ha rosszul rakták össze az UI-t,rosszul optimalizálták a rendszert.Számomra számít az akku,a RAM,a tárhely és nem baj,ha ismerem a launchert,illetve a gyártót...
A videoteljesítmény is fontos,hiszen lényegében azt látod,ezzel összefüggésben a kijelző.Ennél a készüléknél kompromisszumokat kötöttem,de abszolút nem bántam meg,nagyon megszerettem.
Kézben fogni...hát ez erősen relatív,tény,hogy nem egy apróság,viszont viszonylag szélesek a kávák,így nem lóg bele az ember ujja a kijelzőbe. Alapvetően inkább kétkezes használat a jellemző nálam,de olvasásnál sokszor csak egy kézben tartom. Nem egy pehelykönnyű készülék,viszont megvan a masszivitás érzete. Ha teheted,próbáld meg,anélkül nehéz dönteni. Nekem kellett a 8" a szemem miatt,ennek jó az olvashatósága,a kijelző minősége is megfelelő,talán a felbontás lehetne jobb,de nem vészes.
....a trobié jó vétel
-
Lacopapi
addikt
Ezt még nem tudhatjuk,mert nincs rá 5.0..... a legutóbbi a 4.4.4. Amúgy nem feltétlenül a magok száma a döntő,ez nagy tévedés, a RAM és az optimalizáció többet számít.Ebben az 1 Gb RAM nem túl sok - éppen elég,de nekem még nem volt gondom emiatt. Igaz,nem hardcore módon használom. Tudni kell a készülék határait. Azon belül remek cucc.
-
Lacopapi
addikt
Négy nap, 4G , állandó szinkron , játék , böngészés , messenger ...9 óra kijelzőidő és még van 18% az akksiban. Ez a teljesítmény nekem bőségesen megfelel.
Eredeti 4.4.4-es rom,rootolva,kicsit kipucolva EMUI 2.3-al mindez. -
Lacopapi
addikt
válasz
ANDROID??? #284 üzenetére
Én kerestem,de nem talátam - viszonylag kevés normális tok van a cuccra. Végül egy sima cippzárasnál maradtam
Gondolom érdemes kintről hozatni.
-
Lacopapi
addikt
válasz
vegyszer #280 üzenetére
Én is kis késéssel kaptam,meg (2 nap azt hiszem),de megkaptam.Vettem is rajta mindjárt egy 16-os Sandisc sd-t.Szuper.
ANDROID???...csak a hátlapon van egy fóliaszerűség,de azt sem érdemes rajta hagyni.Én a TokSokk-tól rendeltem fóliát,mérete tökéletes,felrakáshoz van minden. Jó minőségű.
trobi28...üdv a fedélzeten,sok sikert a tabhoz
-
Lacopapi
addikt
....mindenesetre rendületlenül hirdetik,itt az oldalon is
-
Lacopapi
addikt
válasz
ANDROID??? #257 üzenetére
Két héttel később tettem újra kísérletet lévén,hogy se emailt,sms-t semmit sem kaptam,nem is hívtak.Akkor le is mondtam a dologról,aztán (hála az égnek),meggondoltam magam. A régebbi rendelésem is megvolt még,de nem okozott gondot a rendszernek,hogy újra rendeljek. Új előfizetéssel,részletre,nulla kezdéssel - illetve váltottam be kapcsolat pontokat,így nulla lett csakugyan.
-
Lacopapi
addikt
No igen,az első rendelésemre a fülük botját sem mozgatták ,aztán pár hétre rá megrendeltem újra - akkor viszont 3 nap alatt lezajlott az egész. A kisasszony vidáman vette tudomásul,hogy kétszer rendeltem...fene sem érti őket,gondolom van dolguk bőven.
Az bizonyos,hogy elégedett vagyok a készülékkel -
Lacopapi
addikt
Na. Letéve,4G-n,folyamatos szinkronnal 12óra/1%....nincs itt baj,úgy látom
-
Lacopapi
addikt
Hm. Vajon miért nem tudom rootolni a cuccot ? Kingroot 4.1 64%-nál leáll...
Najó....megoldódott. -
Lacopapi
addikt
....arról nem is beszélve,hogy még mindig jelennek meg 512-es cuccok...
-
Lacopapi
addikt
BÉKÉS,BOLDOG,TABLETBEN GAZDAG KARÁCSONYT MINDENKINEK...
-
Lacopapi
addikt
Nálam 5 ablakkal elboldogul - többet nem próbáltam,mert ennyit sem szoktam
A rendszersebesség szerintem teljesen jó,jól kezeli a memóriát (meglepően jól gazdálkodik). 4G-n használom gond nélkül,villámgyors a betöltés,sem filmekkel,tv-vel,youtube-al nincs problémája. Gondolom megfelelő wifin detto - az én hotspotom nem olyan gyors,mint a 4G-s kártya,amit vettem bele
Ennyiért egyszerűen nincs jobb,ráadásul jól is néz ki és nagyon össze van rakva. Elégedett vagyok,én is most vettem pár napja.
Üzemideje meg egyszerűen fenomenálisKonkrétan : még igen friss az akksi,mégis 1 nap 14 óra után 32%-on vagyok , 7 óra kijelzőidővel.....
-
Lacopapi
addikt
Hát a Relic Run-t kipróbáltam,különösebb gond nincs vele,legalábbis nálam...egy-egy pillanatra megakad,de tényleg csak pillanatok,persze ha éppen akkor váltanál irányt,akkor balhé van
Igaz,nem állítgattam rajta semmit,csak letöltés után beleugrottam.... A közepes játékok simán mennek rajta.
-
Lacopapi
addikt
válasz
Mr. Nimbus #185 üzenetére
MindigTv-t már néztem rajta,youtube is gond nélkül szalad,a TVGo -t nem tudom,mert az nincs nekem,de nem hinném,hogy gondot okozna a készüléknek
-
-
Lacopapi
addikt
Üdv ! Holnap esedékes egy ilyen készülék érkezése
Remélem,beválik....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- Amazon Kindle 7. Gen Paperwhite 3rd Edition DP75SDI kis szépséghibával
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- Xiaomi Pad 6 128/8GB Silver
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest